تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: ویرویسی که هرگز نمیخوابه !!

داره خودمونی میشه scott_tomes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

5 ویرویسی که هرگز نمیخوابه !!

سلام الان میخوام درباره یه .... باحاتون صحبت کنم که بعد از حدود دو سال هنوز نه منو ول کرده نه هر کیی که پیش من بوده الان حدود 18 19 تا سیستم همین بالا سرشون اومده کاری کرده که دوسال پیش مجبور شدم قید ویندوز ایکس پی رو برن برم سراق ویستا روی اون زیاد زوری نداشت الان که سوینی شدم دوباره داره خودشو نشون میده .

اینجوری کار میکنه که سیستم بعضی
    وقت ها ریست میشه و با صدای عجیب هارد سیتم شروع به کار میکنه وبعد یه پیغام میده
    نکته بیشتر سیستم ها همینجوری حتی هاردو فرمت هم میکنم انگار نه انگار ! عجی اینجاست هرچی باشه موقع فرمت کردن کلی از بین میره ولی این .... هر کاری که فکرشو بکنید کردیم چون خودمون شرکت کامیوتری داریم مجبور شدیم اون سیستم ها رو کلا قرنطینه کنیم . هارد جدید زیدیم اکبندو زدیم تا فلش خورد همنجوری شد عجیبش اینکه که تمام انتی وریروس ها کلین میزنن !
    که توی عکس هست خیلی از برنامه ها و بازی ها رو خراب کرده

این ارور موقع لوگ اف کردن داد) یعنی به همه چیز گیر میدهو خراب میکنه !

موقع باز کردن my computer

برنامه های اصلی ویندوز مثل paint

برنامه های نصبی مثل وین رار

وقتی که ریست میشه اول کار با این ارور بالا میاد

اینم ارور توی ویندوز سون

بعدش این پوشه به پوشه ویندوز اضافه میشه

و این پوشه هم به %temp%

اینم فایلهای توی اون پوشه ای هست که توی تمپ بوده

در اخر کار این به استاراپ ویندوز اضافه میشه

که یعنی مرگ ویندوز هیچ فایلی بالا نمیاد "هیچ فایلی" روی هر فایلی کلیک میکنی ارور میده فایلهای تصوریروی میخوای باز کنی صفحه ابی میشه و بعد هم ریست و در انتها همون اروها از اول
    خودتون فکرشو بکنید من چقدر گشتم چقدر وقت گذاشتم تا اینها رو پیدا کردم ! هر راحتی که میشد امتحان کردم

ویندوز رو هم چند دفعه عوض کردم سی دی ویندوز رو عوض کردم هاردو فرمت کردمدو باره یک ساعت نشده هم پیام رو میدن بعضی از برنامه ها بعد بسته میشن بعضی ار برنامه که دیگه باز نشده وهمون پیغام رو میده
    و دیگه برنامه بالا نمی اد نه میتونم از فلش استفاده کنم و نه هارد به هارد
    چون هر دفعه اومدم انجام بدم سیستم طرف هم مثل من شد.دیگه خسته شدم راستی من روی سیستم خودم آنتی ویروسهای نود 32
    وکاسپر اسکای 2009ومکاوی همه رو نصب کردم آپدیت کردم اسکن کردم (فقط اسم چندتا رو اوردم بجز اینها از خیلی هالی دیگه هم استفاده کردم هم ویروس یاب هم تروژان یاب های قوی هم هم انتی اسپها انتی اسپیور ها همه چیز با اپدیت روزشن
    باز چیزی پیدا نکرد

اینم اون فایلی که توی تمپ بوده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا نظر شما چیه
    Last edited by scott_tomes; 02-09-2010 at 22:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AIRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من (دوستان اگه اشتباه درست کنن):
    1.این یه ویروس لایه مانند یعنی با همه چیز خودش رو سازگار می کنه حتی با آنتی ویروس روی همه چیز تاثیر می زاره
    2.این ویروس به عمق هاردتون نفوذ کرده و خودش رو همیشه به روز نگه می داره یعنی هر بار خودش رو به روز می کنه و ترکیب میشه !یعنی از هر فایل یه فایل برای خودش می سازه (تو هر قسمت )و اینجوری مقاوم میشه .
    از اونجایی که همه می دونیم هارد یه قطعه سخت افزاری هست و وقتی فایل ها قطعه قطعه می شن وخودتون بیشتر می دونین وقتی هارد رو فرمت می کنین به احتمال 20 درصد یه سری فایلهای که حتی 10 کیلوبایت هم نمی شن تو هارد می موننه و چون مکان قایل ها روی هارد قطعه قطعه است خودش رو همیشه نگه می داره و وقتی شما هارد رو فرمت می کنین امکان داره یه فایل خیلی کوچیک تو هارد مونده باشه به دلیل (جابه جا بودن مکان های نصب برنامه ها)ویروس رو همیشه دارین
    نمی دونم منظورم رو به شما رسوندم یا نه !
    برای جلوگیری یه پیشنهاد دارم که ضرر نمی کنید :
    اول با یه نرم افزار که مخصوص این کار است فایل های هارد رو مرتب کنید وپشت سر هم بچینید بعد هارد کاملا فرمت کنید همه چیز رو بعد سیتم رو خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید و وندوز را نصب کنید

دقت کنید همه چیز باید پاک بشه چون وقتی هارد فرمت می شه در بعضی مواقع تنظیمات و نرم افزار های سخت افازر تو هارد می مونه تا بعدا دیگه نخواهید نصبش کنید یعنی همه چیز پاک بشه بعد از اول شروع کنید به نصب کردن
    بهرته باتری مادربورد رو برای چند دقیقه در بیارین تا اینجوری چیزی برای ذخیره وجود نداشته باشه از من می شنوید رم ها رو هم چند دقیقه در بیارن و بعد دوباره جاشون بزن وسیستم رو روش کن و ویندوز و سخت افزار رو نصب کن و نتیجه رو ببین .
    این چیزی بود که به ذهن من رسید شاید از بیخ اشتباه باشه ولی ضرر نداره

3. 2 کاربر از AIRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    فایل آلوده به ویروس برای شرکت سازنده ویروس ایمیل کن - فکرکنم نتیجه بگیری

این آدرس نگاه کن فکر کنم جواب سئوال را پیدا کنی
    کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اریو جان شاید باورت نشه من اینا رو امتحان کردم هیچ بالاترشم امتحان کردم حتی امپر هاردم تقییر دارم بازم نشد :(
    حمید جا این دبدیش اینه که پیدا نمیشه پیداش کنم بدنم اسم فایل چیه که میتونم اهاش مقابله کنم موضوع اینه من توی فلش سه تا فایل تصویری ریختم فولدر اپشنو باز کردم + نشون دادن فایلهای سیستمی اومدم همون توی سیستم یکی از دوستام ریختم 10 مین نشده سیستمش همینجوری شد اصلا معلوم نیست کجا میشینه چطور انقدر ثبات داره حتی با برنامه های قوی پارتیشن بندی فرمت کردم ) اینجوری گم اولا که یه جورایی باحاش لج اتادم همه کار کردم هارد یکی از بچه ها رو موش ازمایشگایی کردم 8 پارتیشن بود تک تک حالت معمولی فرمت کردم بعد دوتا دوتا کم کردم دوباره فرمت کردم کلشو دوباره فرمت کردم باتری بکاپو در اوردم ولی رمو در نیاوردم چون کار الکیه وقتی سیستم ریست بشه همه فایلهای توی رم ریست میشه چه برسه که 10 مین از برق کشیده بود سیستم در هر صورت این بار اومدم ویندوز بریزم وسط ویندوز ریختن صفحه ابی میومد نمیتونستم ویندوزو بریزم !از همون جا بود که واقعا پیشش کم اوردم یعد یکی دوماه ویستا اومد خیلی عجیبه روی ویستا هیچ قدرتی نداره ! هیچ اروری ! هیچی ولی الان چند وقته سر سون رفتم همونا دوباره تکرار شده !

---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

حمید جان فکر کنم همینه اگه واقعا همین باشه هر چی بخوای بهت میدم )
    میدونی جون چند نفرو نجات میدی تازه خوندمش حالا چیکار کنم ! یه راحهنمایی بکن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام

شما می توانید از این مسیر مراحل پاک نمودن این ویروس را از سایت سیمانتک بگیرید اگر نوع ویروس درست تشخیص داده باشم البته به نگاه کردنش می ارزه

کد:

7. این کاربر از hamidcha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام

شما می توانید از این مسیر مراحل پاک نمودن این ویروس را از سایت سیمانتک بگیرید اگر نوع ویروس درست تشخیص داده باشم البته به نگاه کردنش می ارزه

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مرسی الان چک میکنم .

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    صفحه آبی که ناگهان ظاهر میشه شبیه عکس زیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(البته این عکس سیاه و سفید گرفته شده)
    Last edited by god of war 2; 03-09-2010 at 06:31.

11. این کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

اگر میتونی ویروس رو اپلود کن تا بچه ها با انتی ویروس خودشون تست کنن و نتیجه رو بگن

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .
    من خیلی وقته اینو میشناسم ! اگه تو محیط اداری رفته باشی فکر کنم روی همه ی سیستم ها این باشه
    یکی از شایع ترین ویروس هایی هستش که میشناسم و روی شبکه به تعداد زیاد یافت میشه ...

به راه حل ساده بهت میگم از شر این خلاص شی ...
    1- برو به Properties در My Computer بعد تب Advanced باز کن .
    2- در قسمت Startup and Recovery گرینه Settings رو انتخاب کن .
    3- پایین صفحه ای که باز شده یه منوی کشویی داره که بالاش نوشته Write debugging information . از منوی کشویی گزینه None رو انتخاب کن .
    یه ری استارت کن و همه چیز تمومه .

برای اطمینان بیشتر برو به registry و مسیر
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
    در سمت راست Dumprep رو پاک کن .

برای از بین بردن کامل این ویروس هم میتونی از آخرین نسخه دیسک نجات کاسپر یا نود استفاده کنی .
    و در نهایت یه نرم افزار تعمیر رجیستری خوب میتونه همه چیز رو به حالت عادی برگردونه .
    موفق باشی

14. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •