به نام خدا
ســـلـــام
آقا ممونم ، دست همتون درد نکنه که در این تاپیک مشارک داشتید و کمک کردید ...
راستش گوشی مورد نظرم رو تهیه کردم ...
گوشی N5800 XpressMusic آکبند رو با قیمت 245000 تومان خریدم ! ...
مشخصات این گوشی :- دوربین : 3.2 مگاپیکسل ... همونطوری که خواسته بودم خیلی برام کیفیت عکس مهم نیست
- سیستم عامل سیمبین داره ... یعنی قابلیت نرم افزاری خوبی هم داره
- همونطوری که از اسمش مشخص هست XpressMusic هستش و صدا رو خیلی خیلی خوب پخش میکنه
- لمسی (FingerTouch) هستش
- ظاهرش یعنی محیط کارش خیلی تر و تمیز هست
- GPS ش خیلی خیلی خوب کار میکنه !
- و و و ...
یعنی تقریبا مثل همونهایی بود که میخواستم بخرم و آخرش هم خریدمش !
اینا هم دوسه تا عکس از این گوشی ...
Nokia 5800 XpressMusic

اگه احیانا یه بنده خدایی اومد و به این تاپیک سر زد و یهو شرایطش هم مثل شرایط من بود ، میشه این گوشی رو بهش پیشنهاد کرد ... این گوشی تا سال 2011 میتونه از رده خارج نشه !
فرم گوشی : ساده - وزن : 109 گرم
پردازنده: ARM 11 434MHz
حافظه: حافظه داخلی 81 مگابایت - RAM 128 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive Touchscreen - اندازه 3.2 اینچ - 360 × 640
دوربین: 3.2 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 406 ساعت - زمان مکالمه 8:45 ساعت
البته ناگفته نماند که عیب داشتن یک گوشی میتونه در خریدش خیلی خیلی کارا و مؤثر باشه :
معايب اصلي :
- کارايي متوسط صفحهی نمايش لمسي
- عدم وجود شمارهگيري هوشمند
- عدم وجود Geotagging
- عدم وجود امکان راهيابي صوتي
- عدم امکان ويرايش فايلهاي آفيس
با تشکر از شما دوستان عزیز که نیم گذری بر این قسمت داشتهاید و دارید و خواهید داشت ! ...
قاهر .