سلام.
دوستان این نرم افزار Rosetta Stone زبان فارسی رو هم پوشش میده؟
درضمن اگه میده، من فقط باید فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسیش رو بگیرم یا این فقط یک نسخه هست که کل زبانها رو پوشش میده؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
دوستان این نرم افزار Rosetta Stone زبان فارسی رو هم پوشش میده؟
درضمن اگه میده، من فقط باید فارسی به انگلیسی یا انگلیسی به فارسیش رو بگیرم یا این فقط یک نسخه هست که کل زبانها رو پوشش میده؟؟؟؟؟؟؟
سلام ٬
دوست عزیز تا اونجا که من دیدم هنوز برای زبان فارسی تو این برنامه کاری نشده امّا زبونای خیلی متنوعی رو پوشش میده که اگه حوصله به خرج بدی خیلی به دردت می خوره. ( با آمزش انگلیسیش خودم کار کردم )
این برنامه از یه قسمت اصلی ( هسته برنامه ) تشکیل شده که اول باید نصب بشه بعد بنا به نیازت دروس مربوط به زبان مورد نظرت رو میگیری ( که فکر کنم به صورت فایل های ایزو هستن ) و تو همون برنامه ی اصلی نصب میکنی و دیگه تموم !
موفق باشید
ممنون.
حالا با این نرم افزار که فارسی رو اصلا پوشش نمیده، میشه زبان انگلیسی رو خوب یاد گرفت یا باید قیدشو بزنیم؟
سلام ٬
ببینید زبان های دیگه رو به فارسی آموزش نمی ده ولی آموزش زبان فارسی رو برای خارجی ها داره که البته تو ایران به کار نمیاد ( حالا نمی دونم منظور شما کدومشه؟)
در ضمن نحوه ی آموزش این برنامه کاملا به صورت مولتی مدیاست و اصلا لازم نمی شه که مثلا یارو با شما فارسی حرف بزنه .
راجع به اینکه قیدشو بزنید یا نه اگه از من میشنوید نه!......چونکه حداقل من از این برنامه کاملتر تا حالا ندیدم ( البته باید صبرتون هم زیاد باشه)
یه سرچ زدم ٬ این لینک رو پیدا کردم مه هم توضیحاتش خوبه و هم لینک مستقیم داره :
ایشالله به کارتون بیاد... موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
دوست عزیز من خودم آموزش فارسی رو پیدا کردم.
نه مدنظرم این بود که زبان انگلیسی رو به فارسی یاد میده یا نه که گفتید مولتی مدیا هست.
البته من زبانم خیلی خیلی خوبه، خودم مشکلی ندارم.
برای دیگران پرسیدم.
درضمن دیشب هم آخرین نسخه شو بصورت Full دانلود کردم البته هسته برنامه اصلی رو دیگه.
116 مگابایت نسخه 3.4.5
هنوز نصب نکردم.
همین الان میخوام نصب کنم ببینم چطوریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)