تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در send to

داره خودمونی میشه AMIIIIIIR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشکل در send to

چند روزی است که وقتی من کلیک راست کرده و گزینه send to را انتخاب می کنم فقط 3-4 گزینه وجود دارد و بقیه گزینه ها که قبلا تا 10 تا وجود داشت نیست در ضمن من از eset4 استفاده می کنم و هر هفته آپدیت می کنم و احتمال ویروسی شدنم بعید به نظر می رسد .

لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    وقتی کلیک راست می کنید کلید shift رو هم بگیرید ببینید باز همه گزینه ها هست یا نه؟

3. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gonbad city's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    گلستان گنبد کاووس

پيش فرض

چند روزی است که وقتی من کلیک راست کرده و گزینه send to را انتخاب می کنم فقط 3-4 گزینه وجود دارد و بقیه گزینه ها که قبلا تا 10 تا وجود داشت نیست در ضمن من از eset4 استفاده می کنم و هر هفته آپدیت می کنم و احتمال ویروسی شدنم بعید به نظر می رسد .

لطفا راهنمایی کنید
    دوست عزیز ببخشید که میپرسم اما میشه دوباره بگی منظورت right click > new هست یا اینکه روی فایل راست کلیک میکنی send to ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    درايو c

13 برگرداندن گزينه هاي منوي send to

ببين من دليل پاك شدن اون گزينه ها رو نمي دونم كه چرا يهو پاك شدند؟ولي مي دونم چجوري مي شه به منوي send to گزينه اضافه كرد و يا حذف كرد.براي اين كار يه پوشه وجود داره كه توي اون مي توني شرت كات بزاري يا اون هايي رو كه داره پاك كني،تغيير نام بدي و...آدرس اون پوشه هم به شكل زيره.مثلا اگه ويندوزت(XP) روي درايو C باشه و اسم يوزرت باشه Mshow به شكل زيره:C:\Documents and Settings\Mshow\SendToكه به صورت مخفي شده هم هست. اگه مي خواي بري توش آدرسشو توي نوار آدرس اكسپلورر ويندوزت تايپ كن.بعد از هرچي كه دلت خواست ميانبر بگير و بزار توش.در ضمن بعيد مي دونم كار ويروس بوده باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •