دوستان با عرض تشکر مشکلم هنوز سرجاشه بعد از نصب دوباره ویندوز خود ویندوز هفت بصورت خودکار درایورگرافیکی رو شناسایی ونصب میکنه در اینموقع با اخطاری روبرو نمیشم اما بعد از نصب رATI CATALYST 10.8نسخه VISTA/WIN764BITبا صفحه آبی جدیدی روبرو میشم و با نصب ورژن های قدیمی هم میاد پس درایور سالمه اما صفحه آبی جدید نوشته هاش به شرح ذیره:
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
if this is the firest time you've seen this stop error screen
restart your computer. if this screen appears again, follow
check to make sure any . new hardware or software is propley installed .
if this is a new installacton ask yourr hardware or software manufacturar for any windows updates you might need.
if problems continue disable or remove any newly installed hardware or software . disable biosm memory options such as caching or shadowing
if you need to use safe mode to remove or disable components, restart
yourcomputer , press f8 to select advanced startup options ,and then
select safe mode
technaical information
*** stop :0x00000116 (0xfffffa8004300010,0xfffff88004a48dcc,0x000000000 0000000,0x0000000000000002 )
***atikmpag.sys – addressfffff88004148dcc base at fffff88004142000, datestamp 4c58bf41
Collecting data for crash dump …
Initializing disk for crash dump …
physical memory dump complete .
contact your system admin or technical support for further assistance
تاوقتی که رATI CATALYST روی سیستم نصب هست میاد وقتی به safe mode میرم وفایلatikmpag.sys رو حذف میکنم دیگه صفحه مرگ ظاهر نمیشه گرافیک رو توی بخش device manager انسیتال کردم حالا وقتی توی اون بخش از گزینه ها برروی کلید updateکلیک می کنم از گرافیکم فقط یکی شناسایی میشه اخه دوتا gpu داره توی اون بخش گرافیک رودوتا نشون میده مثل CPUهای 4هسته ای که به مقدار هسته توی بخش 4تا سی پی یو نمایش میده از این دوتا بالایی رو شناسایی نمیکنه اما بعد از ریستارت دوباره صفحه ابی ظاهر میشه وبعد از دوبار ریستارت محو میشه و درکمال ناباوری گرافیک دومی که شناسایی شده بود(منظور همان GPU برروی سیستم یک گرافیک نصب است) رو disableکرده بود اولی هم شناسایی نشده بود اگهenable اش بکنم بازهم صفحه ابی ظاهر میشه توی بخش SAFE MODEوقتی DXDIAG رو وارد میکنم در طب DISPLAY تمام مشخصات کامل گرافیک گفته شده اما اگه بروم در دسکتاپ بازدن کلید راست و انتخاب تمام مشخصات کامل گرافیک گفته شده اما اگه بروم در دسکتاپ بازدن کلید راست و انتخاب SETTINGS+ADVANCED+ADAPTER PROPRTIES (این بخش از محیط XPبرداشته شده در SE7ENگزینه ها فرق دارند) هیچ گرافیکی شناسایی نشده
وخارج از SAFEMODEدر خود ویندوز نه درDXDIAGونه درSETTINGS+ADVANCED+ADAPTER+PROPRTIES هیچ گرافیکی شناسایی نشده اما اگر فرض را بر این بزاریم که من گرافیک رو توی بخش device manager انسیتال کردم حالا وقتی توی اون بخش از گزینه ها برروی کلید updateکلیک می کنم از گرافیکم فقط یکی شناسایی میشه و بعد گزینه ریستارت شدن ظاهر میشه و من برروی NOکلیک میکنم و وارد بخش DXDIAGوSETTINGS+ADVANCED+ADAPTE+PROPRTIES میشم گرافیک رو اینگونه شناسایی کرده
CHIP TYPE : ATI ATOMMBIOS
DACTYPE: 8BIT
ADAPTER STRING: VGA
BIOS INFORMATION 01.00
TOTAL AVALABLE GRAPHICS MEMOEY: 16MB
درضمن منظورمن از اپدیت در بالا ازطریق سی دی بود نه اینترنت بعد از بالا اومدن سیستم و رفع مشکل صفحه ابی در صورت نصب نبودن گرافیک پنجره ای با نوشته های ذیر باز میشه:
WINDOWS HAS RECOVERED FROM AN UNEPECTED SHUTDOWN
WINDOWS CAN CHECK ONLINE FOR A SOLUTION TO THE PROBLEM THE NEXT TIME YOU GO ONLINE
ودر کادر زیر این چنین نوشته
Problem signature:
Problem Event Name:BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional information about the problem:
BCCode: 116
BCP1:FFFFFA8002AA8010
BCP2:FFFFF88003D1DDCC
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000002
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\020110-19968-01.dmp
C:\Users\Brother's rostami\AppData\Local\Temp\WER-46925-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
حالا من باید چکار کنم ؟
باتشکر
.