سلام
من اولین بارمه دارم سیستم رو خودم میبندم
حالا میخوام بدونم بعد از نصب قطعات و سیم ها و کابل ها و نصب درایور و ویندوز کار دیگه ای نباید انجام داد؟
سلام
من اولین بارمه دارم سیستم رو خودم میبندم
حالا میخوام بدونم بعد از نصب قطعات و سیم ها و کابل ها و نصب درایور و ویندوز کار دیگه ای نباید انجام داد؟
معمولا نه گاهي بهتره بايوس رو هم آپديت كنيد كه البته براي افراد تازه كار زياد توصيه نميشه و معمولا تا زمانيكه مشكلي نداريد نيازي به اين كار نيست
البته اسمبل درست قطعات خودش نكات ريز زيادي داره كه خيلي ها رعايت نميكنند و در دراز مدت ممكنه برخي قطعات آسيب ببينند به هر حال شما ظاهرا با اون قسمت ها مشكلي نداشتيد
بایاس که آپدیته
دیگه اون قدر ها هم تازه کار نیستم!: دی
میشه همه ی کار هارو بگدی؟
البته تعدا نكات زياده و بسته به تجربه افراد متفاوت و نميشه تو چند خط گفت مثلا من هميشه قبل از اينكه سيستم رو ببندنم تمامي قطعات رو بدون اينكه مادربرد رو پيچ كنم ميبندم جتي ويندوز رو هم نصب ميكنم (البته بايد وارد باشي وگرنه دخل همه چي مياد) اينجوري اگر مادربرد خراب باشه براحتي ميتونم پس بدم چون رد پيچ نداره تا حالا دو بار اينكار رو كردم يا مثلا رعايت فاصله بين درايو هاي مختلف براي حفظ سردي يا بستن همه پيچ هاي هارد كه خود اين قضيه يعني وجود پيچ ها سبب خنك شدن هارد ميشه و خيلي نكات ديگه كه معمولا با تجربه به دست مياد
سلام
بده بیرون با ۱۰ تومن خودشون همه کاراشو می کنن
خیلی سخته خودت بخوای اسمبل کنی![]()
نترس کاری نداره .فقط عجله نکن .مراحلی که باید بری تو یه برگه بنویس و هر کدومو که رد کردی یه تیک بزن.
مواظب باش موقع بستن پیچ مادربورد پیچ گوشتی در نره بخوره به بورد.هیچ قطعه ای رو هم به زور جا نزن مثلا هیت سینک
مواظب باشی چیزی نمیشه خیلیم حال میده
بستگی داره تا چه حد وارد باشی ولی اگه آی کیوت بالا باشه شاید از پسش بر بیایی.![]()
حالا بالاخره میتونم یا نه؟؟؟!!!
سلام
من هم تا 1 هفته دیگه میخوام برای اولین بار سیستمو خودم اسمبل کنم.هم یه چیزی یاد میگیرم هم پول الکی نمیدم.
اصلا هم حال ندارم قطعاتو بار بزنم ببرم یکی واسم ببنده.
امیدوارم بتونم و پشیمون نشم.
شما اگر با انگلیسی مشکلی نداشته باشی ، تو دفترچه Mainboard همه چیز رو کامل توضیح داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)