سلام دوست عزیز
آشنای شما مشکل دیگه ای به غیر از حساسیت ندارن؟ مثلاً عفونت داخلی؟ آیا به متخصص عفونی یا زنان مراجعه کردند؟ اگه مشکل عفونی ندارند و فقط حساسیت هست من یه پیشنهاد دارم.
مواردمصرف بتامتازون:
بتامتازون برای درمان جایگزینی درنارسایی غده فوق کلیوی استفاده می شود.این داروهمچنین دردرمان علامتی اختلالات التهابی وآلرژیک درجهت سرکوب کردن سیستم ایمنی ،هیپرپلازی مادرزادی غده فوق کلیوی وتحریک بلوغ ریوی جنین درزایمانهای زودرس وادم مغزی نیزموثراست.
عوارض جانبی :
درمان دراز مدت با بتامتازون ، بیمار را از جهت ابتلاء به بیماریهای عفونی مستعد می کند و از طرفی علائم عفونت نیز پنهان می شود . مصرف مقادیر زیاد بتامتازون می تواند اختلالات روانی را تشدید کند . آب مروارید کاهش یا تاری دید ، و تکرر ادرار و پرنوشی ، قرحه گوارشی ، علائم شبه کوشینگ ، آکنه ، درد در ناحیه سرینی و افزایش فشارخون ، ادم ریوی در مادر و سردرد از عوارض جانبی این دارو هستند .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تاری دید رو مبتلا شدم.
یه توصیه ای می کنم. به جای این آمپول، از قرص لوراتادین یا سیتریزین استفاده کنید. البته سیتریزین، خواب آوره ولی لواتادین اینگونه نیست.
یه توصیه گیاهی که خودم تا حالا از عرقش استفاده می کردم ولی امروز فهمیدم که دم کرده گیاهش بهتره. من هم دچار حساسیت پوستی هستم.
فرآورده های گیاهی شاتره
در ایران از این گیاه، فراورده های صنعتی وجود ندارد. در بعضی کشورها محصولاتی به شکل قطره از عصاره ی گیاه به صورت منفرد و یا مخلوط با گیاهان دیگر تهیه و به بازار عرضه شده است.
تهیه ی چای:
به 2 تا 4 گرم خشک شده ی گیاه(مخلوط برگ، گل و ساقه) یک لیوان آب جوش افزوده و 15 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آن را صاف نموده و به صورت گرم قبل از غذا میل می کنیم.
می توان روزانه تا سه نوبت (صبح، ظهر و شب) این مقدار را تکرار کرد. جمعا می توان 6 تا 12 گرم گیاه خشک شده را که سه لیوان محصول صاف شده ایجاد می کند، در طول روز مصرف کرد.
عوارض جانبی
مصرف مقدار عادی و دارویی شاتره دارای عوارض جانبی نیست. ولی مصرف مقادیر بسیار زیاد به دلیل وجود آلکالوئیدهای ذکر شده ممکن است باعث لرز، تشنج و مرگ گردد.
مهم ترین اثرات گزارش شده شاتره:
آنتی کلی نرژیک، آنتی هیستامین، ضد ورم، ضد آریتمی، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، تقویت کننده ی قوای جنسی، کاهش تپش قلب، معرق، مسهل، ادرارآور، تهوع آور، بالا برنده ی فشار خون ، پایین آورنده ی پرفشاری خون، آرام بخش، سمی، مقوی معده، بی حس کننده، صفراآور و کاهش دهنده ی صفرا.
1- نمونه ی گیاه خشک در بازار دارویی به طور طبیعی به صورت خرد شده و قطعات کوچک است و احتیاج به خرد یا پودر کردن ندارد و می توان مستقیما آب جوش روی آن ریخت.
2- توصیه می شود دم کرده ی شاتره را گرم مصرف کنید. چون ممکن است با سرد شدن، مواد موثر آن رسوب کنند.
3- در بسیاری از موارد دیده شده است که جهت کسب اثرات مذکور شاتره، از عرق شاتره ی موجود در بازار استفاده می کند.ولی عرق شاتره دارای مقدار بسیاری ناچیزی از اسانس است و مواد موثر اصلی در آن وجود ندارد. بنابراین عرق شاتره دارای خواص اصلی شاتره نیست.
4- برای مشکلات کبدی، صفراوی و پوستی باید از دم کرده ی آن استفاده کرد و در این موارد عرق شاتره بی تاثیر است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید