اولا اگه تاپیک تکراریه شرمنده.
خواستم ببینم با توجه به اینکه این دو گوشی ظاهرا تفاوت قیمت آنچنانی ندارن کدوم یکی رو پیشنهاد می کنین.
اولا اگه تاپیک تکراریه شرمنده.
خواستم ببینم با توجه به اینکه این دو گوشی ظاهرا تفاوت قیمت آنچنانی ندارن کدوم یکی رو پیشنهاد می کنین.
Last edited by malaki_mall; 07-09-2010 at 17:18.
این دوتا اصلا قابل قیاس نیستند!!
نوکیا 5230 با صفحه نمایش کیفیت بالا پشتیبانی از 16 میلیون رنگ ، امکانات پیشرفته ، تاچ خوب ، قابلیت برنامه خوری و بازی خوری زیاد و متعدد!!
ولی سامسونگ 5233 صفنحه نمایش نه چندان با کیفیت ، سیستم عامل جاوا ، عدم پشتیبانی از برنامه ها و بازی های زیاد ، امکانات صفر!! تنها مزیت هاش صدای بلند و عمر زیادی باطریه!! طوری که من هر دو هفته یک بار باطریشو شارژ می کردم!! ولی بقیه چیزاش نه!! هر دوتاشو داشتم!! اول سامسونگ داشتم که بعد از 3 ماه ردش کردم چون دیدم واقعا افتضاحه!! هیچ کاربردی نداره جز زنگ زدن و زنگ خوردن و اس ام اس!! کیفیت صفحه نمایشش برای دیدن فیلم که مزخرف!! ولی الان حدود 8 ماهه نوکیا 5230 دارم و واقعا راضی ام!! حداقل توش میتونم فیلم و کلیپ با کیفیت بالا HD ببینم!! قابلیت هاشم که یکی بهتر از دیگری!!
نسبت به قیمت های مشابه ، سامسونگ هیچ حرفی برای گفتن نداره!! استار 5230 به درد دخترا یا پسرایی میخوره که هیچ توقعی از گوشی جز زنگ خوردن و اس ام اس ندارند و فقط دنبال قیافه و پز دادن هستند!! همین و بس!!
تازه یه چیز دیگه!! سامسونگ یه مشکل نرم افزاری فوق العاده مزحک داره!! وقتی دارید کلیپ تصویری می بینید ولوم و با دکمه های سخت افزاری به صفر برسونید!! حالا با همون دکمه ها ولوم و زیاد کنید!! اصلا زیاد نمیشه!! انگار که دکمه کار نمی کنه!!اینم یکی از سوتی های این گوشیه!! راه حلش هم مسخره تر از اون!! باید دکمه ی کم کردن ولوم و چند ثانیه نگه دارید تا نوار ولوم روی صفحه نمایش ظاهر بشه و بعد با دست روی نوار ولوم بکشید تا صدارو زیاد کنید!!
صفحه کیبورد کاملش هم از زبان شیرین پارسی پشتیبانی نمی کنه و فقط انگلیسی و عربی داره!!
5230 الان چند درمیاد؟
آخرین قیمتی که داشتم ماله مرداد ماهه!! فول پک با هولدر و جعبه آبی بزرگ + رم 4 گیگ 165 تومن!! فکر کنم الان ارزونتر شده چون سری گوشی های 5233 نوکیا اومده!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)