تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: PCI Simple Communication Controllerیعنی چی؟

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض PCI Simple Communication Controllerیعنی چی؟

سلام
    من تازه سون ریختم بعد با کلی بدبختی تمام درایورارو از تو سی دی ها به زور به خوردش دادم(آخه خیلی هاش ما XPبود) بعدم از تو دیوایس منیجر تقریبا همه رو برا آپدیت چک کردم یک سری رو آپ کرد ولی این PCI Simple Communication Controller رو نمی شناسه سرچم می کنه می گه نمی دونم چیه!
    خوب منم مثل کامپیوترم نمی دونم این چیه(تفاهمداریم تو این یه مورد) یکی به من بگه این چیه یا چه طوری می شه درایورشو گیر آورد. آخه من نمی دون چیه شاید تو سی دی هایی که داشته باشم بشه درایورشو گیر آورد.
    دوتا مشکل دیگه هم گفتم بپرسم:
    1-وقتی ویندوز بالا میاد یا شات داون می شه یه لحظه باید یه صفحه سیاهی بیاد ولی مال من توی اون صفحه سیاهه یک سری خط و خطوط رنگی قرمز و آبی و زرد و سبز میاد البته وقتی ویندوز بالا میاد تا حالا با رنگش مشکل نداشتم ولی گفتم شاید علامت یه مشکلی باشه که من نمی دونم
    2- فقط توی فایر فاکسم فاسی رو هچل هفت می نویسه! تو انجمن سرچ کردم هیچ کدوم از مشکلاتی گفته شده را نداره تو اکسپلوررم خوبه ولی فایر فاکسم مشکل داره و همه تنظیماتمم فارسی هست توی ویندوز فکر می کنید مشکل چیه؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

PCI Simple Communication Controller یعنی دستگاه ارتباطی بر روی شکاف PCI که میتونه مودم شما باشه.

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

PCI Simple Communication Controller یعنی دستگاه ارتباطی بر روی شکاف PCI که میتونه مودم شما باشه.
    ممکنه چون پرتش خالی هست این علامت تعجبه بیاد؟ آخه مودمم هم سرجای مودم اینستاله خود ویندوز می گه داره کار می کنه!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ممکنه چون پرتش خالی هست این علامت تعجبه بیاد؟ آخه مودمم هم سرجای مودم اینستاله خود ویندوز می گه داره کار می کنه!
    نه.
    یه چیزی هستش که روی شکاف PCI نصبه و درایور نداره.
    ممکنه مودم نصب شده ولی کارت صدای داخلی مودم نصب نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •