سلام دوستان.
تا حداکثر 100 هزار تومن میشه کارت گرافیک خوبی پیدا کرد؟واسه بازی میخوام....
اصلا" به نظر شما با این بودجه نو بگیرم یا دست دوم؟
کلا" راهنمایی کنید دیگه..من چیز زیادی از گرافیک نمیدونم!!
این هم قطعاتمه:
cpu: 3.40
GA-945P-S3
ram:2g
![]()
سلام دوستان.
تا حداکثر 100 هزار تومن میشه کارت گرافیک خوبی پیدا کرد؟واسه بازی میخوام....
اصلا" به نظر شما با این بودجه نو بگیرم یا دست دوم؟
کلا" راهنمایی کنید دیگه..من چیز زیادی از گرافیک نمیدونم!!
این هم قطعاتمه:
cpu: 3.40
GA-945P-S3
ram:2g
![]()
نو میتونی 9800GT یا 9600GT برند zotac / gainward بگیری ، دست دوم هم میتونی با چونه GTS 250
مادربردتون pci ex 2.0 ساپورت می کنه ؟ اگه نمی کنه اگر هر کارتی بخری حداکثر قدرت رو نمیده . پاورت هم باید برق 6 پین جدا داشته باشه ....
سلام، کارت ATi 4770 تو این قیمت عالیه ولی یه کمی سخت گیر میاد
ها؟!!...نمیدونم والا.از کجا باید بفهمم ساپورت میکنه؟مادربردتون pci ex 2.0 ساپورت می کنه ؟ اگه نمی کنه اگر هر کارتی بخری حداکثر قدرت رو نمیده . پاورت هم باید برق 6 پین جدا داشته باشه ....
پاورمم هم فقط همون برقی هست که الان وصله.چیز دیگه ای نداره...
حالا این هایی که پیشنهاد دادید،در چه حد هستن.یعنی میشه بازی های معروف رو باهاشون اجرا کرد؟
جسارتا" یک سوال دیگه: این دو تا گزینه ای که بالا گفتید،اگه نداشته باشم عملا" چه اتفاقی میافته؟
مادربرد شما pci ex 2.0 رو ساپورت نمیکنه ولی زیاد مهم نیست
کارتهایی که قدرت بیشتری دارند، نیاز به کانکتور برق جدا دارند اگه پاورتون این رو نداره باید کارتی بگیری که برق جدا نخواد یا پاور رو عوض کنی
با 4770 تمام بازیهای جدید رو میتونی بازی کنی
پیشنهاد من:
ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5=105
اینی که فرمودید نیاز به برق جداگانه داره یا نه؟با 4770 تمام بازیهای جدید رو میتونی بازی کنی
قیمتش حدودا" چند هست؟
این بهتره یا 4770 که دوستان گفتن؟ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5=105
4770 بهتره ولی گیر نمیاد!این بهتره یا 4770 که دوستان گفتن؟
و حداقل به یه پاور 450 وات نیاز دارید!
بله، نیازداره
قیمتش حدود 95 تومان هست
ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 این هم اگه 105 تومان باشه عالیه کانکتور جدا هم نمیخواد
خوب اگه بخوام پاورم رو عوض کنم چه جوریاست؟یعنی یک پاور خوب چقدر هزینه میبره؟مادربرد شما pci ex 2.0 رو ساپورت نمیکنه ولی زیاد مهم نیستکارتهایی که قدرت بیشتری دارند، نیاز به کانکتور برق جدا دارند اگه پاورتون این رو نداره باید کارتی بگیری که برق جدا نخواد یا پاور رو عوض کنیبا 4770 تمام بازیهای جدید رو میتونی بازی کنی
میصرفه پاورم رو عوض کنم در عوض 4770 بگیرم یا نه با همین پاور مدل های دیگه بگیرم؟
Last edited by kingmostafa; 08-09-2010 at 01:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)