تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: تغییر رشته در کاردانی به کارشناسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض تغییر رشته در کاردانی به کارشناسی

من کاردانی پیوسته رشته الکترونیک رو گرفتم حالا میخوام برای کاردانی به کارشناسی یکی از گرایشهای کامپیوتر در دانشگاه آزاد شرکت کنم آیا کاردانی منو که رشته دیگه ای بودم قبول میکنن ؟ اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره و یا درجریانش هست لطفا راهنماییم کنه
    متشکرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من کاردانی پیوسته رشته الکترونیک رو گرفتم حالا میخوام برای کاردانی به کارشناسی یکی از گرایشهای کامپیوتر در دانشگاه آزاد شرکت کنم آیا کاردانی منو که رشته دیگه ای بودم قبول میکنن ؟ اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره و یا درجریانش هست لطفا راهنماییم کنه
    متشکرم
    سلام دوست عزیز
    دو نوع کاردانی داریم کاردانی پیوسته (یعنی اینکه شما از رشته فنی وارد دانشکده دولتی یا دانشگاه آزاد شدید و مدرک کاردانی گرفتید)و کاردانی ناپیوسته (یعنی اینکه شما از رشته ریاضی قیزیک یا تجربی یا غیره به جز رشته فنی ،طی کنکور دولتی یا دانشگاه آزاد (دیپلم به لیسانس ) انتخاب رشته کاردانی کردید و درس خوندید و مدرک کاردانی گرفتید)
    پس با این حساب شما جز بچه های فنی بودی مثل خود بنده و کاردانی پیوسته گرفتی
    من هم مثل شما کاردانی الکترونیک گرفتم از دانشگاه آزاد (چندین سال پیش)
    حالا اگه شما اگه دفترچه دانشگاه آزاد و دولتی رو بخونی میفهمی که میتونی تغییر رشته بدی یا نه که من برات توضیح میدم
    برای کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه دولتی (اونی که مرداد ماه برگزار میشه ) شما میتونی هر رشته و یا گرایشی شرکت کنی مثال خود بنده که از رشته برق گرایش الکترونیک رفتم رشته علوم انسانی گرایش مدیریت بازرگانی !!! (پس تو کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته میتونی هر رشته یا گرایشی رو به دلخواه انتخاب کی و با توجه به پیش نیاز ها مدریک کارشناسی رو توی اون رشته دریافت کنی)
    حالا میرسیم به بحث قشنگ دانشگاه آزاد
    دانشجویان کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد (فنی و حرفه ای ها )فقط منحصرا باید در رشته ای که مدرک کاردانی رو دریافت کردن ادامه تحصیل بدن (یعنی شما نمیتونی تغییر رشته بدی)
    ولی دانشجویان کاردانی ناپیوسته (ریاضی فیزیک و غیره) میتونن با توجه به پیش نیاز ها که خلی هم زیاد میگیره دانشگاه آزاد تغییر رشته و گرایش بدن
    فکر کنم توضیحاتم کامل بوده به هر حال چون تجربه این کار رو داشتم تجربیاتم رو ارائه دادم
    به هر حال تغییر رشته و گرایش سخته مگر اینکه واقعا علاقه داشته باشی پس به عنوان یه با تجربه به شدت بهت توصیه میکنم که خوب تحقیق کن که میتونی ادامه بدی یا نه بعد اقدام کن
    سوال دیگه ای بود بپرس در حد توان جواب میدم
    Last edited by bandary; 08-09-2010 at 06:35.

3. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یعنی این جوری که شما میگی کسی که مدرک کاردانی پیوسته دولتی ( مثلا برق ) داره میتونه تو کاردانی به کارشناسی دولتی هر رشته ای که بخواد بره !؟ ( حتی رشته های علوم پزشکی !؟ )
    Last edited by MOHAMMAD2010; 08-09-2010 at 11:05.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

یعنی این جوری که شما میگی کسی که مدرک کاردانی پیوسته دولتی ( مثلا برق ) داره میتونه تو کاردانی به کارشناسی دولتی هر رشته ای که بخواد بره !؟ ( حتی رشته های علوم پزشکی !؟ )
    بله میتونه مطابق این بند از دفترچه ثبت نام اوئلیه کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 89 (خود کلمه ناپیوسته مبین حرف های من هست)
    ج- هر داوطلب میتواند بدون توجه به رشته تحصبلی و یا نوع مدرک دوره کاردانی (فوق دیپلم) خود منحصرا در یکی از رشته های گروه های آموزشی فنی و مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ،علوم پایه ،علوم انسانی،هنر و یا دامپزشکی (علوم آزمایشگاهی دامپزشکی)مطابق جدول شماره 2 ثبت نام وشرکت نماید
    پزشکی ها خیر فقط در گروه و رشته خودشون باید شرکت کنند

منبع:دفترچه ثبت نام اولیه کارشناسی ناپیوسته سال 89 صفحه 2 بند اول و ج

6. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام یه سوال دارم من علمی کاربردی مکانیک تعمیرات نیرو گاها قبول شدم ایا ارزش رفتن داره یا نه؟

و اینکه میشه کاردانی به کارشناسی در رشته طراحی جامدات ادامه بدم ؟ {ممنون}

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    برای کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه دولتی (اونی که مرداد ماه برگزار میشه ) شما میتونی هر رشته و یا گرایشی شرکت کنی مثال خود بنده که از رشته برق گرایش الکترونیک رفتم رشته علوم انسانی گرایش مدیریت بازرگانی !!! (پس تو کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته میتونی هر رشته یا گرایشی رو به دلخواه انتخاب کی و با توجه به پیش نیاز ها مدریک کارشناسی رو توی اون رشته دریافت کنی)
    پس به عنوان یه با تجربه به شدت بهت توصیه میکنم که خوب تحقیق کن که میتونی ادامه بدی یا نه بعد اقدام کن
    سوال دیگه ای بود بپرس در حد توان جواب میدم
    ممنونم
    1-در دانشگاه دولتی پس ازقبول شدنتون مدرک کاردانی رو کاملا قبول داشتن ؟چند واحد جبرانی خوردید؟
    منظورم اینه که 20-30 واحد براتون جبرانی نزدند؟

2- پس اگه کسی خواسته باشه در دانشگاه آزاد تغییر رشته بده راه حلی جز شروع از اول نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

مدرک کاردانی شما با تمام واحد های پاس شده کاملا قبول میشه و دانشگاه هم مدرک رو ازتون قبول میکنه و با ریز نمرات میگره ازتون
    نه اولش بسته به مدرک کاردانی 23 تا 30 واحد پیش نیاز میزنند (دقت کن پیش نیاز نه جبرانی) 23 واحد پیش نیاز زدنند که من یه سری رو گرفتم و بعد از شروع کلاس ها اعلام کردن طبق قانون جدید سازمان سنجش 23 واحد پیش نیاز شده 9 واحد و بقیه هم درس های خود رشته هستن و این شد اوج خوش شانسی ما
    نه برای کاردانی پیوسته در دانشگاه آزاد هیچ راهی وجود نداره جز شروع دوباره با کارشناسی

10. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام.شدیدا نیاز به راهنماییتون دارم.من دانشجوی کاردانی پیوسته (الکترونیک)از دانشگاه غیرانتفایی ارومیه هستم.که مرداد این سال کنکور کاردانی به کارشناسی دادم.ولی رشته ی امتحانیمو ارتباط تصویری زدم.از اونجایی که کنکور ازاد و سراسری یکی بود تغییر رشته شامل 2تاشونم شد. فعلا جواب هیچکدوم نیومده فقط اسمم تو لیست نتايج معرفي‌شدگان چندبرابر ظرفيت غیرانتفایی سوره اومده .من ازاد تهران شرق رو هم زدم که هدفم اونه حالا میبینم یه جاهایی نوشته تغییر رشته نمیشه اگه نمیشه پس چطور من انتخاب کردم و کنکورشو دادم؟
    Last edited by shookoof; 14-09-2013 at 03:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام.شدیدا نیاز به راهنماییتون دارم.من دانشجوی کاردانی پیوسته (الکترونیک)از دانشگاه غیرانتفایی ارومیه هستم.که مرداد این سال کنکور دادم.ولی رشته ی امتحانیمو ارتباط تصویری زدم.از اونجایی که کنکور ازاد و سراسری یکی بود تغییر رشته شامل 2تاشونم شد. فعلا جواب هیچکدوم نیومده فقط اسمم تو لیست نتايج معرفي‌شدگان چندبرابر ظرفيت غیرانتفایی سوره اومده .من ازاد تهران شرق رو هم زدم که هدفم اونه حالا میبینم یه جاهایی نوشته تغییر رشته نمیشه اگه نمیشه پس چطور من انتخاب کردم و کنکورشو دادم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •