تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: اظافه کردن اسپیکر ظبط به pc

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

14 اظافه کردن اسپیکر ظبط به pc

سلام
    دوستانه عزیز من اسپیکر سیستمم مایکرولپه و 2 تا اسپیکر داره و یه ساب ووفر ... بعدش یه ظبط cd داشتیم که دیدم بی استفاده اونجا افتاده رفتم 2 تا اسپیکر گندشو با لحیم کاریو چسب کاری و هزار بد بختی زدم به پشت امپلی فایر همین اسپیکر pc - - که الان 4 تا اسپیکر دارم و یه ساب ووفر که صدا خیلی با کیفیت تر و قوی تر شده ... میخاستم بدونم مشکلی واسه امپلی فایرم پیش نمیاره و این اسپیکر های ظبط خونشو نمیکشه ؟... هر چند که 5 ماهه دارم استفاده میکنم و مشکلی هم پیش نیومده ... اتفاقا بیشتر جا افتاده ... ؟ نظرتون چیه ؟...
    .
    راستی من کارت صدام انبورده ... نمیشه خروجی صدام 4.1 کاناله بشه ؟نه ؟ اخه وقتی از تنظیمات تست صدارو میزنم (رو4.1) مثه همیشه صدای راست از 2 تا اسپیکرهای سمت راستم در میاد و چپ هم از دوتا ی چپی ... و اسپیکر های 3 و 4 هم که تو شکل نشون میده الکین و وقتی مثلا دارن صدا بیرون میدن . من صدایی نمیشنوم امیدوارم منظورمو فهمیده باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

شما روی کیبوردت حرف ض رو نداری

3. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شما روی کیبوردت حرف ض رو نداری
    دارم اما گه گداری کارنمیکنه بیشتر خجالمون نده.:43:
    Last edited by SA.JJ.AD; 08-09-2010 at 19:18.

5. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

دارم اما کارنمیکنه بیشتر خجالمون نده.
    شرمنده فکر کردم داری ولی صرفه جویی میکنی

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام
    دوستانه عزیز من اسپیکر سیستمم مایکرولپه و 2 تا اسپیکر داره و یه ساب ووفر ... بعدش یه ظبط cd داشتیم که دیدم بی استفاده اونجا افتاده رفتم 2 تا اسپیکر گندشو با لحیم کاریو چسب کاری و هزار بد بختی زدم به پشت امپلی فایر همین اسپیکر pc - - که الان 4 تا اسپیکر دارم و یه ساب ووفر که صدا خیلی با کیفیت تر و قوی تر شده ... میخاستم بدونم مشکلی واسه امپلی فایرم پیش نمیاره و این اسپیکر های ظبط خونشو نمیکشه ؟... هر چند که 5 ماهه دارم استفاده میکنم و مشکلی هم پیش نیومده ... اتفاقا بیشتر جا افتاده ... ؟ نظرتون چیه ؟...
    .
    راستی من کارت صدام انبورده ... نمیشه خروجی صدام 4.1 کاناله بشه ؟نه ؟ اخه وقتی از تنظیمات تست صدارو میزنم (رو4.1) مثه همیشه صدای راست از 2 تا اسپیکرهای سمت راستم در میاد و چپ هم از دوتا ی چپی ... و اسپیکر های 3 و 4 هم که تو شکل نشون میده الکین و وقتی مثلا دارن صدا بیرون میدن . من صدایی نمیشنوم امیدوارم منظورمو فهمیده باشید .

یکی نمیخاد جواب سوالا ت مارو بده ؟ نظرتون چیه ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    .
    آمپلیت چندتا خروجی داره !؟ الان اون باند جدیدارو کجا زدی ؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

14

آمپلیت چندتا خروجی داره !؟ الان اون باند جدیدارو کجا زدی ؟!

5 تا که گمونم 3 تاش خروجی باشه و 2 تاش ورودی ... این 2 تا رو هم خیلی پیچیده و شانسی زدم .
    .
    اینجوری بگم که ... 1 کیش که واسه ساب ووفره ... هیچ ... اما 2 تا که واسه اسپیکره رو این 2 تا اسپیکر ضبط ها مگه هر کدوم 2 تا سر نداره ؟ خوب باند سمت راست رو هر دو تا شاخشو چسبوندم به خروجی r و اسپیکز pc رو هم زدم به همون . (یعنی 2 تا اسپیکر 1 خروجی) ... بعدش واسه اسپیکر سمت چپ رو 1 شاخشو زدم به خروجی L و یه شاخشو زدم به ورودیه L ... !!! امیدوارم تونسته باشم منظورمو منتقل کرده باشم ...
    .
    در ضمن همه جور رو تست کردم هیچ راهی به غیر از این کاری که کردم وجود نداشت ... مثلا اگه واسه سمت چپو هم مثه راستیه هر 2 شاخشو میزدم به خروجیه L صدا اینطور میشد که وقتی صدایه سمت چپ رو از تنظیمات قطع میکردم فقط از اسپیکر اصلی و سمت راستی pc به صورت تکی میومد و وقتی سمت راستیو قطع میکردم از اسپیکر های چپ بالا / چپ پایین و راست پایین میومد ... بدین ترتیب تو فیلم ها و بازی ها مزخرف میشد و صدا بیشتر از چپ بود ... اما اینجوری که زدم تنها راهی بود که صدا بسیار فراگیر شده و تو فیلم و بازی ها و همچنین موزیک لذت زیادی میده و خلاصه بگم که انگار استاندارده ... ببخشید زیاد حرف زدم و یکم گیج کننده بود ... فقط خواستم کامل توضیح داده باشم ... تا بتونید راحت تر جواب سوالای پست اولمو بدید ...
    .
    .
    با تشکر فراوان
    Last edited by SA.JJ.AD; 10-09-2010 at 03:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی 2 تا اسپیکر 1 خروجی

فایده نداره ! این دوباره همون دو کاناله میشه ! شما 20 تا اسپیکر رو هم به یه خروجی بزنی در واقع یه کاناله !
    صداش هم فرقی نمیکنه ! چون همون قدرت قبلی که به یه اسپیکر میرفت الان تو دوتاش تقسیم شده ! شما دوتا باند بیشتر نزن ! حالا هرکدوما که قوی تره !

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9

فایده نداره ! این دوباره همون دو کاناله میشه ! شما 20 تا اسپیکر رو هم به یه خروجی بزنی در واقع یه کاناله !
    صداش هم فرقی نمیکنه ! چون همون قدرت قبلی که به یه اسپیکر میرفت الان تو دوتاش تقسیم شده ! شما دوتا باند بیشتر نزن ! حالا هرکدوما که قوی تره !

نه اونجوریام نیست... صدا خیلی قوی و با کیفیت شده ......مثلا اخر صدام 80 هست ... قبلا مثلا میخواستم با صدای normal اهنگ گوش کنم ... باید میزاشتم رو 55 و صدای زیاد هم 75 ... اما الان 45 میزارم هم خیلی صدا زیاد و خوش کیفیته ... و 70 تا هم میزارم شیشه ها میلرزه ... ... کلا از وقتی اینارو اضافه کردم خیلی موزیک گوش کردن لذت بخش تر شده . و تو فیلم و بازی ها صدا های ضعیف و دور هم حتی خیلی با جزءیات شنیده میشن ...
    .
    .
    .
    پس به هر حال واسه 4.1 کاناله شدنباید کارت صدا بزنم ؟ حالا فعلا که دارم اینطوری استفاده میکنم امپلی رو که نمیترکونه ؟ ... میزان گرماش هم مثه قدیماست

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اونجوریام نیست... صدا خیلی قوی و با کیفیت شده ......مثلا اخر صدام 80 هست ... قبلا مثلا میخواستم با صدای normal اهنگ گوش کنم ... باید میزاشتم رو 55 و صدای زیاد هم 75 ... اما الان 45 میزارم هم خیلی صدا زیاد و خوش کیفیته ... و 70 تا هم میزارم شیشه ها میلرزه ... ... کلا از وقتی اینارو اضافه کردم خیلی موزیک گوش کردن لذت بخش تر شده . و تو فیلم و بازی ها صدا های ضعیف و دور هم حتی خیلی با جزءیات شنیده میشن ...
    .
    .
    .
    پس به هر حال واسه 4.1 کاناله شدنباید کارت صدا بزنم ؟ حالا فعلا که دارم اینطوری استفاده میکنم امپلی رو که نمیترکونه ؟ ... میزان گرماش هم مثه قدیماست
    اگه صدا بیشتر شده بخاطر اسپیکرای جدیده که قوی تر و خوش کیفیت تره !

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •