تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: مشکل باگرافیک:‎ ATI CLub HD ‎3870‎ X2‎ ‎1GB

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض مشکل باگرافیک:‎ ATI CLub HD ‎3870‎ X2‎ ‎1GB

Note:2
    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و متخصصین انجمن بزرگ P30worldامیدوارم طاعات وعباداتتون مورد قبول درگاه حق قرارگرفته باشه
    من دراین چند روز بایک مشکل سخت افزاری مواجه شدم که با عقل و تجربه ای نچندان حرفه ای خودم نتونستم برطرف و فیصله اش بدم
    گرافیک من با مشخصات ذیل:
    Club HD 3870 X2 1gb
    چندوقته دچار نقص فنی شده ومن رو بشدت نگران کرده
    درصورت لذوم مادربورد من با مشخصات ذیل هستش:
    Asus P5E3 Deluxe wifi
    ‏ بعد ازیک سال و خورده ای همه چیز به خوبی وخوشی می گذشت که روزی دست برقضا حوس کردم هارد رو ازطریق ویندوز۷ یکپارچه کنم اما بعدازپایان یکپارچه سازی و اجرای دوباره ویندوز با صفحه آبی مرگ مواجه شدم
    درمتن زیر برای راحتی کار پیغام رونوشتم خدمتتون :
    A problem has been detected and windows has been sut down to prevent damage to your computer.
    The problem seems to be caused by the following file: ati2dvag
    If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer,if this screen appears again follow these steps:
    the device driver got stuck in an infinite loop,this usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly.
    Please check with your hardware device vendor for any driver updates.
    Technical information:
    *** stop: 0x000000EA (0X89933020,0x898f5330,0xBA4FBCBC,0x00000001)
    ati2dvag
    Beginning dump of physical memory

اما مشکل چطور خودشو بروز میده به این شرحه که موقع اجرای بازی سیستم رستارت شده وبعد از بوت دوباره وپیش از صفحه خوش امدگویی سیستم عامل با صفحه مرگ روبروشده که دربالا ذکر کردم چی گفته
    معمولا بعضی مواقع پیش ازاجرای بازی و نرسیده به منو بازی درلودینگ گیرکرده و باترکیب کلیدهای:AlT+CTRL+DELبه محیط ویندوز بازگشته و الان وخیم تر شده و دیگه نمیشه ازکلیدهای ترکیبی استفاده کرد وفورارستارت میشه و در دستکاپ هم دیده شده رستارت شداند و جالبتر اینکه بعد از عوض کردن ویندوز ونصب درایورها و رستارت مشکل بزرگتر روبرو شدم وبابالاامدن سیستم و نشان دادن صفحه مرگ دیگه نمی تونم واردویندوز بشوم
    وجالبتر از آن بعضی مواقع وقتی واردطب رزولیشن میشم بجای اسم گرافیک نام مانیتور نوشته وتا رزولیشن ۱۰۲۴x۷۶۸بیشترنمیشه قرار داد و بعد از چندساعت دوباره روی گرافیک میافته .
    این مشکل دریک روز وبعداز یکپارچه سازی بروز کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کارت گرافیک آتی چند سالی هست که توسط هیچ شرکتی توصیه نمی شه

این مشکل ربطی به یک پارچه سازی نداره - فقط من متوجه نشدم ویندوز رو هم عوض کردید باز همون طور هست یا با همون ویندوز کار میکنید

صفحه آبی مرگ و صفحه قرمز مرگ در ویندوز ویستا و سون 98 درصد مربوط به آسیب دیدن هسته ویندوز هست و فقط 2 درصد احتمال داره از سخت افزار باشه

من خودم قبلا آتی داشتم و مشکلات زیادی هم داشتم با مادربورد Abit بیشتر سازگار هست

فقط توصیه میکنم اگر ویندوز رو عوض نکردی حتما این کارو بکن و بعد به کارت گرافیک شک کن و دقت کن که نسخه بتا نباشه - سون نسخه بتا در ایران زیاد کارت گرافیک سوزونده

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

هارد دیسک شما ساخت کدوم شرکته ؟

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با عرض سپاس خدمت دوست عزیز نصبت به حسن نیتشون
    maxtor 250gb

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کارت گرافیک آتی چند سالی هست که توسط هیچ شرکتی توصیه نمی شه

این مشکل ربطی به یک پارچه سازی نداره - فقط من متوجه نشدم ویندوز رو هم عوض کردید باز همون طور هست یا با همون ویندوز کار میکنید

صفحه آبی مرگ و صفحه قرمز مرگ در ویندوز ویستا و سون 98 درصد مربوط به آسیب دیدن هسته ویندوز هست و فقط 2 درصد احتمال داره از سخت افزار باشه

من خودم قبلا آتی داشتم و مشکلات زیادی هم داشتم با مادربورد Abit بیشتر سازگار هست

فقط توصیه میکنم اگر ویندوز رو عوض نکردی حتما این کارو بکن و بعد به کارت گرافیک شک کن و دقت کن که نسخه بتا نباشه - سون نسخه بتا در ایران زیاد کارت گرافیک سوزونده

حق باشماست ربطی به یکپارچه سازی نداره من نسخه 22اکتبر که نسخه نهایی هستش و از همین سایت خریداری کرده و استفاده نمودام و اصلا پی نسخه های بتا و ازمایشی نرفتم اما متأسفانه تعویض ویندوز هم هیچ افاقه ای نکرد و وضعیت بدتر هم شد و یک نکته حائز اهمیت هست اش اینکه بعد ازنصب ویندوز بسراغ نصب درایورکارت گرافیک رفته واقدام به نصب نمودام ودراخر ازمن خواست سیستم رو ریستارت کنم بعد از ریستار صفحه مرگ ظاهر شد وقتی وارد ویندوز شدم گرافیک شناسایی نشده بود دوباره اقدام به نصب درایور گرافیکی کردم وبازهم همان مشکل ویندوزی که نصب کردم ایکس پی 64بیتی بود.ویک نکته دیگه که برادر ارجمند بنده متوجه شداند این هستش که 3ledبرروی کارت گرافیک هستش که قبلا یکی از آن چشمک میزد الان هرسه چشمک میزانند
    باسپاس وتشکر از پاسختون

پروفشنال Rainbow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    World Of Matrix

پيش فرض

در حال حاضر کارت گرافیکی دیگه ای دارید روی سیستم تست کنید ؟

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

متأسفانه باید عرض کنم خیر فعلا دارم چندتا فرضیه رو عملی می کنم بعدا خیل ممنون ازبابت راهنمایی

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض درست بشو نیست

دوستان با عرض تشکر مشکلم هنوز سرجاشه بعد از نصب دوباره ویندوز خود ویندوز هفت بصورت خودکار درایورگرافیکی رو شناسایی ونصب میکنه در اینموقع با اخطاری روبرو نمیشم اما بعد از نصب رATI CATALYST 10.8نسخه VISTA/WIN764BITبا صفحه آبی جدیدی روبرو میشم و با نصب ورژن های قدیمی هم میاد پس درایور سالمه اما صفحه آبی جدید نوشته هاش به شرح ذیره:
    Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
    if this is the firest time you've seen this stop error screen
    restart your computer. if this screen appears again, follow
    check to make sure any . new hardware or software is propley installed .
    if this is a new installacton ask yourr hardware or software manufacturar for any windows updates you might need.

if problems continue disable or remove any newly installed hardware or software . disable biosm memory options such as caching or shadowing
    if you need to use safe mode to remove or disable components, restart
    yourcomputer , press f8 to select advanced startup options ,and then
    select safe mode
    technaical information
    *** stop :0x00000116 (0xfffffa8004300010,0xfffff88004a48dcc,0x000000000 0000000,0x0000000000000002 )
    ***atikmpag.sys – addressfffff88004148dcc base at fffff88004142000, datestamp 4c58bf41
    Collecting data for crash dump …
    Initializing disk for crash dump …
    physical memory dump complete .
    contact your system admin or technical support for further assistance
    تاوقتی که رATI CATALYST روی سیستم نصب هست میاد وقتی به safe mode میرم وفایلatikmpag.sys رو حذف میکنم دیگه صفحه مرگ ظاهر نمیشه گرافیک رو توی بخش device manager انسیتال کردم حالا وقتی توی اون بخش از گزینه ها برروی کلید updateکلیک می کنم از گرافیکم فقط یکی شناسایی میشه اخه دوتا gpu داره توی اون بخش گرافیک رودوتا نشون میده مثل CPUهای 4هسته ای که به مقدار هسته توی بخش 4تا سی پی یو نمایش میده از این دوتا بالایی رو شناسایی نمیکنه اما بعد از ریستارت دوباره صفحه ابی ظاهر میشه وبعد از دوبار ریستارت محو میشه و درکمال ناباوری گرافیک دومی که شناسایی شده بود(منظور همان GPU برروی سیستم یک گرافیک نصب است) رو disableکرده بود اولی هم شناسایی نشده بود اگهenable اش بکنم بازهم صفحه ابی ظاهر میشه توی بخش SAFE MODEوقتی DXDIAG رو وارد میکنم در طب DISPLAY تمام مشخصات کامل گرافیک گفته شده اما اگه بروم در دسکتاپ بازدن کلید راست و انتخاب تمام مشخصات کامل گرافیک گفته شده اما اگه بروم در دسکتاپ بازدن کلید راست و انتخاب SETTINGS+ADVANCED+ADAPTER PROPRTIES (این بخش از محیط XPبرداشته شده در SE7ENگزینه ها فرق دارند) هیچ گرافیکی شناسایی نشده
    وخارج از SAFEMODEدر خود ویندوز نه درDXDIAGونه درSETTINGS+ADVANCED+ADAPTER+PROPRTIES هیچ گرافیکی شناسایی نشده اما اگر فرض را بر این بزاریم که من گرافیک رو توی بخش device manager انسیتال کردم حالا وقتی توی اون بخش از گزینه ها برروی کلید updateکلیک می کنم از گرافیکم فقط یکی شناسایی میشه و بعد گزینه ریستارت شدن ظاهر میشه و من برروی NOکلیک میکنم و وارد بخش DXDIAGوSETTINGS+ADVANCED+ADAPTE+PROPRTIES میشم گرافیک رو اینگونه شناسایی کرده
    CHIP TYPE : ATI ATOMMBIOS
    DACTYPE: 8BIT
    ADAPTER STRING: VGA
    BIOS INFORMATION 01.00
    TOTAL AVALABLE GRAPHICS MEMOEY: 16MB
    درضمن منظورمن از اپدیت در بالا ازطریق سی دی بود نه اینترنت بعد از بالا اومدن سیستم و رفع مشکل صفحه ابی در صورت نصب نبودن گرافیک پنجره ای با نوشته های ذیر باز میشه:
    WINDOWS HAS RECOVERED FROM AN UNEPECTED SHUTDOWN
    WINDOWS CAN CHECK ONLINE FOR A SOLUTION TO THE PROBLEM THE NEXT TIME YOU GO ONLINE
    ودر کادر زیر این چنین نوشته
    Problem signature:
    Problem Event Name:BlueScreen
    OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Locale ID: 1065

Additional information about the problem:
    BCCode: 116
    BCP1:FFFFFA8002AA8010
    BCP2:FFFFF88003D1DDCC
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 0000000000000002
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

Files that help describe the problem:
    C:\Windows\Minidump\020110-19968-01.dmp
    C:\Users\Brother's rostami\AppData\Local\Temp\WER-46925-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
    C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

حالا من باید چکار کنم ؟
    باتشکر
    .

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درایور رو از سایت سازنده بگیر نصب کن، درایور ویندوز 7 رو نصب نکنم ببین بازم مشکلت پابرجاست.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

1

درایور رو از سایت سازنده بگیر نصب کن، درایور ویندوز 7 رو نصب نکنم ببین بازم مشکلت پابرجاست.
    دوست عزیز بنده در متن بالا همه چیز رو توضیح دادم گفتم اخرین ورزن رو گرفتم و بعد از نصب این اخطار رو میده اما درایور رو اگه نصب نکنم نمیاد اخه گرافیکی شناسایی نشده اگه خود ویندوز به صورت خودکار شناسایی بکنه بازهم مشکلی بوجود نمیاد درصورت نصب درایور جدید و یا نسخه قدیمی با مشکل مواجه میشم
    ببخشید اگه رک بودم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •