یه مدت رفتیم دو سه تا ebook خوندیم در مورد php یه چیزایی یاد گرفتیم که خیلی بهم کمک کرد
اما بازم یه سری مشکلات دارم ممنون میشم پایین حل شه این سه تا مشکل من تا کار این فایلم تموم شه
من دارم آمار کاربران ر مثل نیوک از ویبلوتین می کشم بیرون و طبق حرف ها زیرم راهنمایی میخوام
************************************************** *
برای اینکه بفهمیم جدیدترین کاربر کیه و اینکه وقتی روی اسم کاربر کلیک میشه بره به پروفایل کاربر
من سکلت کردن جدیدترین کاربر که قبلا علی جان انجام داده بودن رو گذاشتم که این بود
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به مشکل خوردم و درست نشون نمیده مثلا 1000 تا کاربر قبل تر رو نشون میده یا چیزی شبیه این
آمدم asc رو به desc تبدیل کردم
کد:
حالا 10 تا کاربر قبل تر رو نشون میده یا چیزی شبیه این دقیتر از قبلی شد اما بازم به طور واقعی کاربره آخر رو نشون نمیده
حالا ممنون میشیم این رو طوری تغییر بدید که جدیدترین کاربر رو دقیق نشون بده
و با این پایینی سلکت کردم که مهمانهایی که در حال حاضر در سایت حضور دارن رو نشون بده اما با فاصله زیاد نشون میده مثلا 20 نفر هستند می زنه 300 مهمان
کد:
اینم ممنون میشم بگید اشتباهم کجا بوده ؟
و آخریش اینه که با پایینی میخوام جمع مهمان ها و اعضای سایت که در حال حاضر در سایت هستند رو نشون بدم اما بازم با فاصله خیلی بالا نشون میده
مثلا 10 تا مهمان داریم و 20 نفر عضو سایت جمعشون رو نشون میده 500 نفر
کد:
مرسی از زحمتی که قراره بکشیداگه فکر میکنید لازمه خودتون طریق صحیح سلکت کردن رو توضیح بدین