تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: شبکه کردن پرینتر

داره خودمونی میشه zivar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض شبکه کردن پرینتر

سلام
    دوستان من مشکلی در استفاده از پرینتر در حالت شبکه بین کامپیوترهام دارم . من پرینتر را با کابل شبکه به سوییچ وصل کردم ولی تنها از کامپیوتر اول می تونم پرینت بگیرم . اینم بگم که من کامپیوتر ها را به صورت work grop شبکه بندی کردم و پرینتر هم قابلیت شبکه کردن دارد و نرم افزار درایور پرینتر را روی همه در حالت شبکه وصل کردم و پرینتر من lexmark 203x هست اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام
    شما قبلا ميتونستيد از كامپيوترهاي ديگه پرينت بگيريد؟
    شما پرينتر رو شير كرديد يا نه؟

داره خودمونی میشه zivar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من برای بار اول است که چند کامپیوتر را با هم شبکه می کنم و تنها بعد از شبکه کردن آنها تنها می توانم از کامپیوتر اصلی پرینت بگیرم و این را هم بگم که من از کابل شبکه برا ی اتصال پرینتر به کامپیوتر ها استفاده می کنم و فکر می کنم احتیاج به share کردن نداشته باشه ولی در هر صورت این راه را هم امتحان کردم . ip ها هم در یک رنج است

در آغاز فعالیت nedaj.atn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran, Ekbatan

پيش فرض

سلام!
    شما نباید پرینتر رو روی کامپیوتری که بهش وصل کردین شیر کنید! شما پرینتر رو به سوئیچ یا هاب وصل کردین، از روی تک تک کامپیوترها باید بتونین پینگش کنین. وقتی این کار انجام شد، میرین در قسمت share printer و آی پی کارت شبکه پرینتر رو وارد میکنید. یعنی اصلاً مهم نیست که پرینتر با کابل به کدوم کامپیوتر وصل شده، حتی وقتی اون کامپیوتر خاموشه شما باید بتونید آی پی پرینترتون رو از طریق کامپیوترهای دیگه پینگ کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من زمانیکه پرینتری که قابل شبکه شدن را داشته باشد را به شبکه متصل می کنید کار شیر اتوماتیک صورت می گیرد و فقط مسئله فیلتر کردن MAC می باشد که باعث می شود سیستمها پرینت نگیرن اکثر پرینترهای تحت شبکه همانند printserver ها دارای بخشی هستند که MAC سیستمهای مجاز در آنجا تعریف می شود تا همه نتوانند پرینت ارسال کنند
    شاید مشکل شما این باشد
    برای بررسی بایستی به کنسول مربوط به پرینتر متصل شده و بررسی نمائید

موفق باشید

داره خودمونی میشه niki2934's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من مشکلی در استفاده از پرینتر در حالت شبکه بین کامپیوترهام دارم . من پرینتر را با کابل شبکه به سوییچ وصل کردم ولی تنها از کامپیوتر اول می تونم پرینت بگیرم . اینم بگم که من کامپیوتر ها را به صورت work grop شبکه بندی کردم و پرینتر هم قابلیت شبکه کردن دارد و نرم افزار درایور پرینتر را روی همه در حالت شبکه وصل کردم و پرینتر من lexmark 203x هست اگه میتونید لطفا راهنماییم کنید
    از کابل‌کشي تا به اشتراك گذاشتن چاپگر (اموزش تصویری)
    ="http://www.centralclubs/topic-t64982.html"][/URL]
    Last edited by niki2934; 23-09-2010 at 12:00.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما وقتی درایور اون پرینتر رو نصب میکنین از همونجا یک Share Name براش در نظر میگیرین و Share میشه.

نکته مهم اینجاست که برای اینکه بتونین از سیستمهای دیگه از اون پرینتر استفاده کنین حتما باید 1 دفعه از راه شبکه برین و روی اون پرینتر Share شده دابل کلیک کنین تا داریورش از روی سیستم اصلی بیاد رو اون سیستم نصب شه.

از اون به بعد میتونین از پرینتر تو اون سیستم استفاده کنید.

امیدوارم متوجه حرفم شده باشید.
    Last edited by Amir Varasteh; 23-09-2010 at 12:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •