چرا يك طرف ماه را انسانها نمي توانند ببنند ... مگر ماه خود به دور خود نمي چرخد و در هنگام چرخيدن به دور زمين نمي گردد؟
اگر کسی تا 2 روز دیگه جواب نداد ، جواب درستو میزنم.
چرا يك طرف ماه را انسانها نمي توانند ببنند ... مگر ماه خود به دور خود نمي چرخد و در هنگام چرخيدن به دور زمين نمي گردد؟
اگر کسی تا 2 روز دیگه جواب نداد ، جواب درستو میزنم.
بخاطر اینکه دوست نداره ... دی:
تو که جواب رو می دونی چرا پس می پرسی؟ ... شاید فکر می کنی خودت کشفیدیش ؟...
جواب : به خاطر دوره تناوب یکسان گردش ماه بدور خود و بدور زمین .
حالا بزار من یه سوال ازت بکنم ...
تو یه تصویر ویدئویی معروف از اپلو 11 ( الان لینک دانلود ازم نخواه که ندارم )... که به طلوع زمین از ماه هم مشهوره .... زمین در حال طلوع از افق ماهه ! ... یعنی می بینیم که زمین داره از افق ماه بالا میاد ...
همونطور که تو سوال بالا و جوابش گفتیم .. نتیجه می شه گرفت که زمین تو کره ماه نباید زیاد از جاش تو اسمون تغییر مکان بده ... تقریبا ثابته ..
حالا چرا زمین داره طلوع می کنه ؟ در حالی که باید ثابت باشه ؟
جواب سوال sayyad mohammad كه نابلوئه . ماه تقريبا برابر هست گردش به دور زمين و به دور خودش
جواب مرتضي جان هم كه چون ماه نسبت به زمين حركت وضعي داره بايدم اينطور باشه .
ماه حركت وضعي داره و حركت وضعيش هم دقيقا با جركت اتقاليش يكي نيست . چرا بايد همچين نتيجه اي گرفت ؟همونطور که تو سوال بالا و جوابش گفتیم .. نتیجه می شه گرفت که زمین تو کره ماه نباید زیاد از جاش تو اسمون تغییر مکان بده ... تقریبا ثابته ..
بحث جالبی شد ...ماه حركت وضعي داره و حركت وضعيش هم دقيقا با جركت اتقاليش يكي نيست . چرا بايد همچين نتيجه اي گرفت ؟
.........................
خوب اگه یکی نیست ... پس چرا همیشه یه ور ماه رو به زمینه ؟... اگه یکی هست ( حداقل یکم ...که واقعیت همینطوره ) پس چرا همچین نتیجه ای نمی گیری ؟
بزار روشن کنم ... ببین ما می گیم همیشه یه ور ماه به سمت زمینه ... درست ؟
می دونیم یکم البته رخ گرد داره که اون زیاد مهم نیست ... حدود چند درجه است ...
خوب حالا طبق گفته بالا که همیشه یه ور ماه رو به زمینه یعنی اگه فرض اگه شما ایشالله فضانورد بشی تشریف ببری تو دریای فلان ماه با سفینه ات بشینی ... من توی زمین توی طول یک ماه و همیشه می تونم تو رو با تلسکوپم ببینم ... چه اول ماه باشه چه وسط چه اخر ...
خوب وقتی همیشه تو اونجایی یعنی منم ( زمین ) برای تو که توی ماه نشستی تو یه ارتفاع خاصی قرار داره و نباید جابجا بشم ... یعنی نباید طلوع و غروب بکنم !!!! ... اگه من فرض برات طلوع بکنم یعنی یه وقتی غروب کردم یعنی یه زمانی منو تو نمی دیدی ... یعنی یه زمانی منم تو رو نمی دیدم ... و این با فرض قضیه ما نمی خونه ...
حالا بگو چرا تو اون ویدئو ما طلوع زمین از روی افق ماه رو می بینیم ؟.... به قول دوستمون تا دو روز وقت داری![]()
اين چيزي كه شما گفتين امكان نداره . در مورد ويدئو كه صحبت نميشه كرد ممكنه هزاران دليل كامپيوتري داشته باشه يا اصلا فيك باشه !
ولي ترجيح ميدم اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت![]()
کسی لینک از این فیلم داره من بدونم کدومه؟
من که عمرا چیزی دست مردم نمیدم. مترضی نفهمیدم کیه والا.اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت
مدت زمانی که ماه به دور خودش میچرخه برابر با یک ماه هست اونا روی هم منطبق میشن و ...
توی گذشته خیلی سریع تر از الان به دور خودش میچرخیده و همچین مشکلی نداشته اما طی میلیون ها سال سرعتش کم تر شده
Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 03-09-2010 at 20:45.
امکان داره ... ولی خوب راستم می گی ... ویدئو هست و هزار .................................اين چيزي كه شما گفتين امكان نداره . در مورد ويدئو كه صحبت نميشه كرد ممكنه هزاران دليل كامپيوتري داشته باشه يا اصلا فيك باشه !
ولي ترجيح ميدم اين سوال رو از آقا بابك يا آقا مترضي بپرسي كه جوابت رو بزارن كف دستت
راستی مرتضی کیه ؟ ... اقا بابک که می گه دست کسی چیزی نمی ده ...
...........................
فکر کنم اگه تو گوگل سرچ کنیم :کسی لینک از این فیلم داره من بدونم کدومه؟
earthrise moon
یه چیزیایی به دست بیاد ...
..............................
خوب تاثیرش بر مساله چیه ؟مدت زمانی که ماه به دور خودش میچرخه برابر با یک ماه هست اونا روی هم منطبق میشن و ...
توی گذشته خیلی سریع تر از الان به دور خودش میچرخیده و همچین مشکلی نداشته اما طی میلیون ها سال سرعتش کم تر شده
.............
راستی یادمه قبلا یه تاپیک برای همین سوال زده بودم ... اون زمانایی جوانی دی: ... جواب فکر کنم تو اون تاپیک هست ...
Last edited by مرتضی nvcd; 03-09-2010 at 22:44.
من بگم ؟
چون 1 طرفش رو ما می بینیم 1 طرف دیگه رو آدم های فضایی
نمی خواد پر رو شیم !
یکی از این آدم ها امشب اومده بود تو سریال ملکوت ، کسی دید ؟![]()
اسم فيلم رو شما بدين من از يوتيوب برش ميدارم آپلود ميكنم جايي كه بشه دانلود كرد
مرتضي همون همكار سابق اين بخشه كه الان هم داره فعاليت مكنه ديگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)