تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: شارز نکردن باطری نوت بوک (فوری)

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض شارز نکردن باطری نوت بوک (فوری)

با سلام خدمت دوستان
    من یه dell latitude d600 دارم که به یه اشکالی دچار شده که ازتون راهنمایی میخوام
    باطری کامپیوترم شارز نمیشه اداپتورم که وصل میکنم کامپیوترو روشن میکنه حتی بغل ساعت هم نشون میده و حتی باطری و میزان شارز اونم نشون میده ولی شارز نمیکنه حتی در صورتی هم که کامپیوترم روشنه اداپتورو میکشم بیرون چراغ قرمز رنگ اخطار تموم شدن باطری رو نشون میده و زمانی که دوباره اداپتورو وارد میکنم خاموش میشه ولی سبز نمیشه که نشون بده باطری شارز نمیشه تو حالت نرم افزاری هم خبری از شارز کردن نیست چند باری هم در موقع روشن شدن کامپیوتر خطایی قبل از بوت شدن نشون میداد مربوط به determine ac adaptor که نمیدونم چی بود . خواهشا اگر ممکنه راهنمایی کنید

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

شما يه بار هم كه شده باطري رو دربياريد و سيستم‌تون رو بدون باطري روشن كنيد.

اگه مي‌تونيد باطري رو روي يه لپ تاپ ديگه امتحان كنيد و از سالم بودن شارژرتون مطمئن باشيد.

شاد باشيد

3. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه N.H.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - نکا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه dell latitude d600 دارم که به یه اشکالی دچار شده که ازتون راهنمایی میخوام
    باطری کامپیوترم شارز نمیشه اداپتورم که وصل میکنم کامپیوترو روشن میکنه حتی بغل ساعت هم نشون میده و حتی باطری و میزان شارز اونم نشون میده ولی شارز نمیکنه حتی در صورتی هم که کامپیوترم روشنه اداپتورو میکشم بیرون چراغ قرمز رنگ اخطار تموم شدن باطری رو نشون میده و زمانی که دوباره اداپتورو وارد میکنم خاموش میشه ولی سبز نمیشه که نشون بده باطری شارز نمیشه تو حالت نرم افزاری هم خبری از شارز کردن نیست چند باری هم در موقع روشن شدن کامپیوتر خطایی قبل از بوت شدن نشون میداد مربوط به determine ac adaptor که نمیدونم چی بود . خواهشا اگر ممکنه راهنمایی کنید
    هوالعلیم
    با سلام ، بعد از چک کردن باطری و مطمئن شدن از سلامت آن ، اعلام بفرمایید که ایا در زمینه تعمیرات نوت بوک و لپ تاب مهارتی داری یا خیر ،که در صورت داشتن مهارت راهنمایی فنی شوید.
    موفق باشید

5. این کاربر از N.H.H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان که سعی در راهنمایی من داشتید.

ولی مشکل ساده تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردید نمیدونم که اشکالی تو شارزرم بود که کامپیوترو روشن میکرد ولی شارز نمیکرد رفتم یه شارزر خریدم با اجازتون 7 هزار تومنم جریمه شدم اومدم وصلش کردم درست شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •