سلام.من فرنازم.امسال کنکور دادم رتبم 1500 منطقه 1 شد.میخوام بدونم با این رتبه امکان داره جایی پزشکی قبول شم؟ اگه جوابمو بدین ممنون میشم.![]()
سلام.من فرنازم.امسال کنکور دادم رتبم 1500 منطقه 1 شد.میخوام بدونم با این رتبه امکان داره جایی پزشکی قبول شم؟ اگه جوابمو بدین ممنون میشم.![]()
سلام
فرناز بودنت که معلومه!!!
مگه انتخاب رشته نکردی؟؟؟؟؟
الآن وقت این حرفا نیست!!
از روزگارت لذت ببر!!!!!!!!!!!!!!
اول تبریک میگم . دوم اینکه رتبتون خیلی خوبه ، شاید پزشکی تهران قبول نشید (شاید) ، اما پزشکی شهرستان 100% قبولید .
من خودم 1600 شدم . سازمان سنجش بهت چی گفت؟
اگه پسر بودی با قاطعیت میگفتم پزشکی جندی شاپور اهواز
اما چون دختر هستی...نمی دونم شاید اراک رو بیاری
ای کاش این رتبه مال من بود البته در رشته ی ریاضی!![]()
ناامیدت نمیکنم!!!!!!!!!!!!!ولی تو منطقه ی 1و 2قبول نمیشی!!!با قاطعیت میگم!!!!سلام.من فرنازم.امسال کنکور دادم رتبم 1500 منطقه 1 شد.میخوام بدونم با این رتبه امکان داره جایی پزشکی قبول شم؟ اگه جوابمو بدین ممنون میشم.
دخترم که هستی...دیگه هیچی!!!
سلام دوست خوب
تبریک میگم رتبه خوبیه ولی کاش میرفتی پیش مشاور تا بهتر راهنماییت کنه
فقط گفتي منطقه1 كاش شهرت هم ميگفتي ولي اگر تهراني هستي سال پيش با رتبه تو دختر حداكثر 1100 و پسر حدود 2500 پزشكي ميتونست قبول بشه ولي اگر تهراني هستي و اراك در ناحيه بوميت هست و از اون جايي كه دانشگاه اراك 100درصد ظرفيت پزشكي اضافه شده امكان قبولي داري البته اگر با بر سهميه جنسيتي افزوده نشه
اگه همه جا رو زده باشی صد در صد قولی ... البته الان وقت این صحبتا نیست فوقش باید 1-2 روز دیگه صب کنی تا آیندت معلوم شه.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)