فونت فارسی واسه من مربع نشون داده میشه اما نه همه جا مثلا توی ورد و خود محیط ویندوز مشکلی ندارم اما توی یاهو مسنجر و برنامه های چت مثل این کلمات فارسی مربع نشون داده میشه راهنمایی لطفا
فونت فارسی واسه من مربع نشون داده میشه اما نه همه جا مثلا توی ورد و خود محیط ویندوز مشکلی ندارم اما توی یاهو مسنجر و برنامه های چت مثل این کلمات فارسی مربع نشون داده میشه راهنمایی لطفا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا منم همين مشکل رو دارم
اما تو مرور گرهاي فايرفاکس و گوگل چرم مشکلی ندارم
اما تو اينترنت اکسپلرر هيچ زبون فارسينشون داده نميشه
وهمش مربعه
کمک کنيد لطفاً
این فایل رو دانلود کنید
خب حالا فایل رو از حالت فشرده استخراج و InstallTakeOwnershipreg رو اجر کنید و YES رو کلیک کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم رو ریستارت کن
حالا فایل زیر رو هم دانلود کنید
خب فایل داخل رو به SYSTEM32 کپی .و جایگزین کنید ببینید از حالت فشرده خارج بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب برای امنیت بیشتر فایل داخل MicrosoftH-Parsiland رو که RemoveTakeOwnership.REG هستش اجرا کن سیستم رو ریستارتی بکنید حله
عزیز دلم تو ghokh ببین تو که مطلب من رو بردی حداقل اسمی می بردی دوستان لینکا خرابه میتونید از زیر دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیghokhکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دانلود کردم.این عملیات رو هم اجرا کردم رو ویندوز.اما هنوز مشکل سر جاشه![]()
یه عکس از اینترنت اکسپلوررکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین مشکلو دارم یه تاپیک هم با این موضوع زدم
اما واسه من سایت های p30 woeld و asan download رو راحت نشون میده اما بقیه سایتا و جالبترش ایمیل هامو که فارسی هستن نشون نمیده
من الان تو چروم امتحان کردم درست بود پس بیخیال ie
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)