تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: اورکلاک xfx ati 5750

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

14 اورکلاک xfx ati 5750

سلام من می خواستم در مورد اورکلاک کارت گرافیکم اگه میشه راهنماییم کنید.از چه نرم افزارایی استفاده کنم.تو catalyst control center گزینه ای به نام ati overdrive است می تونم اونو تغییر بدم.مشکلی پیش نمی آد.سیستم من خیلی بالاست فقط گیرم کارت گرافیکه که بتونم بازی gta iv رو تو کیفیت بالایی اجرا کنم.

سیستم:
    core i7 920
    6gb ram ddr3 triple channel
    x58 ud3 giga

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام من می خواستم در مورد اورکلاک کارت گرافیکم اگه میشه راهنماییم کنید.از چه نرم افزارایی استفاده کنم.تو catalyst control center گزینه ای به نام ati overdrive است می تونم اونو تغییر بدم.مشکلی پیش نمی آد.سیستم من خیلی بالاست فقط گیرم کارت گرافیکه که بتونم بازی gta iv رو تو کیفیت بالایی اجرا کنم.

سیستم:
    core i7 920
    6gb ram ddr3 triple channel
    x58 ud3 giga
    مشکل خاصی پیش نمیاد اگه دما رو چک کنی و ولتاژ رو اضافه نکنی. شما با هون گزینه ور برو. یه بازی سنگین اجرا کن و دمای گرافیک رو مرتب چک کن. پله پله فرکانس هسته رو ببر بالا. تست کن ... اگه دیدی پایداره یعنی مثلا بازی توش خط خط نیومده یا رنگها خراب نشده و علائم اینجوری توش نبود میفهمی این فرکانش خوبه و یه خورده میری بالاتر. مثلا 10 تا 10 تا برو بالا. دما رو هم دائم موقع بازی چک کن ببین رو 80 بالا تر نره. البته باز جا داره ولی چون دائم میخوای این جوری باشه الکی ریسک نکن بزار زیر 80 بمونه. واسه اون بازی فکر نمیکنم اور چندان زیادی لازم بشه البته اگه نخوای رو رزولوشن بالا استفاده کنی.

کلاک مموری رو هم مثل هسته میتونی زیاد کنی. من خودم الان دو ساله یه کارت گرافیک دارم کلاکش رو از 625 گذاشتم 680 و مشکلی نداره. هسته رو هم از 1000 بردم 1050. دما هم همیشه زیر 65 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •