تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: پلاسما g10 کنار سامسونگ b690

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض پلاسما g10 کنار سامسونگ b690

سلام به دوستان عزیز من به توصیه چندتا از دوستان تو این انجمن یک lcd سامسونگ b690 خریدم و از کیفیت تصویرش راضی بودم تا اینکه مشکلی برای قاب تی وی من پیش اومد و کمی دل چرکین شدم البته در نهایت با پیگیری زیاد سام سرویس قاب تی وی منو عوض کرد و مشکلم بر طرف شد و قاب b690 که خود به خود ترک خورده بود الان درست شده من اولین بار تو این انجمن این مشکلم رو مطرح کردم ولی مورد بی مهری چندتا از دوستان این انجمن قرار گرفتم که به من اتهام میزدن که من دروغ میگم که بعد از صحبتی که با مدیر انجمن داشتم متوجه شدم که این دوستان فن بویای سامسونگ هستن که تو این انجمن عده شون هم کم نیست و هرکی به سامسونگ بگه بالای چشت ابروه میپرن و طرفو تیکه تیکه میکنن و به توصیه ایشون چون من فقط دنبال حل مشکلم بودم دیگه بحثو ادامه ندادم.
    من الان علاوه بر سامسونگ b690 یه پلاسمای 42 اینچ پاناسونیک g10 خریدم که باهاش بیشتر فیلم نگاه میکنم و هردو تی وی در خونه ما موجود هست به همین خاطر هردوشون رو در کنار هم بارها تست کردم که میخوام نتیجشو اینجا در اختیار دوستان قرار بدم تا اگر کسی دوست داشت استفاده کنه.
    از نظر رنگ مشکی که شاید به نظر خیلیا از جمله خود من قبل از اینکه تحقیق کنم و با بعضی اساتید تو این سایت آشنا بشم زیاد مهم نبود باید بگم که g10 با سامسونگ b690 فاصله زیادی داره اگر بخوام متیاز بدم تو این قضیه به g10 از 100 امتیاز میدم 90 به b690 میدم 65 برای اینکه b690 مشکیو خیلی آبی نشون میده و اصلا شباهتی به مشکی نداره توی یکی از پستهای جناب آلوکارد ایشون توصیه کردن که برای گرفتن عکس شاتر دوربینو روی سرعت کم قرار بدین منم اینکارو کردم و چندتا عکس از b690 و g10 گرفتم:
    b690 سرعت شاتر روی 1/8 ثانیه:

g10 سرعت شاتر روی 1/8 ثانیه:

البته چون سرعت شاتر دوربین کم بود و دوربین منم برای موبایل بود و توی دستم گرفته بودم عکسا یکمی بلوری شده که ببخشید.
    ولی کلا تو b690 مشکی خیلی ضعیف هست.

بریم سر وقت شارپنس
    شارپنس تو b690 یکمی بهتر از g10 ولی این قضیه فقط تا یک متری قابل دیدنه بعد از یک متر دیگه هیچ فرقی با هم ندارن البته شارپنس g10 میشه تو تنظیما بالا برد ولی کلا نمیشه گفت b690 تو این مورد برتری داره چون از فاصله ای که بیشتر ما میبینیم کاملا یکی بودن.
    رنگ:
    رنگای g10 خیلی طبیعی تر از b690 هست b690 همه رنگارو مثل تابلو نئون نشون میده مثلا بیشتر سبزا یا آبیا فسفرین ولی g10 وقتی رنگ سبز و یا آبی نشون میده کاملا واقعیه و وقتی رنگی واقعا فسفری باشه فسفری نشون میده ولی رنگای b690 تو بیشتر موقعها فسفریه.
    روونی تصویر:
    اولین چیزی که وقتی من g10 خریدم به چشم اومد این روونی تصویر بود تصویر تو g10 خیلی روونتر و بهتر از b690 هست مخصوصا تو گیم این روونی قشنگ حس میشه.
    جزئیات:
    یکی از مشکلای بزرگ b690 مشکل جزئیاته مثلا تو فیلم بت من یه جاهایی که کتو شلوار مشکی تنشونه کلا بدن یارو مشکی دیده میشه و هیچ خط و سایه ای رو کت و شلوار نیست ولی تو g10 این قضیه خیلی بهتره و رنگای نز دیک به هم قشنگ تفکیک میشن.
    امکانات:
    از نظر امکانات باید بگم که g10 هیچی نداره اون کارت حافظشم در عمل فقط عکس نشون میده ولی b690 یه مدیا پلیر کامله.
    قشنگی:
    من از ظاهر g10 بیشتر از b690 خوشم میاد اون ظاهر مثلثی پائین b690 به نظر من خیلی زشته ولی خیلیا نظرشون بر عکس منه کلا تو نگاه اول b690 قشنگتره ولی بعد از یه مدت قیافه g10 قابل تحملتره
    براقی تصویر:
    b690 تصویرش براقتره ولی وقتی نور اتاق کم میشه g10 براقتر میشه کلا تصویر g10 هر چی نور اتاق کمتر باشه بهتر میشه و تصویر b690 هر چی بیشتر باشه!
    آخر سر اگه من مجبور باشم بگم بین b690 تو اتاق روشن با g10 تو اتاق تاریک تصویر کدومشون قشنگتره میگم تصویر g10 تو اتاق تاریک.
    کیفیت sd:
    کیفیت شبکه های آنتن ایران روی g10 به نظر من بهتره دلیلش اینه که تصویر طبیعیتره ولی از سامسونگ نرمتره ولی تو dvd معمولی تصویر سامسونگ بهتره روی ماهواره جفتشون توی یه مایه ها هستن تصویر سامسونگ شارپتره ولی پاناسونیک روونتره.
    کیفیت hd:
    بدون هیچ شکی g10 تو فیلم 1080p کلا یه تی وی دیگه میشه یعنی به شکل باور نکردنی با بقیه چیزا فرق میکنه فیلما روی b690 یکمی کارتونی میشن ولی اونم خیلی خوبه اما به g10 نمیرسه.
    زاویه دید:
    زاویه دید تو b690 مشکل داره مخصوصا وقتی فیلم hd نگا میکنم بیشتر به چشمم میاد تصویر از زمانیکه روبرش نشستم فرق میکنه و آبکی تر میشه و نور آبی توش بیشتر دیده میشه.
    Last edited by die my darling; 04-09-2010 at 16:19.

2. 12 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين دو مدل كه خيلي قديمي شدن كاش دو مدل جديدتر رو با هم مقايسه ميكردين
    در كل به نظر من جنساي خوب يا وارد ايران نميشه يا اگه ميشه خيلي گرونن
    سامسونگ هميشه از نظر كيفيت و قيمت بخش متوسط بازار رو نشونه رفته و تقريبا موفق هم بوده
    در حد خودش خوب بوده هر چند گروه تبليغاتيش خيلي قويتر از ماركاي ديگه عمل كرده
    البته احساس ميكنم ديگه سامسونگ براي مخاطب هاي خودش تو ايران احترام زيادي قائل نيست
    در كل هر كي سليقه اي داره

4. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با سپاس از شما دوست عزیز که وقت گذاشتی و با این همه دقت و ظرافت این دو تا پنل رو بررسی کردی در تائید و تکمیل فرمایشات شما باید عرض کنم که اون براقیت کمتر G10 به نسبت B690 تو مدلای 2010 پاناسونیک برطرف شده و میتونم بگم تو این مدلای جدید وقتی شما از مد دینامیک استفاده میکنی از تمام ال سی دیها براقتر میشه و تو اتاق تاریک که اصلا چشم رو اذیت میکنه و باید از مد های دیگش استفاده کنی .
    سپاس

6. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AVH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یادآوری اینکه تنظیمات و نوع کالیبره هم خوبه ذکر بشه و بسیار میتونه تعیین کننده باشه.

8. این کاربر از AVH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون جالب بود

10. این کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سپاس از شما دوست عزیز که وقت گذاشتی و با این همه دقت و ظرافت این دو تا پنل رو بررسی کردی در تائید و تکمیل فرمایشات شما باید عرض کنم که اون براقیت کمتر G10 به نسبت B690 تو مدلای 2010 پاناسونیک برطرف شده و میتونم بگم تو این مدلای جدید وقتی شما از مد دینامیک استفاده میکنی از تمام ال سی دیها براقتر میشه و تو اتاق تاریک که اصلا چشم رو اذیت میکنه و باید از مد های دیگش استفاده کنی .
    سپاس
    واقعا اگه اینطوری باشه میشه گفت بعد از مدتها اولین تی وی هست که هیچ مشکل عمده ای نداره مشکلای فعلی تی ویا از نظر من:
    مشکلای ال سی دی:
    زاویه دید/ رسپانس/ رنگ مشکی
    پلاسما:
    مصرف برق/ درخشش پائین تصویر

ولی اینطور که شما میگین مشکل مصرف برق که تا حد زیادی رفع شده و درخششم که دیگه کاملا قابل رقابت با ال سی دی شده مشکی این پلاسما هم که این روزا زبون زده پس واقعا باید عالی باشه.

12. 2 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

واقعا اگه اینطوری باشه میشه گفت بعد از مدتها اولین تی وی هست که هیچ مشکل عمده ای نداره مشکلای فعلی تی ویا از نظر من:
    مشکلای ال سی دی:
    زاویه دید/ رسپانس/ رنگ مشکی
    پلاسما:
    مصرف برق/ درخشش پائین تصویر

ولی اینطور که شما میگین مشکل مصرف برق که تا حد زیادی رفع شده و درخششم که دیگه کاملا قابل رقابت با ال سی دی شده مشکی این پلاسما هم که این روزا زبون زده پس واقعا باید عالی باشه.
    دوست عزیزم مصرف متوسط این پنل تو سایز 42 اینچ 139 وات هستش که از تمام ال سی دیهای هم سایزش پایینتره

14. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pgu83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیزم مصرف متوسط این پنل تو سایز 42 اینچ 139 وات هستش که از تمام ال سی دیهای هم سایزش پایینتره
    کاملا درسته مصرف اون در حد led شده.با این مزایا:
    پول خیلی کمتر-کیفیت بهتر-پنل هم که ژاپن اصله

16. 3 کاربر از pgu83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کاملا درسته مصرف اون در حد led شده.با این مزایا:
    پول خیلی کمتر-کیفیت بهتر-پنل هم که ژاپن اصله

دوست عزیز با احترام به نظرتون باید بگم که اکثر پلاسما ها براقیت تصویری که ال ای دی ها دارند پلاسما نداره.

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز با احترام به نظرتون باید بگم که اکثر پلاسما ها براقیت تصویری که ال ای دی ها دارند پلاسما نداره.
    براقیت g10 با b7000 کاملا قابل مقایسه هست اگر بیشتر نباشه کمتر نیست ولی جفتشون از lcd براقیت کمتری دارن البته من فقط منظورم led سامسونگه که دیدم بقیه رو نمیدونم ولی v20 اینطور که آقا امیر میگه و چندجای دیگه ام خوندم در حد lcd براق هست به علاه اینکه رنگاشم بهتره.

19. این کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •