دعوت برای نوشتن اعتراض نامه به سامسونگ به خاطر خدمات رسانی بسیار ضعیف پارس مایکروتل، نماینده رسمی سامسونگ
سلام دوستان!
همون طور که خودتون هم مستحضرید الآن مدت زیادی میشه که به دلایلی-که هیچ وقت افشا نشده-ورود گوشی s8500 wave samsung با مشکل روبه رو شده و پس از عرضه ی اولیه در ایران، دیگه وارد نشده.
من نمیدونم این از سیاست های مایکروتل هست که بازار را منتظر بذاره یا اینکه طفلی واقعا وسع مالی نداره(!) دیگه گوشی به درد بخور وارد کنه!
خوب، من خودم حدود یک ماهه که در به در دنبال این گوشیم. ولی نیست که نیست...
اجازه بدید تو پرانتز(کو پرانتز؟!) عرض کنم که اگه ما خودمون نخایم تغییری ایجاد بشه(حالا تو هر زمینه ای) هیچ آبی از آب تکون نمیخوره. ما باید این فرهنگ پسندیده ی همون غربی های کثیف(!!!) را پی بگیریم. یعنی اگر مشکلی دیدیم و کاستی خاصی مشاهده کردیم بلافاصله به مسئولینش تذکر بدیم و اگر دیدیم فایده نداره و اون مسئولِ پوفیوز(ببخشید!حق این جور آدمها همینه!!) قبول نمیکنه که اشتباه کرده، به مقامات بالاتر گزارش بدیم تا شاید ترتیب اثر داده بشه.
در این مورد هم اینو بگم که اخه مگه مایکروتل دلش به حال ما میسوزه که خود به خود بخاد برامون کاری بکنه؟!
من همین جا از تمام دوستانی که قصد خرید این گوشی را داشته اند یا نداشته اند، میخواهم دعوت کنمدر اعتراض نامه ای که به زودی لینکش رو تو این تاپیک قرار میدهم، شرکت کنند تا از زحمات پارس مایکروتل قدردانی شه!
اگر هم شما راه بهتری را سراغ دارید لطفا ما را از نظراتتون محروم نفرمایید.
قربون همه ی بچه های خوب و صمیمی p30world!