باسلام
فردی قوی در زمینه فلش و اکشن اسکریپت جهت همکاری در سازمان صدا سیما .
دوستان گرامی لطفا رزومه خود را به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایید.
باتشکر
باسلام
فردی قوی در زمینه فلش و اکشن اسکریپت جهت همکاری در سازمان صدا سیما .
دوستان گرامی لطفا رزومه خود را به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال نمایید.
باتشکر
چه تضمینی هست به این ایمیل؟
الان سر کاریم دیگه؟
سازمانها وادارات دولتی خودشون ایمیل دارن نه جیمیل
این تکه رو خوب اومدی![]()
در ضمینه حقه بازی
ما ایرا... نیها
یکه - یکیم
در ضمن اینقدر تابلو gmail نمیساختن
با تشکر
اطلاعات خصوصیت رو که نخواسته.فقط تجربیات و تخصصتو میگی.
تازه ممکنه بنده خدا رو گذاشتن مسءول پیدا کردن یه چند نفر و از ایمیل خودش داره استفاده میکنه
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
این الان افترا نبود?!؟
ضمناً جمع نبند.چقدر بده وقتی یکی خودش حقه بازه به دیگرانم توهین کنه![]()
اطلاعات خصوصیت رو که نخواسته.فقط تجربیات و تخصصتو میگی.
تازه ممکنه بنده خدا رو گذاشتن مسءول پیدا کردن یه چند نفر و از ایمیل خودش داره استفاده میکنه[
دوست عزیز اینکه دوست دیگمون جیمیل بده مشکلی نداره و به قول شما اطلاعات خصوصی وجود نداره
اما نکته مهم اینه که شعور ما کاربرها به بازی گرفته میشه
در ضمن هیچ موقع یه اداره یا سازمان دولتی برای استخدام از کسی تقاضای تبلیغ نمیکنه بلکه کافیه فقط توی سایتش بزنه تا کل اینترنت 5 دقیقه بعدش پر شه از تبلیغ اون
احتمالا دوستمون خودش داره با سیماهمکاری میکنه و برای خودش دنبال همکاره
البته بهتره دوستمون بیاد و اگه اشتباه میکنیم یه توضیحی بده و مارو از گمراهی در بیاره
Last edited by gonbad city; 08-09-2010 at 12:55.
سلام خدمت تمام دوستان،
برادر عزیز واسه یه موضوع به این جزئی که صدا سیما نمیاد تو سایتش چیزی بزنه. در ضمن صدا و سیما مثل اداره جات و سازمان های دولتی دیگه که نیست. و بنظر من گفته آقا طبیعی هست!
بنده وقتی با صدا و سیمایی ها تماس می گیرم پاسخ اونها از طریق ایمیل های شخصی هست. (عموماً یاهو)
میدونید صدا و سیما چند تا سایت داره و چند تا کارمند؟ هیچ وقت از ایمیل های رسمیش برای کارکنانش استفاده نخواهد کرد. حتی اونها برای جذب نیرو از سایتشون استفاده نمیکنند و تنها از طریق روزنامه ها دعوت میکنند. و در این موارد جزئی مسئول مربوطه خودش یه طوری یکی دو نفر رو پیدا میکنه.
فکر کنم فلشکار رو هم برای سایتاشون میخوان. شاید
از اقایان باشعور و ...
از اینکه جیمیل گذاشتم بنده از طرف شبکه العالم مسئول شدم واسه جمع کردن یک تیم که خدا رو شکر دوستان گرامی حسابی به خودشون شک دارند و فکر میکنند همه مثل خودشون بیکار هستند . واقعیت اینه که اکثریت اخلاق حرفه ای ندارند یا حداقل نمیدونن که بنده برای فلش کار مثل اینکه دنبال خدماتی باشم نمیگردم که شماره کنم در روزنامه یا اطلاعیه.
باسوادای عزیز زمانی که برای استخدام در سازمان بخوان فراخوان میزنن نه به صورت همکاری یا قراردادی اطلاعیه نمیدن و به این صورت به دنبال جذب افراد میروند. از اینکه این همه لطف داشتید ممنون .
در صورت اطمینان از افراد واقعاا حرفهای نه (خاله زنک) درخواست میشه به ایمیل یالا یا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رزومه خودشون رو ارسال کنن با تشکر.
من که گفتم
و در این موارد جزئی مسئول مربوطه خودش یه طوری یکی دو نفر رو پیدا میکنه.
شما درست میگی ایشون که معلوم نیست چیکارس شده تحلیل گر میگه ایرانیا فلان نشون میده که فقط تا ۱ متری خودشون رو دیده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)