تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: کیس تا 500

داره خودمونی میشه *rafael*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

13 کیس تا 500

من قصد خرید کیس با بودجه حداکثر 500 هزار تومان دارم .(حالا کمی هم بیشتر شد موردی ندارد) از آنجا که بودجه زیادی ندارم از خرید کارت گرافیکی منصرف شده ام.
    راستی باید بگویم که من اهل اورکلاک نیستم.بنابراین به قطعاتی نیاز خواهم داشت که در حداکثر کارایی خود باشند.با این بودجه من برای پردازنده ، مدل phenom || x4 965 از برند AMD را انتخاب کرده ام . مادر برد را شما پیشنهاد کنید (البته خودم مدل TA890GXE از برند BIOSTAR را انتخاب کرده ام تا نظر شما چه باشد...)

یک نکته : خواهشا مادربردی معرفی نمایید که از گرافیک آنبرد با کیفیت خوبی برخوردار باشد... در کل مادربرد ، دارای کیفیت عالی و امکانات بالا (پشتیبانی از USB3 و SATA3 و ...) و در عین حال قیمت مناسب باشد ... حتما از برند گیگابایت نباشد ... تاکید میکنم از گیگا بایت مادربردی معرفی نفرمایید ... همچنین اگر براتون امکان داره چندین برند مادربرد را با توجه به نیاز های بنده نام برده و بهترین آنها را ذکر کنید.

برای رم ، یک کیت 4 گیگابایتی (2*2GB) از برند APACER با فرکانس 1333MHZ انتخاب کرده ام . برای هارد هم مدل CAVIAR BLACK 500GB از برند WD انتخاب کرده ام.

یک نکته : بنده به رایتر احتیاج ندارم

خواهشا نظر خود را در مورد قطعات انتخابی ام اعلام کرده و پیشنهادات خود را ارائه بفرمایید... در ضمن از آنجا که در آینده قصد خرید کارت گرافیک با پشتیبانی از دایرکت ایکس 11 را نیز دارم لطفا یک پاور مناسب معرفی بفرمایید.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

شما که خودت واردی
    MAIN: ASROCK 890GM-PRO3 ....120T
    MAIN: BIOSTAR 890GXE ....140T
    CPU: X4 965....180T
    RAM: 2*2GIG SUPERTALENT 1333 CL8.....108T
    VGA: ONBOARD
    PSU: MEMONEX SILENT EX 540W.....53T
    HDD: WD CB 500GB...57T
    CASE: GREEN MAGNUM 2 ....35T
    ALL: 553
    ALL: 573
    گرافیک هم تا 5770 میتونی بندازی
    Last edited by TREASURES; 06-09-2010 at 12:21.

3. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

ما کوچیک شماییم

MAIN: BIOSTAR 890GXE ....140T
    این تفاوت 20 تومانی به چه دلیله؟ آیا BIOSTAR 890GXE قابلیت خاصی داره که ASROCK اونو نداشته باشه

RAM: 2*2GIG SUPERTALENT 1333 CL8.....108T
    راستش اسم این برند رو نشنیده بودم ... کاراییش چطوره ؟ در ضمن این رمی رو که من معرفی کردم مشکلی داره ؟ (زمان تاخیرشم نمی دونم چنده)

برند MEMONEX معتبر هست ؟ اگر درآینده احیانا بخوام 5850 بخرم چند وات جوابگو هست؟

فقط یه سوال دیگه : چون شنیدم RAID0 کردن دو هارد کارایی بیشتری نسبت به حالت تک هارد داره میخواستم نظرتون رو درباره خرید دوهارد 320GB یا 250GB از برند وسترن یا هر برند معتبر از نظر شما بدونم ... فقط واسه من کیفیت و دوام اهمیت داره (نمیخوام بعد از یه مدت کوتاه یه پام گارانتی باشه و یه پام خدمات کامپیوتری)
    Last edited by *rafael*; 06-09-2010 at 14:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

امروز این مادر بورد رو دیدم ... 890FX Deluxe3 ... ایران اومده ؟ اگه آره قیمتش چه حدودیاست؟

اینم لینک سازنده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

امروز این مادر بورد رو دیدم ... 890FX Deluxe3 ... ایران اومده ؟ اگه آره قیمتش چه حدودیاست؟
    بله اومده حدود 190 تومن هست قیمتش

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

بله اومده حدود 190 تومن هست قیمتش
    این مادربورد چه مزیتی نسبت به 890GXE داره ؟
    خوشحال میشم راجع به پست اولم هم نظرتونو بدونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این مادربورد چه مزیتی نسبت به 890GXE داره ؟
    خوشحال میشم راجع به پست اولم هم نظرتونو بدونم.
    این مادربرد خیلی مزیتها نسبت به بایوستار داره ولی بنظرم به دلیل اینکه گرافیک آنبرد نداره و قیمتش هم بالاست به درد شما نمیخوره

شما لذت الان رو فدای امکانات آینده نکن

یه مین 60-70 تومنی بدون sata3 و usb3 بگیر با یه پردازنده athlon 630 ، بقیه پولتور رو هم یه گرافیک 5770 یا 5750 بگیر

در خوشبینانه ترین حالت تا 6 ماه دیگه دیوایسهای sata/usb 3 متداول نمیشن ولی شما تا اون موقع از بودجتون به بهترین شکل استفاده کردید

در نهایت هم یه مین 70 تومنی رو با 20 تومن ضرر میفروشید و یه مین بهتر میگیرید

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

این تفاوت 20 تومانی به چه دلیله؟ آیا BIOSTAR 890GXE قابلیت خاصی داره که ASROCK اونو نداشته باشه
    تفاوت خاصی با هم ندارن مثل 890fx آزراک که 190 تومنه با 890fx ام اس آی که 345 تومنه
    راستش اسم این برند رو نشنیده بودم ... کاراییش چطوره ؟ در ضمن این رمی رو که من معرفی کردم مشکلی داره ؟ (زمان تاخیرشم نمی دونم چنده
    برند معتبری هست اگه اونی که خودتون گفتید کلاکش 8 باشه با این تفاوت خاصی نداره
    برند MEMONEX معتبر هست ؟ اگر درآینده احیانا بخوام 5850 بخرم چند وات جوابگو هست؟
    بله معتبره.... 5850 رو هم فکر کنم همون 540 وات جواب بده ولی برای اطمینان بیشتر 600 ممونکس رو توصیه میکنم که 80 تومنه....
    فقط یه سوال دیگه : چون شنیدم RAID0 کردن دو هارد کارایی بیشتری نسبت به حالت تک هارد داره میخواستم نظرتون رو درباره خرید دوهارد 320GB یا 250GB از برند وسترن یا هر برند معتبر از نظر شما بدونم ... فقط واسه من کیفیت و دوام اهمیت داره (نمیخوام بعد از یه مدت کوتاه یه پام گارانتی باشه و یه پام خدمات کامپیوتری)
    هارد سیگیت خوبه خرابیش هم ناچیزه....

10. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور

پيش فرض

خب با نظر دوستان به این نتیجه رسیدم :
    CPU: X4 965....180T
    PSU: MEMONEX SILENT EX LOW NOISE 540W.....53T
    CASE: GREEN MAGNUM 2 ....35T

فقط مونده رم و هارد ... زمان تاخیر رمی که من در پست اول معرفی کردم چنده؟ اگه CL8 هست که هیچ ... در غیر این صورت برند معتبری که زمان تاخیر کم و قیمت مناسبی هم داشته باشه را معرفی کنید

درمورد هارد هم لطفا دو هارد 250 یا 320 گیگا بایتی از برندهای معتبری مثل وسترن یا سیگیت معرفی بفرمایید؟(یه سوال:هارد های سامسونگ کارایی خوبی در دراز مدت دارن؟) 

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

Main : Asus P5ql Se
    Cpu : Intel 5400
    ram : 2*2GIG SUPERTALENT 1333 CL8
    Vga : 9500 Gt
    HDD: WD CB 500GB...57T
    CASE: GREEN
    DVD RW: Suxuki 24

all : 530

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •