سلام
1.دوستان برای ورودی های جدید غیر بومی آیا خوابگاه داده می شو د ؟
2. هزینه اجاره خونه دانشجویی در مرودشت چطور هست ؟
3. وضعیت اینترنت مرو دشت به چه صورت هست و چه شرکت هایی سرویس می دن ؟
با تشکر
سلام
1.دوستان برای ورودی های جدید غیر بومی آیا خوابگاه داده می شو د ؟
2. هزینه اجاره خونه دانشجویی در مرودشت چطور هست ؟
3. وضعیت اینترنت مرو دشت به چه صورت هست و چه شرکت هایی سرویس می دن ؟
با تشکر
1- بله . برای همه خوابگاه هست.
2- دانشگاه تو مرودشت نیست و به مرودشت اونقدرا نزدیک نیست بنابراین شیراز خونه بگیرین بهتره .
3 - شرکت های متعددی هستن و به راحتی ADSL 2 رو ارائه میدن .
خیلی ممنون بابت پاسخ گویی شما دوست عزیز
1. آیا بابت خوابگاه هزینه دریافت می شه ؟ اگر جواب مثبت هست هزینه آن چقدره حدودا
2. من انطور شنیدم که 15 دقیقه با مرودشت فاصله داره و 30 دقیقه با شیراز و اجاره خونه در مرودشت کمتر و کرایه مسیر هم کم تره و کلا اقتصادی ترین حالت اینه که مرودشت بمونیم نه شیراز
حالا خوشحال می شم شما راهنمایی کنید و دلایل خودتونو بگین چون من دارم از راه خیلی دوری میام استان فارس
خداییش سیستم اطلاع رسانیشون ترکونده
این تنها چیزیه که گفتن! آخه اینم شد سیستم اطلاع رسانی؟!!؟!؟!؟پذیرفته شدگان گرامی می توانند از اولین روز کاری بعد از عید سعید فطر از ساعت 8 صبح لغایت 14 جهت ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنند.
برو اینجا سوال کن. پاتوق بچه های علوم و تحقیقاته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما در چه شهری الان داری زندگی می کنی؟لطفا بگو تا بیشتر راهنماییتون کنم کهکجا برید خونه بخرید
ایشون اگر من اشتباه نکنم بند انزلی زندگی می کنن چون خودشون گفتن بندر پهلوی و تا جایی که یادمه بندر پهلوی اسم قدیم بندر انزلیه (بازم میگم اگر درست گفته باشم)
یه سوال هم خودم دارم راجع به این قضیه!
چرا اینا اینقدر باحالن؟اومدن فایل گذاشتن واسه دانلود بعد که دانلود میکنی با فولدر خالی روبرو میشی
به قول یکی از دوستان دارم به یاد سالی که نکوست از بهارش پیداست می افتم!
مرودشت شهر کوچیک و مذهبی هست و خیلی آروم ولی شیراز شهر بزرگ و شلوغ هست که زندگی توی این شهر سختتر و گرونتر از مرودشت هست ولی آزادی و امکانات بیشتری توی شیراز داری.
درسته می گی شما
به نظر شما فکر می کنی آخرین مهلت ثبت نام کی باشه ؟ ( خیلی مهمه این مورد برام )
بندر پهلوی ( انزلی )
بله ، شما درست گفتین![]()
اینا قبلا 2 بار بهشون حمله شده و سایتشون -- شده یکم می ترسن واسه همین PDF می زارن
حالا بزار من برم اونجا یک چیزی براشون طراحی می کنم که تو کل ایران تک باشه![]()
بهارش رو نمی دونم اما پایه علمی دانشگاهش خیلی بالاست
بله شما درست می گین اما من اهل بیرون اومدن نیستم با یک خط ADSL می تونم روز و شب مشغول باشم ( درس هم که جای خودش ) اما اگر دلیل های خوبی پیدا کنم شاید گزینه شیراز رو انتخاب کنم
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
یک سوال دیگه هم داشتم
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام چیه ؟
بازم سلام!
کاش حد اقل PDF گذاشته بودن فولدر خالی گذاشتن
ببین یه مسئله ای که هست که اگر بخوای میتونم راجع به مرودشت توی پ.خ یا تلفنی ( هر جور خودت صلاح میدونی ) باهات صحبت کنم، که البته این مسائل بر میگرده به روحیات کشاورزگونه مرودشتی های عزیز
در مورد پایه علمی هم اینو بهت بگم که از دوستای من 50% شون علوم تحقیقات فارس درس مسخونن همشون راضین اما یه مشکل که دران بزرگی بیش از حد دانشگاه هست که باعث شده همه نوع دانشجویی توی اون باشه !
دعا کن من روزانه قبول بشم و الا من هم علوم تحقیقات در خدمت رسانی حاضر خواهم بود و با هم سایتشون رو آماده میکنیم
اگر سوال دیگه ای باشه در خدمت رسانی کوتاهی نخواهم کرد lol
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)