تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یه سوال در مورد گواهینامه یک ساله

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض یه سوال در مورد گواهینامه یک ساله

با سلام
    من یه سوالی در مورد گواهینام یک ساله ماشین یا همون B1 داشتم
    من شنیدم اولا به گونه ای بود که هر کس گواهینامه یک ساله میگرفت فقط حق داشت تو شهر رانندگی کنه ولی از 85 تمام محدودیت هاشو برداشتن و میتونه تو جاده هم رانندگی کنه ولی اگه 4 تا خلاف داشته باشه باطل میشه آیا این درسته؟یعنی اگه الان کسی گواهینامه یک ساله بگیره میتونه تو جاده رانندگی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    من شنیدم اولا به گونه ای بود که هر کس گواهینامه یک ساله میگرفت فقط حق داشت تو شهر رانندگی کنه ولی از 85 تمام محدودیت هاشو برداشتن و میتونه تو جاده هم رانندگی کنه ولی اگه 4 تا خلاف داشته باشه باطل میشه آیا این درسته؟یعنی اگه الان کسی گواهینامه یک ساله بگیره میتونه تو جاده رانندگی کنه؟
    توی کلاس های آموزشی افسر به ما می گفت (2ماه پیش) کسانی که گواهینامه یک ساله دارند نباید توی جاده رانندگی کنند اما خودش گفت 80درصدشون میشینن....

راستی من 15 مرداد آیین نامه و شهریم رو قبول شدم ، چرا هنوز گواهینامم نیومده ؟ نزدیک به 1 ماه شده....

3. 2 کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

راستی من 15 مرداد آیین نامه و شهریم رو قبول شدم ، چرا هنوز گواهینامم نیومده ؟ نزدیک به 1 ماه شده....
    تقریبا همین حدودا طول میکشه تا بیاد. عجله نکن.

5. این کاربر از MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

با سلام
    خیر ، با گواهینامه های یک ساله فقط توی محدوده شهرداری میشه رانندگی کرد و اگر بیرون از شهر باشه و خدایی نکرده تصادفی صورت بگیره مقصر ( چه باشید و چه نباشید ! ) شما هستید ! و بیمه بهتون تعلق نمیگیره ! جریمه زیاد مشکلی نداره .

کلا" بهت توصیه میکنم بیرون از شهر نری ، اگه که تهران باشی دیگه بیرون رفتن احتیاج نداری ، اگه روزی سه چهار ساعت هم بگردی تا یک سال بازم جا برای گشتن میمونه ( البته اگه از ماشینت چیزی بمونه ) !

7. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کنار ثامن

پيش فرض

تازه با گواهینامه ی یکساله در شب نمیشه رانندگی کرد. اینو سال پیش توی کلاسا به ما می گفتن. نیمیدونم درسته یا نه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا یک سال حق خارج شدن از شهر رو ندارید
    بعد از یک سال اگر 4 فکر کنم مورد خطرناک رانندگی نداشته باشید گواهینامتون اتوماتیک 5 ساله شده

داره خودمونی میشه worm_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من شهریور پارسال قبول شدم گفتن منتظر باش تا پست بیاره.تقریبا آخرای ماه دی برام آوردنش.هر چقدر هم پیگیری می کردم می گفتن گواهی نامه ها رو دارن هوشمند می کنن دادن به یه شرکتی تا یه ماهه تحویل بده ولی هنوز تحویل نداده...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    خیر نمیتونین رانندگی کنین.من یه بار بیرون از شهر بودم سرعتم 30 تا لز سرعت مجاز بیشتر بود مامور منو نگه داشت.گقت گواهینامتم یک ساله هست باید باطل بشه.خلاصه اینور اونور 10 تومان دادم رفتم.

12. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من شهریور پارسال قبول شدم گفتن منتظر باش تا پست بیاره.تقریبا آخرای ماه دی برام آوردنش.هر چقدر هم پیگیری می کردم می گفتن گواهی نامه ها رو دارن هوشمند می کنن دادن به یه شرکتی تا یه ماهه تحویل بده ولی هنوز تحویل نداده...
    یعنی 4 ماه طول کشید ؟؟؟؟؟!!!!!!!!

شما کدوم استان هستید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه n-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مازندرا ن - بهشهر

پيش فرض

در بعضی از شهرها گواهینامه هوشمند شده ، تقریبا مثل کارت سوخت ، باید بیشتر مراقبت بشه چون ممکنه بشکنه.
    در مورد گواهینامه یک ساله b1 به من گفته بودن اگه یه تخلف حادثه ساز مثل سرعت زیاد یا عبور از چراغ قرمز داشته باشی گواهینامه باطل میشه ، انقدر میترسیدم سرعت برم ، با زانتیا آخرش 110 میرفتم ، البته بعضی موقع با کمک دوستام توی کمربندی تا200 هم رفتم ، اگر دوست دارین سرعت برین اول باید یک جایی باشه که دوربین کنترل سرعت نباشه ، بعد هم با کمک دوستان تو خیابون گشت بزنین که راهنمایی و رانندگی اونجا نباشه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •