سلام دوستان
لطفا راهي ، روشي كه من بتونم از طريق شماره تلفن همراه اول يك نفر رو بتونم پيدا كنم
خيلي حياتي هست
لطفا كمكم كنيد
با تشكر
باي
سلام دوستان
لطفا راهي ، روشي كه من بتونم از طريق شماره تلفن همراه اول يك نفر رو بتونم پيدا كنم
خيلي حياتي هست
لطفا كمكم كنيد
با تشكر
باي
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
خوب معمولا از همون كد خط ميشه فهميد طرف براي كجاست..
شما منظورتون اينه كه آمار دقيق داشته باشين از منطقه طرف..؟
یعنی چی ؟نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت خوبه ؟
اینکار رو فقط وزارت اطلاعات و قوه ی قضائیه میتونه انجام بده و به شخص حقیقی همچین امکانی داده نمیشه .
برادر من راهی نیست اگر به قول خودت حیاتی هست می تونی بری پلیس خودشون ردیابی می کنند
سلام دوستان
ببينيد من از كسي طلب دارم مي خوام پيداش كنم ، فراري هست طرف ، آدرس سيم كارت رو نمي خوام من آدرس لحظه اي كه در اونجا هست رو مي خوام
اگر من برم دادگاه و درخواست بدم چقدر بدو بدو داره؟؟؟ فوري پيداش مي كنن يا نه؟؟؟
با تشكر
بدو بدو نداره . اصلا برای این موضوع ترتیب اثر نمیدن .نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر كسي فحش يه كاره مملكت مي داد فوري ترتيب اثر مي دادن
سلام دوستان
يك برنامه هست به نام
GPSrad SMS
مي خواستم بدونم طريقه ي كار اين برنامه چيه و دقيقا چه كار مي كنه؟؟؟
با تشكر
دوست عزیز راهی برات نیست . بخای هم بری دادگاه اصلا بهت جوابی نمیدن . اگه طلبت کمه قیدشو بزن
سلام ،به نظرم اینی كه گفتید دوتا نرم افزاره,
یكی gps rad و اون یكی rad sms.
یكی فقط با sms كار میكنه و دیگری علاوه بر sms با gps هم كار میكنه.
برای gps جفت گوشیها باید سخت افزار gps رو داشته باشن.
در مورد gps چون گوشیم نداره امتحان نكردم.
ولی در كل به نظر من این نرم افزارها به كارتون نمیاد،چون اولا باید رو هر دوتا گوشی نصب بشه(جاوا هستش) ثانیا باید تنظیماتش (روی گوشی طرف) طوری تنظیم بشه كه به طور خودكار به درخواست مكانیابی شما جواب بده،وگر نه وقتی شما خواستین طرفو رهگیری كنین یه پیغام دریافت میكنه كه با درخواست مكانیابی موافقت بشه یا نه.
ازین گذشته مكانی كه مشخص میكنه دقیق نیست و حدودیه.
من ازش جواب نگرفتم ولی با smsش برحسب محله و خیابان مشخص میشه،
و gps بر حسب مختصات جغرافیایی.
ضمنا مشخصه كه مفت نیست و چون با sms كار میكنه هزینه ش ممكنه خیلی زیاد بشه.راستش تنظیماتش یطوریه که من درست سر در نیاوردم.
اگه شما هم سر در نیاری ممکنه با تعداد زیادی sms که اتوماتیک به شماره طرف ارسال میشه روبرو بشی.
داخل نرم افزار هم نوشته كه تبعات استفاده ازش گردن شماست و شركت هیچ مسئولیتی نداره(به خاطر هزینه sms و ... )
به هر حال سایت شرکت اینه که میشه نرم افزارها رو ازش دانلود کرد.راهنمای استفاده هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)