تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مهندسی پزشکی :آزاد تبریز یا سراسری همدان ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض مهندسی پزشکی :آزاد تبریز یا سراسری همدان ؟؟؟+ چند تاسوال دیگه !!!

البته هنوز نتایج سراسری نیومده ولی گفتم از الان تحقیق کنم که اگه نتایج دیر اومد بدونم تکلیفم چیه؟؟؟

و چند تا سوال دیگه هم داشتم:
    1.آزاد تبریز واسه دخترا خوابگاه داره یا نه؟؟؟
    2. کلا آزاد تبریز سطحش بالاتره یا سراسری شهرایی مثل اردبیل همدان یا زنجان؟؟؟
    3. می گن مهرماه یه کارنامه ای میاد که می گه به جز این رشته ای که قبول شدی چه رشته های دیگه ای رو قبول می شدی و می شه بعدا تغییر رشته داد به اون رشته ها (البته یه سوالمم اینه که این حرف درسته یا نه؟؟؟) خوب حالا اگه یکی الان بره آزاد و بعد تو اون کارنامه رشته ای باشه که به این رشته ی آزاد ترجیح بده می تونه ترم بعد بره اونو بخونه؟؟؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون
    Last edited by farzaneh*f; 06-09-2010 at 15:21.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مث اینکه خیلی سخت بوده سوالام دی:
    خوب می شه یه سوال کلی بپرسم : کلا دانشگاه آزاد هر شهر با سراسریش تا چه حد فرق داره ؟؟؟

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شهر به شهر فرق داره عزیزم !! بعضی وقتا آزاد یه شهری مثلا تهران از سراسری یه شهر دیگه خیلی بهتره !

ولی من فکر میکنم این شهرائی که گفتی دولتی بهتر باشه البته من اطلاعی از ازاد اونجاها ندارم چیزی هم نشنیدم

4. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

شهر به شهر فرق داره عزیزم !! بعضی وقتا آزاد یه شهری مثلا تهران از سراسری یه شهر دیگه خیلی بهتره !

ولی من فکر میکنم این شهرائی که گفتی دولتی بهتر باشه البته من اطلاعی از ازاد اونجاها ندارم چیزی هم نشنیدم
    آخه این که می گن تو بعضی شهرا اساتید دانشگاه دولتیش با آزادش یکین منو انداخته تو فکر اگه این طور باشه خب آزاد تبریز خیلی بهتر از سراسری اردبیله درست نمی گم؟؟؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آخه این که می گن تو بعضی شهرا اساتید دانشگاه دولتیش با آزادش یکین منو انداخته تو فکر اگه این طور باشه خب آزاد تبریز خیلی بهتر از سراسری اردبیله درست نمی گم؟؟؟
    تو شهرهاي كوچيك بعضي دانشگاه ها اساتيدشون مشتركه آره ولي تشابه تو رشته هاي مهندسي خيلي خيلي كمه . بيشتر تو دانشكده هاي پزشكي و مخصوصا رشته پزشكي (بخاطر محدود بودن پزشك هاي فوق تخصص و متخصص كه وقت براي دانشگاه بزارن ) اين شباهت هست ولي كشور پره از استاداي برق و عمران و مكانيك و... هست .
    در مورد مهندسي پزشكي هم بعيده زياد شباهتي باشه . هرچند اين رشته تو ايران نه كيفيت تحصيليش و نه بازار كارش و نه زمينه پيشرفتش اصلا در حدي نيست كه بخواي نگران اساتيد دانشگاهت هم باشي .

7. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahgozare tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    موطن آدمی قلب کسانیست که دوستش دارند

پيش فرض

سلام من آزاد تبريز مي خونم هم براي دخترها خوابگاه داره هم اينكه استاداش و امكاناتش از سراسري همين جا خيلي بهتر و سرتره چون دختر داييم سراسري مي خونه استادهاي آزاد اغلب دكترن ( البته من رشتم فني مهندسيه )و چون جوان هستند بالطبع علمشون هم به روز تر هست ولي سراسري بيشترشون استادهاي قديمي هستن كه بيشترشون استاد پدر مادر هامون بودن بازم تحقيق بكنين تصميم نهايي به عهده شماست .

9. این کاربر از rahgozare tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من آزاد تبريز مي خونم هم براي دخترها خوابگاه داره هم اينكه استاداش و امكاناتش از سراسري همين جا خيلي بهتر و سرتره چون دختر داييم سراسري مي خونه استادهاي آزاد اغلب دكترن ( البته من رشتم فني مهندسيه )و چون جوان هستند بالطبع علمشون هم به روز تر هست ولي سراسري بيشترشون استادهاي قديمي هستن كه بيشترشون استاد پدر مادر هامون بودن بازم تحقيق بكنين تصميم نهايي به عهده شماست .
    استاد با تجربه كه بهتره ! هرچي لازم باشه رو به دانشجو منتقل ميكنه و قدرت انتقال مطالب و سابقش باعث ميشه دانشجو بهتر تربيت بشه
    البته استاداي باتجربه و كهنه كار هم علمشون به روزه به هرحال براي دانشجوي كارشناسي سطح علمي استادها زياد فرقي نداره

11. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته هنوز نتایج سراسری نیومده ولی گفتم از الان تحقیق کنم که اگه نتایج دیر اومد بدونم تکلیفم چیه؟؟؟

و چند تا سوال دیگه هم داشتم:
    1.آزاد تبریز واسه دخترا خوابگاه داره یا نه؟؟؟
    2. کلا آزاد تبریز سطحش بالاتره یا سراسری شهرایی مثل اردبیل همدان یا زنجان؟؟؟
    3. می گن مهرماه یه کارنامه ای میاد که می گه به جز این رشته ای که قبول شدی چه رشته های دیگه ای رو قبول می شدی و می شه بعدا تغییر رشته داد به اون رشته ها (البته یه سوالمم اینه که این حرف درسته یا نه؟؟؟) خوب حالا اگه یکی الان بره آزاد و بعد تو اون کارنامه رشته ای باشه که به این رشته ی آزاد ترجیح بده می تونه ترم بعد بره اونو بخونه؟؟؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون
    شما هم که راه افتادی دنبال من
    مث اینکه ما باید هم کلاس بشیم سراسری و آزاد هم نداره.........

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

3. می گن مهرماه یه کارنامه ای میاد که می گه به جز این رشته ای که قبول شدی چه رشته های دیگه ای رو قبول می شدی و می شه بعدا تغییر رشته داد به اون رشته ها (البته یه سوالمم اینه که این حرف درسته یا نه؟؟؟)
    من فقط همينو ميدونم
    آره درسته! ولي خوب طبيعتا به ترم 1 نميرسه.

15. این کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دست همگی درد نکنه پس با این حساب می شه گفت کلا غیرقابل مقایسه ن یعنی هر کدوم مزایا معایب خاص خودشونو دارن ناچار 30 ساعت دیگر صبر می کنیم

من فقط همينو ميدونم
    آره درسته! ولي خوب طبيعتا به ترم 1 نميرسه.
    مرسی منم از همون ترم 2 منظورم بود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •