سلام ؛
چطور میتونم یک تصویر رو تو تمام ایمیلهایی که میفرستم به عنوان امضا قرار بدم ؟
طوری که هربار ایمیل میفرستم خودش به طور خودکار این عکس رو هم تو ایمیلم نشون بده.
شاید لازم باشه اینم بگم ، سرویسی که استفاده میکنم Gmail هست.
ممنون.
..یا حق...
![]()
سلام ؛
چطور میتونم یک تصویر رو تو تمام ایمیلهایی که میفرستم به عنوان امضا قرار بدم ؟
طوری که هربار ایمیل میفرستم خودش به طور خودکار این عکس رو هم تو ایمیلم نشون بده.
شاید لازم باشه اینم بگم ، سرویسی که استفاده میکنم Gmail هست.
ممنون.
..یا حق...
![]()
با سلام
در ابتدا بايد عكس مور نظر خود را داخل يك سايتي اپلود كنيد يكي از سايت هايي كه اين خدمات رو به صورت مجاني انجام ميده سايت ميباشد
up.--------.com
بعد از اپلود در اين سايت view image را ميزنيم تا عكس ظاهر شود بر روي عكس كليك راست كرده و گزينه copy را ميزنيم
حال وارد ايميل خود شده و در قسمتي كه متن ايميل را مينويسيد كليك راست كرده و گزينه paste را ميزنيد خواهيد ديد كه عكس در داخل قسمت متن طاهر ميشود
نكته قابل توجه اين است كه شما بايد حتما عكس مورد نظرتان را در يك جايي اپلود كنيد تا بتوانيد از اين قابليت استفاده كنيد در غير اينصورت امكان پذير نميباشد
موفق باشید.
دوست عزیز گزینه ی copy نداره !
اگه منظورت copy image address بود که امتحان کردم نشد ، بجای عکس ، لینک عکس رو نشون میده که طبیعیه.
من قرار دادن عکس تو وبلاگ و تو پستهای انجمن رو بلدم ولی تو جیمیل اینطوری نمیشه !
تو یاهو ظاهرا اگه لینک عکس تو امضا قرار داده بشه ، اتوماتیک خود عکس نمایش داده میشه ولی درمورد جیمیل که این راهش نیست !
سلام
تو صفحه جی میل تون برین به settings بعد تو تب general برین به signature بعد تیک no siganture رو بردارید و
روی علامت عکس کلیک کنید و لینک عکسی رو که آپلود کردید رو بزارید و save changes رو بزنید.
ممنونم دوست عزیز حل شد ،
جالب این بود که من چون سرعت اتصالم کمه همیشه تو حالت basic html وارد میشدم ، واسه همین بود که نمیتونستم عکس اضاف کنم به امضام. میدونم که متوجه شدید منظورم چیه .
حالا یه سوال دیگه دارم : چطور میشه تو متن ایمیل عکس قرار داد ؟
تو منوی این که دیگه آیکون insert image نیست...
اینم راه داره ؟
ممنونم.
با سلام
بله دوست عزيزم ميشه ؛ برای فعال کردن این ویژگی به قسمت setting ایمیل خود بروید؛ در قسمت Labs و در قسمت Inserting images، ویژگی را فعال کنید.حالا در هنگان نوشتن ایمیلهای جدید، همون آيكون كه واسه تصاوير هست رو ميبيني
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)