تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: خربزه و گلودرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض خربزه و گلودرد

سلام
    من یک مشکلی دارم و اون اینکه من هروقت که خربزه می خورم اول گلو می سوزه بعد هم تبدیل به گلودرد می شود آخرش خوردن دارو
    می خواستم بدونم علت این چی هست چون همیشه اینطوری هستم
    ممنون

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خربزه به دلیل داشتن هیستامین فراوان منجر به بروز واکنش آلرژیک تیپ 1 در برخی از افراد مستعد می گردد. این واکنش به صورت سندروم دهانی (Oralallergy syndrome) ناشی از مصرف میوه های تازه در بزرگسالان رخ داده و معمولاً به دنبال حساسیت به دانه گرده و به سبب واکنش متقاطع میان آلرژن های دانه گرده و مواد غذایی ایجاد می شود. علائم حساسیت به خربزه عمدتاً به صورت سندرم آلرژی دهانی یا oral بوده و بهصورت التهاب و خارش در اطراف لب، حفره دهانی و حلق، آبریزش بینی وچشمی، خارش پوست و گاهمشکلات گوارشی بروز می کند.
    آلرژی زایی خربزه درارقام مختلف، به دلیل تفاوت در نوع و تعداد آلرژن هامتفاوت است. تحقیقات حاکی از وجود ارتباط معنی دار میان حساسیت به خربزه ومیوه های نظیر آووکادو، موز، کیوی، انگور، هلو وحتی لاتکس می باشند. دلیل این ارتباط بروز واکنش متقاطعIgE سرم این افراد با آلرژن های حفاظت شده در گیاهان مذکورمی باشد.

3. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

خربزه به دلیل داشتن هیستامین فراوان منجر به بروز واکنش آلرژیک تیپ 1 در برخی از افراد مستعد می گردد. این واکنش به صورت سندروم دهانی (Oralallergy syndrome) ناشی از مصرف میوه های تازه در بزرگسالان رخ داده و معمولاً به دنبال حساسیت به دانه گرده و به سبب واکنش متقاطع میان آلرژن های دانه گرده و مواد غذایی ایجاد می شود. علائم حساسیت به خربزه عمدتاً به صورت سندرم آلرژی دهانی یا oral بوده و بهصورت التهاب و خارش در اطراف لب، حفره دهانی و حلق، آبریزش بینی وچشمی، خارش پوست و گاهمشکلات گوارشی بروز می کند.

آلرژی زایی خربزه درارقام مختلف، به دلیل تفاوت در نوع و تعداد آلرژن هامتفاوت است. تحقیقات حاکی از وجود ارتباط معنی دار میان حساسیت به خربزه ومیوه های نظیر آووکادو، موز، کیوی، انگور، هلو وحتی لاتکس می باشند. دلیل این ارتباط بروز واکنش متقاطعIgE سرم این افراد با آلرژن های حفاظت شده در گیاهان مذکورمی باشد.
    ممنون
    فقط یک سوال آیا این به حساسیت لوزه ها برمیگردد
    چون من وقتی آب یخ هم میخورم سریع گلودرد می کنم

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تاجایی که من میدونم هیچ ربطی نداره!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •