سلام
بعضي از نرم افزارهاي كه نسب كردم (مثل گوگل كروم ) موقع اجرا اين ارور(application error) رو ميده
علتش چيه؟
![]()
سلام
بعضي از نرم افزارهاي كه نسب كردم (مثل گوگل كروم ) موقع اجرا اين ارور(application error) رو ميده
علتش چيه؟
![]()
سلام
- تمامی برنامه ها در حال اجرا را ببندید
- بر روی shortcut گوگل کروم راست کلیک کنید گزینه ی Properties رو بزنیدو به قسمت shortcut برید.
- یکی از عبارت های زیر را به آخر آدرس میانبر اضافه کنید :
no-sandbox OR --in-process-plugins--
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aliupdate; 04-09-2010 at 20:22.
سلام
- تمامی برنامه ها در حال اجرا را ببندید
- بر روی shortcut گوگل کروم راست کلیک کنید و به قسمت shortcut بروید.
- یکی از عبارت های زیر را به آخر آدرس میانبر اضافه کنید :
--no-sandbox OR --in-process-pluginsموفق باشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ولي باز هم نميشه.
من 1 سالي هست كه اين مشكل رو دارم حتي ويندوز رو هم عوض كردم ولي باز هم نشد
![]()
Last edited by mohsen0000000000; 09-09-2010 at 06:15.
سلام اینو امتحان بکنید:
برین تو Run بنویسید Regedit اینتر بزنید.
برین به این آدرس:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\SysPlant
در قسمت سمت راست Startرو باز کنید و Value اون را به 4 تغییر دهید.
سیستم رو Restart کنید.
سلام؛
احتمالا مشکلاتی تو رجیستری سیستمتون وجود داره؛ با یک یرنامه تعمیر رجیستری (مثل Registry Mechanic) سیستمتون رو اسکن کنید.
ترفندی که جناب aliupdate عزیز آموزش دادن توصیه نمیشه، بخاطر اینکه اون کار جلوی امکان امنیتی Google Chrome رو می گیره و همینطور دستور رجیستری هم در صورتیه که شما از نرم افزارهای امنیتی Symantec استفاده کنین، که این هم باز به همون دلیل توصیه نمیشه.
هر دوی این ها زمانی جواب میدن که شما فقط در Google Chrome این مشکل رو داشته باشین.
اما با عکس اولی که فرستادین (XSign) فکر می کنم به احتمال زیاد مشکل رجیستری باشه، احتمال دیگه هم وجود Malware باشه که باز باید با یک برنامه قوی رفع بشه.
اقا منم این مشکل رو دارم البته نه تو گوگل بلکه تو Nokia Ovi Suite .و یک بازی لطفا راهنمایی کنید
سلام
نرم افزار زیر رو نصب کنید و دوباره امتحان کنید :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=20302&page=6
موفق باشید
ممنون
Registry Mechanic نصب كردم باز هم نشد كه بشه
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
ممنون از دوستان
Microsoft .NET Framework 2.0 نصب كردم نشد
دوستان منم تو نصب یه برنامه این مشکلو دارم ویندوز تازه ریختم کسی راه حلی نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)