تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: پرینتر LEXMARK E260

داره خودمونی میشه reza_kami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض پرینتر LEXMARK E260

با عرض سلام و خسته نباشید به همه بچه ها
    من یه سوالی داشتم . بچه ها من می خوام یه پرینتر برای کار زیاد بگیرم یعنی ترجیحا سرعت خوبی داشته باشه حداقل با تیونرش بشه 2000 صفحه زد و حتما بتونم راحت شارژش کنم اگه تیونرش با درامش مجزا باشه که خیلی بهتره اینجوری که دیدم فقط LEXMARK چنین قابلیطی داره.
    من تمام این چیزایی که گفتم رو تو LEXMARK E260 دیدم خیلی هم قیمتش خوبه یعنی بالای 200 نمیخوام هزینه کنم. بازم تاکید میکنم که برای کار میخوام یعنی پرینتر کاری.
    راستش من یکی از خصوصیاتم اینه که الکی چیزی نمیگرم خوب تحقیق میکنم . اینجوری که من خوندم تو فروم شما پرینتر لکسمارک 260 راحت شارژ میشه اما بدبختی داره یعنی همه مشکل سر همین IC که گذاشتن که وقتی جوهر تمام بشه شارژ نکنید و یه تیونر جدید بگیرید که اینا فکر نکردن تو ایران چنین چیزی امکان نداره.ببینید مشکل اینجاست که قبل از تمام شدن جوهرش باید شارژش کنید وگرنه آی سیش میسوزه و بیا و درست کن اونوقت شانس بیاری با شارژ مجدد کار کنه و یا کار نکنه . البته آی سیش بیرون هست اینجوری که دیدم 4 تومن پولشه اما من نمیخوام اینقدر دردسر بکشم .
    خواهشا نگید HP چون اچ پی گرونه و من زیاد ازش خوشم نمیاد .
    حالا به نظرتون راه حل کجاست ؟ یعنی این همه مردم که این مدل رو گرفتن چنین مشکلی دارن ؟ من که باور نمیکنم به نظرتون بگیرم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنونم از جواباتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيز هم مقدار پولي كه گذاشتي كمه هم ماركي كه انتخاب كردي به درد نميخوره. لكسمارك هيچ گونه قطعاتي نداره و گارانتي بدرد بخوري هم نداره. الان هم خود شركت دستگاه سادشو تموم كرده و فقط دو رو داره كه 260 هزار تومان قيمتش هست. بهترين ماركي كه تو ايران هست همون اچ پيه كه شما دوسش نداري. البته هر چي پول بدي اش ميخوري. ميتوني بري سراغ سامسونگ كه اونم دوباره مشكلات شارژ خودشو داره. ولي باز به هر حال از لكسمارك بهتره.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزيز هم مقدار پولي كه گذاشتي كمه هم ماركي كه انتخاب كردي به درد نميخوره. لكسمارك هيچ گونه قطعاتي نداره و گارانتي بدرد بخوري هم نداره. الان هم خود شركت دستگاه سادشو تموم كرده و فقط دو رو داره كه 260 هزار تومان قيمتش هست. بهترين ماركي كه تو ايران هست همون اچ پيه كه شما دوسش نداري. البته هر چي پول بدي اش ميخوري. ميتوني بري سراغ سامسونگ كه اونم دوباره مشكلات شارژ خودشو داره. ولي باز به هر حال از لكسمارك بهتره.
    دوست عزیز ممنونم که پاسخ منو دادی . همونطور که گفتی لکسمارکبدرد نمیخوره و من به این نتیجه رسیدم. حالا به من اگه بخوام یه مدلی تو رنج 200 بگیرم خودت چی پیشنهاد میکنی . اشکالی نداره اچ پی باشه . ببین من ML-1915 رو بدم نیومد از سامسونگ فقط تو رو خدا یه مدل بگو که حدا المکان راحت شارژ بشه خودم شارژش کنم .
    شما این رو پیشنهاد میکنی ؟
    یه مدل اچ پی هم معرفی کن برام ممنونم

داره خودمونی میشه Mirteza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز.

من الان پرینتر lexmark E260d رو دارم و می تونه در ماه 5000 برگ رو چاپ کنه قیمتش هم 190،000 تومان هستش..

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa.yey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

این پرینتر 190 تومنی مدلش E260 است نه 260D

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيز من اگه 200 تومان پول براي خريد پرينتر داشتم بدون شك يه دستگاه اچ پي 1006 ميخريدم. كيفيت خود دستگاه كه فوق العادست در مورد شارژ هم كه خيلي ها ميگن بعد از شارژ كمرنگ ميگيره با عرض پوزش بايد بگم حتما شارژ كردن بلد نيستن. از همه مهمتر هم اينكه ماركش اچ پي هست كه به همه پرينتر هاي تو بازار مي ارزه. با نداشتن گارانتي اگر خراب بشه از تمام دستگاه هايي كه گارانتي دارن راحت تر درست ميشه و مثل ماديران و ... نيست كه حالا بگردي دنبال قطعه. شك نكن و 1006 رو بگير تازه قيمتش هم از 200 پايين تره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

در مورد 1915 سامسونگ و 1640 سامسونگ کسی نظری نداره ؟ واقعا اینها بهتر از 1006 اچ پی نیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من براي سر كارمون E-260d گرفتم سري d برگ پشت و رو هم ميتونه بزنه dual رو ميتونه بزنه
    چند ماهب رام خوب كار كرد واقعا ميشه ازش كار كشيد شرعتش هم نسبتا خوبه 2 بار كارتريجش رو عوض كردم هر سري 80 تومن 18 تومن هميشه هزينه شارژش ميشه هر 2 ماه يه بار بايد بري شارژش كني چيپش متاسفانه گير نمياد !!!
    الان ديگه داره بازي در مياره - كاغذ نميكشه گير ميده و ... تو خرج افتاده ولي هنوز 3 ماهي از گارانتيش باقي مونده
    ولي با اين حال تو شهر ما كه گارانتيشم دست ماديران هستش كه چيزيم از تعمير حاليشون نيست !!!
    به نظر من برادر بگير ماركش شايد سر زبون ها نباشه ولي از يه تعمير كار حرفه ايي پرينتر كه پرسيدم ميگفت واقعا عالي و خرابيش خيلي كمه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در مورد نحوه شارژ تونر 260d کسی میتونه کمکی کنه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •