تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: لپتاپ سری Z سونی Vaio

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض لپتاپ سری Z سونی Vaio

سلام
    من دنبال لپتاپ قوی و سبک وزن هستم یه چیزی مثل سری Z سونی که هم سخت افزارش خوبه و هم 1.3 کیلو وزنشه و هاردش هم SSD هست . مانیتورش هم 13.1 اینچه .
    مثل مدل زیر :
    Sony VAIO Z Series VPC-Z112GX/S - Core i5 2.4 GHz - 13.1″ - 4 GB Ram - 128 GB SSD HDD
    منتها گویا سری z سونی تو ایران پیدا نمیشه و یا قیمتش کاذبه.
    کدوم نمایندگی در حال حاضر لپتاپهای سونی رو وارد میکنه ؟ سایتش رو پیدا نکردم اگر میدونید لینکش رو بذارید.
    از سایر برندها مثل DELL و ASUS آیا مدلی هست که مشخصاتش معادل سری Z سونی باشه و تو ایران موجود باشه؟
    Last edited by ghahremanimehdi; 09-09-2010 at 22:20.

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من دنبال لپتاپ قوی و سبک وزن هستم یه چیزی مثل سری Z سونی که هم سخت افزارش خوبه و هم 1.3 کیلو وزنشه و هاردش هم SSD هست . مانیتورش هم 13.3 اینچه .
    مثل مدل زیر :
    Sony VAIO Z Series VPC-Z112GX/S - Core i5 2.4 GHz - 13.1″ - 4 GB Ram - 128 GB SSD HDD
    کدوم نمایندگی در حال حاضر لپتاپهای سونی رو وارد میکنه ؟ سایتش رو پیدا نکردم اگر میدونید لینکش رو بذارید.
    از سایر برندها مثل DELL و ASUS آیا مدلی هست که مشخصاتش معادل سری Z سونی باشه و تو ایران موجود باشه؟
    دوست عزیز شما سری s بگیر. اون چیزی که میخای دقیقا s111 هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوست عزیز شما سری s بگیر. اون چیزی که میخای دقیقا s111 هست.
    S111 گرافیکش ضعیفه (اینتل 4500 هست)
    هاردشم معمولیه من میخوام SSD باشه.
    و وزنشم بیشتره...
    همون سری Z میخوام.
    Last edited by ghahremanimehdi; 01-09-2010 at 16:20.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من دنبال لپتاپ قوی و سبک وزن هستم یه چیزی مثل سری Z سونی که هم سخت افزارش خوبه و هم 1.3 کیلو وزنشه و هاردش هم SSD هست . مانیتورش هم 13.3 اینچه .
    مثل مدل زیر :
    سری z سونی الان حدود ۴ هفته ای میشه که تو ایران کمیاب شده بالا رفتن قیمت دلار باعث شد قیمت لپ تاپ یه ذره بالا بکشه.خود مدل z112 که قیمتش تا ۱.۹۰۰ تومن هم پایین کشیده بود باعث شد به دلیل بالا قیمتش دوباره تا ۲.۱۵۰ تومن هم بیاد بالا.
    الان تو بازار ایران اصلیترین گارانتی کننده سونی که گارانتی ایران رهجو هستش و این گارانتی کننده سه مدل از سریهای z رو وارد ایران کرده که عبارتند از :Z115GG -Z116GG-Z128GG که قیمتشون به ترتیب زیر هستش.
    قیمت مدل z115GG: ۲.۳۹۰ تومن که من خرید اونو با توجه به نداشتن درایو سی دی براتون به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
    قیمت مدل z116GG:2.890 تومن که کانیفیگش دقیقا عین z112 GX هستش فقط رمش به جای ۴ گیگ شده ۶ گیگ. در بقیه موارد کاملا کانفیگ یکسانی دارن.اگه شما میخوان رم لپ تاپتون بالا باشه میتونین این مدل رو در نظر داشته باشین.
    قیمت z128GG:3.580 تومن که میشه گفت بهترین کانفیگ رو داره و با بدنه فیبر کربن.که خودم هم ۱۰ روز پیش یه دونه خریدم.
    تو بازار هم با گارانتیهای متفرقه بخوایی بخری الان تقریبا دو نوع مدل داریم به نامهای z112GX و Z114GX که خود مدل Z114GX بنظرم برای شما بهتر باشه چون هاردش هم ۱۹۲ گیگ هستش که از مدل z112GX حدود ۶۴ گیگ بیشتره.قیمت این مدل هم هفته قبل با گارانتی امرتات حول و حول ۲.۳۵۰ تومن بود.
    در ضمن یه مدل از خود z112GX به تازگی وارد ایران شده با بدنه فیبر کربن که قیمتش حدود ۲.۳۰۰ تومن هست.
    ولی من در کل برای شما اگه تونستی پیدا کنی همون مدل z114gx رو پیشنهاد میکنم.
    در ضمن اگه خواستی هر کدوم از اینا رو بخری بگو تا آدرس محل فروش رو تو تهران برات بدم.

