تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: برای اینکه ویندوز دوباره re-validate شود باید چکار کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض برای اینکه ویندوز دوباره re-validate شود باید چکار کنم؟

من کرک wat 2.2.5.2 را اجرا کردم و سیستم ری استارت شد. بعد از بالا اومدن ویندوز، دیگه اون پیغام هایی که میگه: "ویندوز را Active کن" نمایش داده نمیشن.
    اما وقتی روی My Computer راست کلیک می کنم دیگه اون پیغام فعال بودن ویندوز نمایش داده نمیشه و لوگو geniun بودن ویندوز هم نمایش داده نمیشه (در تصویر زیر مشخص هست).
    برای ویندوز مجددا re-validate بشه. برای انجام این کار باید چکار کرد؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    نمی دونم چه اصراری هست به این که اون پیغام اونجا نمایش داده بشه.شما از remove wat استفاده کردین مشکلتون حل شد و ویندوزتون هم مشکلی نداره و کار میکنه.حالا اگه از دوستان یه لودر یا یه کرک دیگه معرفی کنند و شما اجراش کنید و دوباره به مشکل بر بخورید که دیگه بدتر میشه.من خودم از remove wat استفاده می کنم و دو سه بار هم ویندوزم رو update کردم و تا به حال هم مشکلی تو ویندوزم نداشتم.در حالیکه ویندوز لپ تاپم ویندوز اصلی هست و اون علامت جنیون رو داره ولی خیلی وقتا هنگ میکنه و سرعت ویندوز pc رو نداره,هم از نظر قطعات و هم از نظر امتیاز به pc برتری داره ولی باور کنید این ویندوزم خیلی بهتره.حالا من از این کرکی که استفاده کردم و مشکلی نداشتم بعضی ها با این کرک مشکل داشتن و جواب نداده ولی برا بعضیام جواب داده. حالا این احتمال برا شمام هست که اگه لودر یا کرک دیگه استفاده کنید دوباره به مشکل بر بخورید.به هر حال ترجیح با خودتونه.
    موفق باشید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

میدونید چیه. استدلال من اینطوری هست که وقتی این اختلال وجود داره (نشون ندادن او پیغام)، میتونه جاهای دیگه ای هم که من اطلاع ندارم اختلال و نقصی وجود داشته باشه.

نمیدونم والا! به نظر شما من اشتباه میکنم؟!

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نه!موضوع این نیس که حرف شما درسته یا من؟من به گفته شما هم احترام قائلم.خیلیا به این موضوع حساس هستن که اون علامت جنیون باشه.ولی من حدود 5,6 ماهی از آخرین تاریخ نصب ویندوزم می گذره و اون علامت جنیون رو ندارم و از remove wat استفاده کردم وتا به حال یکبار هم مشکلی برام پیش نیومده و هیچ اختلال و نقصی هم تا به حال نداشته و خیلی هم باهاش کار میکنم و خیلی هم راضیم.من فقط محض اطلاع گفتم,حالا اگه شما دوست داشتین و فکر میکنید که این امشکلی برا ویندوزتون به وجود میاره می تونید از آخرین لودر استفاده کنید که اینه:
    Windows Loader 1.9.2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به هر حال از راهنمایی شما ممنون هستم.

داره خودمونی میشه juve-reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

اگه یه ویندوز Crack بشه دیگه نمیشه Update کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •