تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: چرا یک طرف ماه را انسان ها نمیتوانند ببینند؟

داره خودمونی میشه sayyad mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    برخاک ایران زمین

14 چرا یک طرف ماه را انسان ها نمیتوانند ببینند؟

چرا يك طرف ماه را انسانها نمي توانند ببنند ... مگر ماه خود به دور خود نمي چرخد و در هنگام چرخيدن به دور زمين نمي گردد؟

اگر کسی تا 2 روز دیگه جواب نداد ، جواب درستو میزنم.

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بخاطر اینکه دوست نداره ... دی:

تو که جواب رو می دونی چرا پس می پرسی؟ ... شاید فکر می کنی خودت کشفیدیش ؟...

جواب : به خاطر دوره تناوب یکسان گردش ماه بدور خود و بدور زمین .

حالا بزار من یه سوال ازت بکنم ...

تو یه تصویر ویدئویی معروف از اپلو 11 ( الان لینک دانلود ازم نخواه که ندارم )... که به طلوع زمین از ماه هم مشهوره .... زمین در حال طلوع از افق ماهه ! ... یعنی می بینیم که زمین داره از افق ماه بالا میاد ...

همونطور که تو سوال بالا و جوابش گفتیم .. نتیجه می شه گرفت که زمین تو کره ماه نباید زیاد از جاش تو اسمون تغییر مکان بده ... تقریبا ثابته ..

حالا چرا زمین داره طلوع می کنه ؟ در حالی که باید ثابت باشه ؟

3. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جواب سوال sayyad mohammad كه نابلوئه . ماه تقريبا برابر هست گردش به دور زمين و به دور خودش

جواب مرتضي جان هم كه چون ماه نسبت به زمين حركت وضعي داره بايدم اينطور باشه .

همونطور که تو سوال بالا و جوابش گفتیم .. نتیجه می شه گرفت که زمین تو کره ماه نباید زیاد از جاش تو اسمون تغییر مکان بده ... تقریبا ثابته ..
    ماه حركت وضعي داره و حركت وضعيش هم دقيقا با جركت اتقاليش يكي نيست . چرا بايد همچين نتيجه اي گرفت ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

ماه حركت وضعي داره و حركت وضعيش هم دقيقا با جركت اتقاليش يكي نيست . چرا بايد همچين نتيجه اي گرفت ؟
    بحث جالبی شد ...

.........................

خوب اگه یکی نیست ... پس چرا همیشه یه ور ماه رو به زمینه ؟... اگه یکی هست ( حداقل یکم ...که واقعیت همینطوره ) پس چرا همچین نتیجه ای نمی گیری ؟

بزار روشن کنم ... ببین ما می گیم همیشه یه ور ماه به سمت زمینه ... درست ؟

می دونیم یکم البته رخ گرد داره که اون زیاد مهم نیست ... حدود چند درجه است ...

خوب حالا طبق گفته بالا که همیشه یه ور ماه رو به زمینه یعنی اگه فرض اگه شما ایشالله فضانورد بشی تشریف ببری تو دریای فلان ماه با سفینه ات بشینی ... من توی زمین توی طول یک ماه و همیشه می تونم تو رو با تلسکوپم ببینم ... چه اول ماه باشه چه وسط چه اخر ...

خوب وقتی همیشه تو اونجایی یعنی منم ( زمین ) برای تو که توی ماه نشستی تو یه ارتفاع خاصی قرار داره و نباید جابجا بشم ... یعنی نباید طلوع و غروب بکنم !!!! ... اگه من فرض برات طلوع بکنم یعنی یه وقتی غروب کردم یعنی یه زمانی منو تو نمی دیدی ... یعنی یه زمانی منم تو رو نمی دیدم ... و این با فرض قضیه ما نمی خونه ...

حالا بگو چرا تو اون ویدئو ما طلوع زمین از روی افق ماه رو می بینیم ؟.... به قول دوستمون تا دو روز وقت داری

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بحث جالبی شد ...

.........................

خوب اگه یکی نیست ... پس چرا همیشه یه ور ماه رو به زمینه ؟... اگه یکی هست ( حداقل یکم ...که واقعیت همینطوره ) پس چرا همچین نتیجه ای نمی گیری ؟

بزار روشن کنم ... ببین ما می گیم همیشه یه ور ماه به سمت زمینه ... درست ؟

می دونیم یکم البته رخ گرد داره که اون زیاد مهم نیست ... حدود چند درجه است ...

خوب حالا طبق گفته بالا که همیشه یه ور ماه رو به زمینه یعنی اگه فرض اگه شما ایشالله فضانورد بشی تشریف ببری تو دریای فلان ماه با سفینه ات بشینی ... من توی زمین توی طول یک ماه و همیشه می تونم تو رو با تلسکوپم ببینم ... چه اول ماه باشه چه وسط چه اخر ...

خوب وقتی همیشه تو اونجایی یعنی منم ( زمین ) برای تو که توی ماه نشستی تو یه ارتفاع خاصی قرار داره و نباید جابجا بشم ... یعنی نباید طلوع و غروب بکنم !!!! ... اگه من فرض برات طلوع بکنم یعنی یه وقتی غروب کردم یعنی یه زمانی منو تو نمی دیدی ... یعنی یه زمانی منم تو رو نمی دیدم ... و این با فرض قضیه ما نمی خونه ...

حالا بگو چرا تو اون ویدئو ما طلوع زمین از روی افق ماه رو می بینیم ؟.... به قول دوستمون تا دو روز وقت داری
    اين چيزي كه شما گفتين امكان نداره . در مورد ويدئو كه صحبت نميشه كرد ممكنه هزاران دليل كامپيوتري داشته باشه يا اصلا فيك باشه !
    ولي ترجيح ميدم اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کسی لینک از این فیلم داره من بدونم کدومه؟

اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت
    من که عمرا چیزی دست مردم نمیدم. مترضی نفهمیدم کیه والا.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

مدت زمانی که ماه به دور خودش میچرخه برابر با یک ماه هست اونا روی هم منطبق میشن و ...
    توی گذشته خیلی سریع تر از الان به دور خودش میچرخیده و همچین مشکلی نداشته اما طی میلیون ها سال سرعتش کم تر شده
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 03-09-2010 at 20:45.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اين چيزي كه شما گفتين امكان نداره . در مورد ويدئو كه صحبت نميشه كرد ممكنه هزاران دليل كامپيوتري داشته باشه يا اصلا فيك باشه !
    ولي ترجيح ميدم اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت
    امکان داره ... ولی خوب راستم می گی ... ویدئو هست و هزار .................................

راستی مرتضی کیه ؟ ... اقا بابک که می گه دست کسی چیزی نمی ده ...

...........................

فکر کنم اگه تو گوگل سرچ کنیم :

earthrise moon

یه چیزیایی به دست بیاد ...

..............................

مدت زمانی که ماه به دور خودش میچرخه برابر با یک ماه هست اونا روی هم منطبق میشن و ...
    توی گذشته خیلی سریع تر از الان به دور خودش میچرخیده و همچین مشکلی نداشته اما طی میلیون ها سال سرعتش کم تر شده
    خوب تاثیرش بر مساله چیه ؟

.............

راستی یادمه قبلا یه تاپیک برای همین سوال زده بودم ... اون زمانایی جوانی دی: ... جواب فکر کنم تو اون تاپیک هست ...
    Last edited by مرتضی nvcd; 03-09-2010 at 22:44.

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

من بگم ؟
    چون 1 طرفش رو ما می بینیم 1 طرف دیگه رو آدم های فضایی
    نمی خواد پر رو شیم !
    یکی از این آدم ها امشب اومده بود تو سریال ملکوت ، کسی دید ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من که عمرا چیزی دست مردم نمیدم. مترضی نفهمیدم کیه والا.
    اسم فيلم رو شما بدين من از يوتيوب برش ميدارم آپلود ميكنم جايي كه بشه دانلود كرد

مرتضي همون همكار سابق اين بخشه كه الان هم داره فعاليت مكنه ديگه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •