با سلام
من میخواهم لاستیک پهن برای پراید 132 بگیرم به نظر شما چه شماره و مارکی خوبه؟
185 روی پراید 132 جواب میده؟
البته میخواهم روی رینگ خودش بندازم
من میخواهم لاستیک پهن برای پراید 132 بگیرم به نظر شما چه شماره و مارکی خوبه؟
185 روی پراید 132 جواب میده؟
البته میخواهم روی رینگ خودش بندازم
Last edited by hadi576; 06-09-2010 at 14:10.
من که با رینگ لاستیک متفاوت با نمره کارخانه روی پراید شدیدا مخالفم! اما خب اگه هم خواستی از جلو 165 و عقب 185 خوبه.
البته این نظر منه!
دوست عزیز فک میکنم مناسب ترین سایز واسه پراید که به جلوبندیش هم فشار نیاره سایز 185*14 هستش(اگه بخوای رینگ چرخ رو هم عوض کنی)
اگه نه 13*185
در خصوص مارک من بهت KUMHO رو پیشنهاد میدم،حالا دلیل؟
ببین کومهو مهمترین نزیتش stable بودنشه،فوق العاده پایداره،من با مارشال و گودیر مقایسه کردم دیدم بازم این بهتره
ضمنا اینکه تا آخرین لحظات کارکردش هم (با عاخ خیلی کم) بازم پایداره و سر خوردن خیلی کم پیش میاد براش
عیبی که کومهو داره اینه که زود تموم میشه یعنی شما با رانندگی متعادل میتونی حداکثر تا 40000 روش حساب کنی نه بیشتر
من سری ECSTA از کومهو رو بهت پیشنهاد میکنم
بهترین مارکی که برای پراید میشه گذاشت کومهو هست و منم 14*185 رو پیشنهاد میکنم (هر چهار چرخ مساوی باشه)
13 * 185 از اون بهتره چون هم ماشین ارتفاش کم میشه و هم تایر با لبه گلگیر و سپر سایش پیدا نمیکنه.
تا اونجایی که من میدونم با 185/14 هم سایش ایجاد نمیشه مگه اینکه ماشین تا خرخره پر باشه
اوه اوه!
185 با رینگ 14؟
نظر من روی 175 رینگ 13 اینچی هست
پیدا کردن رینگ 14 درست و حسابی هم برای پراید سخته!
185 هم احتمال گیر کردنش هست بستگی به پهنای رینگ و ارتفاع ماشین داره
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از راهنمایی شما من دیروز رفتم لاستیک بگیرم چند جا که پرسیدم حرف شما رو زدند گفتند کوموهو خیلی نرمه و به این دلیل زود صاف میشه
هر کی یک مارکی رو معرفی میکرد اکثرا نیتو زاپن و نیکسنت را پیشنهاد کردند
اتفاقا یکی از اشنایان را تو بازار لاستیک دیدم که مغازه داشت ایشان هم به من گفت که نیتو بگیری خیلی بهتره
احتمالا امروز برم همان مارک نیتو 185*13*60 را بگیرم
نظر شما چیه؟
من زیر پرایدم مکسس 185 60 r13مدل ua-603 دارم خیلی لاستیک خوبیه(2 سال گارانتی داره و به چشم دیدم که براشون عوض کردن لاستیکهای معیوب رو البته این اقوام ما نمیایندگیشو داره) اصلآ صدا نمیده و جنسش آخر نرمیه و عمرشم خوبه.من از اقوامم گرفتم گلدستونه آشغالو بهش دادم 100 تومن اضافه هم بهش دادم.یک چیزیش که خوبه دیواره کوتاهی داره و از بقیه 185 ها خیلی پهنتر به نظر میاد.
راستی یک نکته 185 میندازی باید قید ارتفاع رو بزنی چون مال من وقتی پر باشه(هم سرنشین هم صندوق)روی سرعتگیرها میگیره به بدنه.
Last edited by H.Operator; 07-09-2010 at 08:41.
ممنونم
راستی به نظر شما رینگ بندازم یا نه؟
رینگ به ماشین و جلوبندی فشار میاره؟
اگه میشه کمی توضیح دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)