تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: خرید کارت گرافیک تا 300 با در نظر گرفتن همه موارد

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض خرید کارت گرافیک تا 300 با در نظر گرفتن همه موارد

با سلام ما قبلا زحمت دادیم راهنمایی گرفتیم سیستمو بستیم ولی کارت گرافیم موند و نشد صبر کردیم گفتیم 5850 ارزان میشه نشد که گران تر هم شد . 460 اومد کشیدند روش ارزش خریدو از دست داد . میدونید درسته میتونم تا 300 هزینه کنم ولی از گران خریدن متنفرم . مقایسه دایرکت 11 و 10 را هم دیدم زیاد تفاوتی نداشت یعنی خیلی تبلیغ کردند ولی تو بازیها مشهود نبود . حالا با این تفاسیر بهتر نیست یکسری بیام پائین تر برم سراغ سری 4000 و مثلا 4890 بگیرم که هم قیمتش معقولتره و آدم زورش هم نمیاد چون این شرکتا هر روز دارند برای خالی کردن جیب مردم کارت جدید میدند بیرون امروز 5850 را میخرم 6 ماه بعد نمیتونم حتی 150 بفروشم که کارت جدید بخرم . یعنی تو کارتهای گران قیمت بنظر میاد ضرر کردن بیشتره حالا میخوام اساتید نظرات گرانبهاشون را از ما دریغ نکنند . چی کنم بازم صبر کنم؟ . 4890 بخرم ؟یا 5850 بخرم ؟. با تشکر

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

سلام
    به نظر من با بودجه شما بهترین انتخاب GTX460 768Mb هست حدود 240 تومن
    که از لحاظ کارایی کمی از نسخه 1 گیگش ضعیفتره ولی در عوض قیمت خیلی معقولتری داره

3. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    با تشکر از جوابتون اواترا جان گفتم که مشکل بودجه نیست میتونم 5850 بگیرم ولی آخه به چه قیمتی ؟ راستی بنچمارکی از کارتها هست که سری 4000 هم توش باشه و بشه مقایسه کرد مثلا 4890 با 5770 .
    من میخام همه موارد را در نظر بگیرم و بخرم نه تنها بالا یا پایین پودن یک کارت تو بنچمارک یا جدید یا قدیمی بودن کارت . به قول خارجیها میخام نسبت دلاری که میدیم به FPS را بدست بیارم و بالاترین را انتخاب کنم البته با توجه به قییمتای ایران .

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    استاد نظرش محترمه اما:
    بخاری که نمیخواد بخره که درضمن ازیه طرف دنبال تحقیق هم هست که چیکار کنه.
    میتونم تا 300 هزینه کنم
    بهترین انتخاب به نظر من روی سری5850-5830هست ولی شما که منتظرکرایسیس2هستی یه یک ماهی صبرکنی بهتره:دئ
    باتوجه به اینکه این بازی گرافیک قوی میخواد به نظرمن یه1ماهی صبر کنی میتونی5850یاشایدم5870بخری.
    موفق باشی.

6. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستی بنچمارکی از کارتها هست که سری 4000 هم توش باشه و بشه مقایسه کرد مثلا 4890

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

با تشکر از جوابتون اواترا جان گفتم که مشکل بودجه نیست میتونم 5850 بگیرم ولی آخه به چه قیمتی ؟ راستی بنچمارکی از کارتها هست که سری 4000 هم توش باشه و بشه مقایسه کرد مثلا 4890 با 5770 .
    من میخام همه موارد را در نظر بگیرم و بخرم نه تنها بالا یا پایین پودن یک کارت تو بنچمارک یا جدید یا قدیمی بودن کارت . به قول خارجیها میخام نسبت دلاری که میدیم به FPS را بدست بیارم و بالاترین را انتخاب کنم البته با توجه به قییمتای ایران .
    GTX460 768Mb با قیمتی در حدود 4890 قدرت بالاتر و دما و مصرف پایینتری داره:

در کل کارتی هست که نسبت به قیمت ارزش خرید بالایی داره و به قیمت جهانیش هم نزدیکتره
    بخاری که نمیخواد بخره که درضمن ازیه طرف دنبال تحقیق هم هست که چیکار کنه.
    به به علی آقای گل
    عزیز جان اگه GTX460 بخاری باشه که 5970 و 5870 کوره هستن!
    بنچمارکهای دمای این کارت رو دیدی میگی بخاری؟!

دمای این کارت تو حالت بیکاری:

اینم دمای کارت تو حالت فول لود:

همونطور که ملاحظه کردید این کارت حتی از 5750 هم خنکتره!
    و حسابش کاملا از GTX465 و GTX470 و GTX480 جداست...

9. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به به علی آقای گل
    به به استاد گران قدربا اون سیستماش!
    این دوست گرامی من میدونم دنبال چیه وقتی صحبت ازcrysis2 میاد باید کارتهای سری5830به بالاباشه وگرنه کم میاره میشه بخاری!
    درضمن اصلاًبهش ساپفایر پیشنهاد میدیم.
    اون وقت درمیاد بخاری یا نه ای خدا گیگا رو از زیر زره بین5970نجات بده.......
    همونطور که ملاحظه کردید این کارت حتی از 5750 هم خنکتره!
    و حسابش کاملا از GTX465 و GTX470 و GTX480 جداست...
    5750که خودت گفتی مفت گرونه این1دودرسته این کارت خنک تره ولی جون کشیدن کرایسیس2رو واسه عاشقاش نداره.
    این جیفورس 1.5گیگ ظرفیت داره ولی59702گیگ اصلاًآمرش ازنظرمن درست نیست که 1.5گیگ خب معلومه از2گیگ کمتر داغ میکنه!
    کارت ماهم که880آلتراس دیگه crysisرو هم نمیکشه ولی عمراًبرم دنبال سجیفورس یا مارکی بجزگیگاl.
    درضمن شما دوست عزیز راهت فقط صبرکردن تا1ماهه دیگس اون موقع5870گیگا بگیر راحت اینا یه ارتشن که مشون ضد گیگا هستن ویه بارم پیشنهادش نمیدن.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

این دوست گرامی من میدونم دنبال چیه وقتی صحبت ازcrysis2 میاد باید کارتهای سری5830به بالاباشه وگرنه کم میاره میشه بخاری!
    بنچمارکهای بالا رو یک بار دیگه نگاه کن:
    GTX460 از 5830 قویتره!(قیمتش هم پایینتره)
    5750که خودت گفتی مفت گرونه این1دودرسته این کارت خنک تره ولی جون کشیدن کرایسیس2رو واسه عاشقاش نداره.
    اشتباه میکنی بنده گفتم 5570 نه 5750!
    اینم یبار دیگه نگاه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن اصلاًبهش ساپفایر پیشنهاد میدیم.
    تا زمانی که GTX460 هست خرید 5830اشتباهه! (از هر برندی مثل Sapphire)
    این جیفورس 1.5گیگ ظرفیت داره ولی59702گیگ اصلاًآمرش ازنظرمن درست نیست که 1.5گیگ خب معلومه از2گیگ کمتر داغ میکنه!
    عجب!!!
    تفسیر جالبی بود!پس یعنی هر چقدر مقدار حافظه بیشتر باشه کارت خنکتره....؟!!!
    در ضمن GTX460 دو مدل 768Mb و 1Gb داره
    1.5Gb از کجا اومد؟!!
    اینا یه ارتشن که مشون ضد گیگا هستن ویه بارم پیشنهادش نمیدن
    وقتی به قیمت خون باباشون میدن نباید هم پیشنهاد بدیم...!

12. 5 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

وقتی به قیمت خون باباشون میدن نباید هم پیشنهاد بدیم...!
    بیا من خو دم میام با هم بریم بازار خب میبرمت یه جایی که اول بگه5970رادئونگیگا با مشکل خنک کنندگی که تکذیبش میکنن به من دوست میدن900دیگه به تو....
    ولی بازم یه جا میبرمت که مثل یه آدم معتقدقیمت میده 5970ساپفایر رو میه670خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ud9 رو میده640
    ud7 رو میده430
    اینقدر نگو فلان فلان وبه پام بپیچ کلاًدرحوزت asus -msi-evgaو...........
    بچرخ ولی بدون که ud9 رقیب نداره ونمیتونی قدرت usb 3های گیگا رو که 1.5 آمپره و3برابرusb3 های منتشر شده از شرکتهای دیگس رو ندید بگیری
    شرکت گیگا بایت درگرافیک های خوداون قدر فناوری ومسو و.............داره که دیگه سراغ هیچی نمیشه رفت فقط مشکل گیگا5970هست......
    الو به هیچ کدوم اینا گوش نکن اینا یه دیوار حفاظتی دارن که نمیدونم چرا جنس خوب رو توقلعشون راه نمیدن......
    1.5Gb از کجا اومد؟!!
    دوباره شروع شد.
    1.5گیگرو gtx480گفتم.نیگا کن5970خب2گیگ حافظه داره بهترین گرافیک هم هست درست خب الان کمترازgtx480 که 1.5گیگ ظرفیت داره وداغ هم میکنه دما داره خب این قدر جنس خوب رو ازخودت دور نکن جنس خوب با قیمت درست هست یه خورده عظله پا میخواد ویه چشم باز تو بازار.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ونمیتونی قدرت usb 3های گیگا رو که 1.5 آمپره و3برابرusb3 های منتشر شده از شرکتهای دیگس رو ندید بگیری
    واسه اینا دلیل و لینک معتبر!
    شرکت گیگا بایت درگرافیک های خوداون قدر فناوری ومسو و............
    این فقط از صدقه سر تبلیغات خوب گیگاست (تو ایران) که نمیدونم مس و آلومینیوم و...
    و گرنه تمام برندهای خوب دنیا هر کدوم فن آوریهای پیشرفته ای دارن که فکر می کنم شما به گوشتون هم نخورده!
    مثلا برند HIS با خنک کننده های فوق پیشرفته IceQ و iCooler از لحاظ خنک کنندگی گرافیک حرف اول رو تو دنیا میزنه ولی چون تبلیغات خوبی تو ایران نداره،ما ها نمیدونیم
    و ما فقط چوب ندانستن و تعصب بیجامون رو میخوریم...!!!
    دوباره شروع شد.
    1.5گیگرو gtx480گفتم.نیگا کن5970خب2گیگ حافظه داره بهترین گرافیک هم هست درست خب الان کمترازgtx480 که 1.5گیگ ظرفیت داره وداغ هم میکنه دما داره خب این قدر جنس خوب رو ازخودت دور نکن جنس خوب با قیمت درست هست یه خورده عظله پا میخواد ویه چشم باز تو بازار.
    بنده اصلا راجع به GTX480 صحب نکردنم و با توجه به قیمت فضاییش و مصرف و دمای بالاش تابحال حتی یکبار هم پیشنهاد ندادم!
    ولی قبلا هم عرض کردم GTX460 حسابش با بقیه فرق میکنه...

15. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •