سلام به بروبچ های محترم انجمن کارت گرافیک و مانیتور
قبلا من دنبال کارت 80 تومنی بودم ولی چون دنبال استفاده از کارت برای بازی های امروزی و دو سه سال آینده!!! بودم بودجه تا حداکثر 140 زیاد شد (البته بودجه برای پاور جداگانه گذاشتم)
من طبق راهنمایی های عزیزانی مثل mr0000611 و ultra black آماده شده بودم برای خرید 5670 که چشمم به چندتا
review افتاد که حالمو گرفت و ترسیدم پشیمون بشم؛ به همین خاطر هم دوباره اومدم تا همگی یه کمکی کنید و برام
قطعی بشه که کدوم کارت بالاخره برای من خوبه.
تاکید می کنم که من کارتو برای بازی می خوام که بازی هایی مثل مافیا2 و call of duty و بازی هایی در این سطح رو
اجرا کنه و ترجیحا تا دو سه سالی حداقل جواب چندتا بازی جدید رو هم که شده بده. البته مانیتورم CRT هست!!!پس کلا دور به کار بردن HD رو فعلا خط می کشیدم! و مینبوردمم خیلی جدید نیست: M2A-VM
حالا توصیه شما چیه؟ بخرم؟ نخرم؟ پولامو بذارم جلو آیینه تا به مرور زیاد بشن بعدش کمپلت کل PC رو عوض کنم (که البته یه 4 سالی طول میکشه!) ؟ یا اینکه صبر کنم به امید ارزون شدن کارتای بهتر؟
================================================== ======
دلایلی که باعث شد از خرید 5670 بترسم:
دوتا از سایتای ریویو گفتن این کارت mainstream video card هست اصلا مناسب بازی نیست و توی بنچمارکاشون اینو نشون دادن.
مثلا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواهش می کنم حرفه ای ها به چندتا نمونه ی بالا حتما سر بزنن ضرر نداره- Comments های بازدیدکننده ها هم خوندنیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا این کارت های mainstream چه جور کارتایی هستن؟
فقط می دونم که قیمتشون حدود 100 دلار هست!
mainstream card generally means a video card with a release price of around $100.