تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: چرا خريد سيستم براي گيم وقتي كنسول ها هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض چرا خريد سيستم براي گيم وقتي كنسول ها هستند

سلام
    من چند وقت پيش به كمك دوستان همين فروم يك سيستم در حدود 750 تومن بستم البته تنها cpu مادربرد رم و گرافيكش اينقدر شد
    الان از سيستمم خيلي راضيم و به راحتي تمام بازي ها رو با رزولوشن خوب اجرا ميكنه اما سوال من اينجاست كه آيا من پول اضافي خرج نكردم ؟
    حالا چرا اين حرف رو ميزنم براي اينكه من كار برنامه نويسي و مقداري گرافيك (طراحي وب) انجام ميدم اما در واقع اين سيستم براي بازي بسته شد همونطور كه ميدونيد براي برنامه نويسي غير گرافيكي نيازي به كارت گرافيك قوي نيست همچنين يك cpu متوسط و 2 گيگ رم هم جوابگو هست يك چنين سيستمي با حدود قيمت 350 ميشه تهيه كرد (البته فقط همون قطعاتي رو كه نوشتم) كه البته من تقريبا اين سيستم رو داشتم اگر براي بازي ميرفتم يك XBOX در حدود 320 تومن ميگرفتم بهتر نبود ؟ من با كيفيت HD كه بازيهاشو ديدم به نظرم كيفيتش خيلي بهتر بود تازه ميگن تا 3 سال ديگه سخت افزارش جواب ميده (اينو دقيق نميدونم بچه هاي همين فروم ميگن) در حاليكه من بعيد ميدونم سيستمم تا 3 سال ديگه براي گيم كار كنه
    حالا سوال من اينكه چرا ملت (مثل من ) براي بازي سيستم ميبندند ؟!....

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در حاليكه من بعيد ميدونم سيستمم تا 3 سال ديگه براي گيم كار كنه
    سلام
    کارت گرافیکتون چیه؟

داره خودمونی میشه arash_uiq3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کامیپوتر که می خری تنها بازی کردن نیست !
    اما کنسول مانند xbox یا ps3 فقط برای بازی کردن است
    به نظر من و خیلی از دوستانم که گیمر حرفه ای هستیم هیچی به پای pc نمیرسه !
    هر کنسولی میادو و دورانش تموم میشه و میره !
    اما کامپیوتره که همیشه هسته و جاودانه میمونه
    مشخصات سیستمش چیه داداش ؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر براي بازي ميرفتم يك XBOX در حدود 320 تومن ميگرفتم بهتر نبود ؟ من با كيفيت HD كه بازيهاشو ديدم به نظرم كيفيتش خيلي بهتر بود
    ببخشید!
    یعنی کیفیت xbox360 از کامپیوتر بیشتره؟؟؟؟؟!
    شما کیفیت تصویر pc رو با xbox360مقایسه میکنی؟!
    کیفیت تصویرpc به کارت گرافیک ومارک مانیتورتون مربوط میشه نه اینکه رو هوا بگیم واسه گیم xbox360 بخریم بله واسه بازی میرن کنسول میخرن ولی همیشه اینو باید بدونن که برای بازی فاکتوراول pc هست به عبارت دیگه گل سرسبد!
    حالا شما کارات طراحی وب وبرنامه نویسی هست خب الان سیستم شما واسه گیم جمع شده چه اشکالی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
    حالا میخوایی بفروشی بریxbox 360بخری؟؟؟
    درضمن ممکنه مشخصات سیستمتون رو هم بگین.
    ممنون میشم.
    ولی همیشه این رو بدونید که باpc میشه کارها کرد........
    ولی باxbox فقط بازی.

5. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سيستم من مشخصاتش اينه:
    Intel Corei5 750
    P7p55 DLE
    Asus 5770 1gig ddr5
    Adata 2*2 gig 1600 cl9 gaming

جواب همه شما دوستان رو خوندم چون تقريبا همه به يك صورت بود ديگه از نقل قول استفاده نميكنم
    خير من نميخوام سيستم رو بفروشم و برم XOBX بخرم
    اما سوال من دقيقا همين بود بهتره يك نفر يك سيستم در حدود 350 ببنده (اگر طراح سه بعدي باشين قضيه كاملا متفاوته) و براي بازي بره ويك كنسول با قيمت حدود 350 بگيره اينجوري هم دو تا وسيله داره و هم اينكه پايداري كنسول ها بسيار بيشتر از PC هست يعني اگر يك نفر يك كامپيوتر با قيمت 700 تومن ببنده نميوتنه مطمئن باشه تا چند سال سيستمش دوام داره اما اگر يك كنسول 350 تومن بخره از كاركرد چند سالش مطمئن هست درسته بعد از چند سال اون كنسول رو بايد دور انداخت اما اگر سيستم رو با هدف بازي بسته باشيد خوب اون رو هم بايد دور بندازيد (در مورد ارتقا قطعات هم در اكثر موارد با هزينه اي كه ميشه بازدهي ندارند كه آدم بخواد اينكار رو انجام بده خودم سيستم قبليم LGA 775 بود ديدم اگر بخوام يك E8600 روش بزارم بايد 160 تومن بدم در حاليكه الان corei3 540 از اين ارزون تره و كارائيش هم قابل قياس نيست كه البته سوكتش فرق داره بعد ديدم بايد مادربرد رو هم عوض كنم همينطور رم ها كه ddr2 بود و تا آخر خودتون حساب كنيد مطمئن هستم 3 سال ديگه همين بلا سر اين سيستمم هم مياد) در ضمن به ميزان پولي هم كه هزينه كرديد توجه كنيد معمولا حداقل دوبرابر بايد براي PC نسبت به يك كنسول هزينه بشه
    از نظر كيفيت هم بله بسته به كارت گرافيك و مانيتور هست اما من فقط براي كارت گرافيكم حدود 2 ماه قبل 210 تومن هزينه كردم در صورتيكه اگر يكم پول بيشتر ميزاشتم كلا يك XBOX ميخريدم تازه باز هم وقتي مقايسه ميكنم كيفيت XOBX رو بيشتر ميپسندم
    Last edited by Amir_Niknam; 03-09-2010 at 17:56.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان نظري در رابطه با مطالبي كه نوشتم ندارند البته لطفا بدون تعصب صحبت كنيد چون من واقعا در اين مورد برام جاي سوال پيش آمده در ضمن همون طور كه گفتم خودم هم PC بستم

داره خودمونی میشه TommyT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب ببین بازی با ایکس باکس آسون نیست ... به جز فوتبالش بقیه بازیهای خیلی سخته

کنترل کردناش یا شلیک کردن باهاش خیلی سخته ... اما تو کامپیوتر شما موس داری

این خیلی مهمه ... شما هم کامپیوتر فوق العاده قوی داری هم سیستم بازی

اما اگه ایکس باکس بگیری بازی خوب داره با کیس معمولی تقریبا به درد نخور

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

البته تو كنترل بازي نميتونم اظهار نظر كنم چون آنچنان تجربه اي با XBOX ندارم (كلا خودم هم با كامپيوتر بازي نمكينم و اين سيستم فقط به خاطر برادرم بود كه بستم من سالها با يك Celeron 2.8 ساخته بودم! البته نا گفته نمونه كه تا دلتون بخواد آخرين مدل هاي انواع نوت بوك رو گرفتم)
    اگر واقعا كنترل بازي با موس راحتره فكر كنم سازندگان كنسول اضافه كردن اين قابليت براشون سخت نباشه علاوه بر اون شما به چيزهاي جالبي كه در كنسول ها آمده دقت كردين دسته هاي Wii يا kinect در XOBX كه به زودي مياد و روي Xobx Slime به راحتي نصب ميشه از اين ها در PC‌ خبري نيست

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

البته تو كنترل بازي نميتونم اظهار نظر كنم چون آنچنان تجربه اي با XBOX ندارم (كلا خودم هم با كامپيوتر بازي نمكينم و اين سيستم فقط به خاطر برادرم بود كه بستم من سالها با يك Celeron 2.8 ساخته بودم! البته نا گفته نمونه كه تا دلتون بخواد آخرين مدل هاي انواع نوت بوك رو گرفتم)
    اگر واقعا كنترل بازي با موس راحتره فكر كنم سازندگان كنسول اضافه كردن اين قابليت براشون سخت نباشه علاوه بر اون شما به چيزهاي جالبي كه در كنسول ها آمده دقت كردين دسته هاي Wii يا kinect در XOBX كه به زودي مياد و روي Xobx Slime به راحتي نصب ميشه از اين ها در PC‌ خبري نيست
    منم با شما موافقم ببین دوست من من همیشه گفتم به کسایی که میان سیستم های میلیونی میبندن برای گیم!
    یه کارت گرافیک آنبرد +یه سیستم متوسط+کنسول برای بازی بهتر از هر چیزه به شخصه برام اتفاق افتاده اون زمانی که geforce fx 5200 خریدم و دقیقا یک سال بعدش به ملکوت پیوست یعنی بازی نمیتونست اجرا کنه....
    در حالی که این زمان برای کنسول بیشتر از 1 سال هست (حداقل 3 و حداکثر 5 سال بسته به نوع کنسول)

اگر بازی با xbox آسون نبود پس چرا ماکروسافت میاد برای pc دسته گیم پد xbox رو میفروشه؟
    حرف شما درسته برای کسی که 2 ساعته دسته بازی رو دستش گرفته....همین خود منم برای اولین بار که secret service رو روی pc نصب کردم گفتم چقدر سخت بود!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

برای بودجه های زیر 450 تومن کنسول بهتره وگرنه همون PC

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •