سلام دوستان
من هر روز که لیست فرند هام را چک می کنم می بینم که داره کم می شه.ولی هیچ جوری نمی تونم بفهمم که کدوماشون پریدن و من را از لیست دوست هاشون حذف کردن؟
پیشنهادی دارید ؟
با سپاس![]()
سلام دوستان
من هر روز که لیست فرند هام را چک می کنم می بینم که داره کم می شه.ولی هیچ جوری نمی تونم بفهمم که کدوماشون پریدن و من را از لیست دوست هاشون حذف کردن؟
پیشنهادی دارید ؟
با سپاس![]()
من زیاد از فیسبوک خوشم نمیاد چون فلسفه ابداع وراه اندازیش با اینی که الان وجود داره خیلی فاصله گرفته ولی اپلیکشن های زیادی برای فیسبوک نوشته شده که اگه زبانت خوب باشه و سرچ کنی مسلما یه اپلیکشن برای این پیدا میکنی ولی خیلی مواظب ویروسها باش
پی نوشت:داره زا جی پلاس خوشم میاد![]()
در حالت عادی نمی تونی بفهمی...فیس بوک دلش برامون سوخته! نمی خواد بفهمیم کی بهمون بی اعتنایی کرده!!!!!!!!!
مگر اینکه یه برنامه ای چیزی براش بیاد...
ولی اینطوری که تو می گی هی هرروز داره کم می شه دیگه باید بفهمی...مثلا اگه روزی 3 تا هم کم بشه یعنی نمی فهمی کی نیس؟!!!!
مطمئنی ملت دارن تو رو حذف می کنن؟ شاید مشکلی چیزی باشه
خب ولشون كن چيكارشون داري
شايد بعدا برنامه اي براش درست كردن![]()
دوست عزیز شما اگه افزونه better facebook رو روی مرورگر موزیلا نصب کنی همچین قابلیتی داره!من خودم امتحان کردم گوشه صفحه هر دفعه که یکی از دوستان منو حذف میکنه اسمشو مینویسه!
البته بغیر از این خیلی امکانات جالب و بدردبخوری داره! به همه پیشنهاد میدم که نصبش کنن پشیمون نمیشین.
اینم ادرسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kamivh1; 14-10-2011 at 23:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)