تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل با ویندوز7

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل با ویندوز7

با سلام به همه دوستان

کسی در خصوص نحوه share کردن یک پرینتر متصل به یک سیستم (XP (32bit به سیستمی دیگه با ویندوز7 (64)، اطلاع داره؟ این سیسم ویندوز7 به تازگی به شبکه اضافه شده. همه اطلاعات share شده در شبکه، قابل دستیابی هست ولی امکان اتصال به پرینترهای موجود در شبکه وجود نداره.

یعنی پرینتر های شبکه رو می شناسه ولی نمیشه اونها رو به این ویندوز Add کرد و امکان پرینت گرفتن رو هم نمیده.

دوتا پرینتر معمولی، یکی HPlaserjet1320 و دیگری HPlaserjet1020 در شبکه، هر یک به یک سیستم متصل هستند.
    من درایور ویندوز7 ، 64bit، را از سایت HPگرفتم و روی سیستمی که ویندوز7 داشت نصب کردم ولی مشکل حل نشد.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    احتياجي نيست كه پرينتر توي سيستمي كه توي شبكه هست اددش كنه
    اگه شبكه باشه پرينتر شما ميتونيد از اون سيستم ديگه يه فايل رو باز كنيد و در قسمت انتخاب چاپگر ،‌ اسم پرينتري كه توي ليست هست و توسط شبكه share شده رو انتخاب كنيد و سپس پرنت بفرستيد

موفق باشيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    احتياجي نيست كه پرينتر توي سيستمي كه توي شبكه هست اددش كنه
    اگه شبكه باشه پرينتر شما ميتونيد از اون سيستم ديگه يه فايل رو باز كنيد و در قسمت انتخاب چاپگر ،‌ اسم پرينتري كه توي ليست هست و توسط شبكه share شده رو انتخاب كنيد و سپس پرنت بفرستيد

موفق باشيد.
    اینکارو انجام داده بودم ولی error می داد.گفتن مشکل از درایور هستش من هم ، از خود سایت HP درایور مخصوص ویندوز7 را برای پرینتر1320 گرفتم ولی باز هم مشکل حل نشد.سیستمی که ویندوز7 داره، تو شبکه هست ولی مستقیما به پرینتر وصل نیست.پرینتر روی سیستم های دارای ویندوز ایکس پی نصب شده. تنها مشکل هم از طرف همین ویندوز7 هستش.بقیه سیستمها راحت پرینت می فرستن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من پرینتر 8600 hp دارم.سایز a3.ولی زمانی که دستور چاپ a3 میدم a4 چاپ می کنه ؟ لطفاً راهنمایی کنید کلافم کرده با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •