یه مدته پنجره CMD کامپیوترم باز نمیشه حتی خطا هم نمیگیرهوارد رجیستری شدم و مقدارشم به %1%* تغییر دادم ولی هیچ تغییری نکرد کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
من کارم یه جوریه که به این پنجره خیلی نیاز دارم
یه مدته پنجره CMD کامپیوترم باز نمیشه حتی خطا هم نمیگیرهوارد رجیستری شدم و مقدارشم به %1%* تغییر دادم ولی هیچ تغییری نکرد کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
من کارم یه جوریه که به این پنجره خیلی نیاز دارم
در Gpedit.msc به مسیر:
User Configuration\Administrative Template\System
وارد بشید و از لیست سمت راست Prevent acces to command prompt رو Disable کنید.
اگر مشکل حل نمیشه بهتره چک کنید که آیا اصلا فایل CMD.exe در مسیر System32 وجود داره یا نه.
اگر وجود نداره بوسیله ی Repair کردن ویندوز (به دلیل نبودن CMD فرمان SFC کار نمیکنه) این فایل رو برگردونید. همچنین فکر میکنم از طریق Safe Mode هم میتونید این فایل رو از سیستم دیگه ای کپی کنید.
دوست عزیز این کارو هم کردم ولی بازم نشد هر راهی تو اینترنت سرچ کردمو اجرا کردم ولی فایده نداشت تو System32 رو هم دیدم هم فایل cmd.exe سرجاشه هم cmd.com!!! راه دیگه ای سراغ نداری؟![]()
ویروسی نیستید یه وقت؟
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. آخه پیام خطا هم نمیده.
توی این حالت با Repair کردن ویندوز هم چیزی تغییر نمیکنه.
شما یه فایل cmd دیگه رو جایگزین کردید؟
قبلاً باز میشد؟
من اینقد به سیستمم حساسم که هر سه روز آنتی ویروسمو آبدیت میکنم و هفته ای دو بار هم کل سیستمو اسکن میکنم،منکه اثری مبنی بر وجود ویروس تو سیستم مشاهده نکردم! آره تا یکماه قبل مشکلی نبود الان فایلهای bat رو هم اجرا نمیکنه![]()
کسی نیست راهنماییم کنه؟البته یه مدت قبل یه فولدر مخفی با پسوند bat درست کردم میتونه مشکل از اون باشه؟
فکر نمیکنم.
شما این فایل رو کپی کن توی System32.
البته از طریق Safe Mode:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)