سلام الان میخوام درباره یه .... باحاتون صحبت کنم که بعد از حدود دو سال هنوز نه منو ول کرده نه هر کیی که پیش من بوده الان حدود 18 19 تا سیستم همین بالا سرشون اومده کاری کرده که دوسال پیش مجبور شدم قید ویندوز ایکس پی رو برن برم سراق ویستا روی اون زیاد زوری نداشت الان که سوینی شدم دوباره داره خودشو نشون میده .
اینجوری کار میکنه که سیستم بعضی
وقت ها ریست میشه و با صدای عجیب هارد سیتم شروع به کار میکنه وبعد یه پیغام میده
نکته بیشتر سیستم ها همینجوری حتی هاردو فرمت هم میکنم انگار نه انگار ! عجی اینجاست هرچی باشه موقع فرمت کردن کلی از بین میره ولی این .... هر کاری که فکرشو بکنید کردیم چون خودمون شرکت کامیوتری داریم مجبور شدیم اون سیستم ها رو کلا قرنطینه کنیم . هارد جدید زیدیم اکبندو زدیم تا فلش خورد همنجوری شد عجیبش اینکه که تمام انتی وریروس ها کلین میزنن !
که توی عکس هست خیلی از برنامه ها و بازی ها رو خراب کرده

این ارور موقع لوگ اف کردن داد
) یعنی به همه چیز گیر میدهو خراب میکنه !

موقع باز کردن my computer

برنامه های اصلی ویندوز مثل paint

برنامه های نصبی مثل وین رار

وقتی که ریست میشه اول کار با این ارور بالا میاد

اینم ارور توی ویندوز سون

بعدش این پوشه به پوشه ویندوز اضافه میشه

و این پوشه هم به %temp%

اینم فایلهای توی اون پوشه ای هست که توی تمپ بوده

در اخر کار این به استاراپ ویندوز اضافه میشه

که یعنی مرگ ویندوز هیچ فایلی بالا نمیاد "هیچ فایلی" روی هر فایلی کلیک میکنی ارور میده فایلهای تصوریروی میخوای باز کنی صفحه ابی میشه و بعد هم ریست و در انتها همون اروها از اول
خودتون فکرشو بکنید من چقدر گشتم چقدر وقت گذاشتم تا اینها رو پیدا کردم ! هر راحتی که میشد امتحان کردم
ویندوز رو هم چند دفعه عوض کردم سی دی ویندوز رو عوض کردم هاردو فرمت کردمدو باره یک ساعت نشده هم پیام رو میدن بعضی از برنامه ها بعد بسته میشن بعضی ار برنامه که دیگه باز نشده وهمون پیغام رو میده
و دیگه برنامه بالا نمی اد نه میتونم از فلش استفاده کنم و نه هارد به هارد
چون هر دفعه اومدم انجام بدم سیستم طرف هم مثل من شد.دیگه خسته شدم راستی من روی سیستم خودم آنتی ویروسهای نود 32
وکاسپر اسکای 2009ومکاوی همه رو نصب کردم آپدیت کردم اسکن کردم (فقط اسم چندتا رو اوردم بجز اینها از خیلی هالی دیگه هم استفاده کردم هم ویروس یاب هم تروژان یاب های قوی هم هم انتی اسپها انتی اسپیور ها همه چیز با اپدیت روزشن
باز چیزی پیدا نکرد
اینم اون فایلی که توی تمپ بوده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا نظر شما چیه