5. 2 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سری z سونی الان حدود ۴ هفته ای میشه که تو ایران کمیاب شده بالا رفتن قیمت دلار باعث شد قیمت لپ تاپ یه ذره بالا بکشه.خود مدل z112 که قیمتش تا ۱.۹۰۰ تومن هم پایین کشیده بود باعث شد به دلیل بالا قیمتش دوباره تا ۲.۱۵۰ تومن هم بیاد بالا.
    الان تو بازار ایران اصلیترین گارانتی کننده سونی که گارانتی ایران رهجو هستش و این گارانتی کننده سه مدل از سریهای z رو وارد ایران کرده که عبارتند از :Z115GG -Z116GG-Z128GG که قیمتشون به ترتیب زیر هستش.
    قیمت مدل z115GG: ۲.۳۹۰ تومن که من خرید اونو با توجه به نداشتن درایو سی دی براتون به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
    قیمت مدل z116GG:2.890 تومن که کانیفیگش دقیقا عین z112 GX هستش فقط رمش به جای ۴ گیگ شده ۶ گیگ. در بقیه موارد کاملا کانفیگ یکسانی دارن.اگه شما میخوان رم لپ تاپتون بالا باشه میتونین این مدل رو در نظر داشته باشین.
    قیمت z128GG:3.580 تومن که میشه گفت بهترین کانفیگ رو داره و با بدنه فیبر کربن.که خودم هم ۱۰ روز پیش یه دونه خریدم.
    تو بازار هم با گارانتیهای متفرقه بخوایی بخری الان تقریبا دو نوع مدل داریم به نامهای z112GX و Z114GX که خود مدل Z114GX بنظرم برای شما بهتر باشه چون هاردش هم ۱۹۲ گیگ هستش که از مدل z112GX حدود ۶۴ گیگ بیشتره.قیمت این مدل هم هفته قبل با گارانتی امرتات حول و حول ۲.۳۵۰ تومن بود.
    در ضمن یه مدل از خود z112GX به تازگی وارد ایران شده با بدنه فیبر کربن که قیمتش حدود ۲.۳۰۰ تومن هست.
    ولی من در کل برای شما اگه تونستی پیدا کنی همون مدل z114gx رو پیشنهاد میکنم.
    در ضمن اگه خواستی هر کدوم از اینا رو بخری بگو تا آدرس محل فروش رو تو تهران برات بدم.
    بله آدرس و شماره تلفن محل فروش رو لطفا برام PM کن.
    اگر سایت هم داره لطفا معرفی کن.

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

راستی شما که خودت سری Z داری راضی هستی ؟ معادل این سری از سایر برندها چی میشه پیدا کرد ؟ از DELL یا ASUS .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله آدرس و شماره تلفن محل فروش رو لطفا برام PM کن.
    اگر سایت هم داره لطفا معرفی کن.

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

راستی شما که خودت سری Z داری راضی هستی ؟ معادل این سری از سایر برندها چی میشه پیدا کرد ؟ از DELL یا ASUS .
    سری z سونی که نیازی به تعریف کردن نداره.
    این سری چون سری های اند سونیه واقعا سونی روش مایه میزاره.
    از لحاظ کیفیت هم نظیری نداره.جنسی که ساخت ژاپن باشه دیگه تمومه.
    من حدود ۴ ساله با مدلهای مختلف این سری کار میکنم و هر دفعه هم که لپ تاپ عوض میکنم باز سری جدید z رو میخرم.یه بار باهاش کار کنی بهش محتاط میشی.
    در ضمن تو برندهای دیگه فکر نمیکنم 13 اینچی باشه که بتونه با سری z رقابت کنه.
    در حالت کلی درسته که قیمت این سری گرونه ولی با توجه به کیفیت فوق العاده ال سی دیش و کیفیت عالی بدنه و کم وزن بودن لپ تاپ با توجه به کانفیگ عالیش ارزش خرید داره.

8. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سری z سونی که نیازی به تعریف کردن نداره.
    این سری چون سری های اند سونیه واقعا سونی روش مایه میزاره.
    از لحاظ کیفیت هم نظیری نداره.جنسی که ساخت ژاپن باشه دیگه تمومه.
    من حدود ۴ ساله با مدلهای مختلف این سری کار میکنم و هر دفعه هم که لپ تاپ عوض میکنم باز سری جدید z رو میخرم.یه بار باهاش کار کنی بهش محتاط میشی.
    در ضمن تو برندهای دیگه فکر نمیکنم 13 اینچی باشه که بتونه با سری z رقابت کنه.
    در حالت کلی درسته که قیمت این سری گرونه ولی با توجه به کیفیت فوق العاده ال سی دیش و کیفیت عالی بدنه و کم وزن بودن لپ تاپ با توجه به کانفیگ عالیش ارزش خرید داره.
    البته Adamo از دل رقیب این سری از سونی هست ولی من از ظاهر سری z سونی بیشتر خوشم اومده.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

البته Adamo از دل رقیب این سری از سونی هست ولی من از ظاهر سری z سونی بیشتر خوشم اومده.

دل هر وقت تونست روی adamo درایور اپتیکال بزاره و وزن دستگاه رو از 1.8 برسونه به 1.4 اونقت میشه رقیب سونی!

تازه نه با اون مشخصات ! با CPU corei7 و GF330

11. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دل هر وقت تونست روی adamo درایور اپتیکال بزاره و وزن دستگاه رو از 1.8 برسونه به 1.4 اونقت میشه رقیب سونی!

تازه نه با اون مشخصات ! با CPU corei7 و GF330
    درسته ولی خوب قیمتش ارزونتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

البته یک مزیت دیگری که سری Z128 نسبت به سایر سریهای Z دارد اینست که مانیتورش FULL HD است.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •