دوستان اطلاعاتی در رابطه با سوناتا 2011 میخواستم:
مدلهاش
قیمتش
زمان ورود رسمی به ایران و...
دوستان اطلاعاتی در رابطه با سوناتا 2011 میخواستم:
مدلهاش
قیمتش
زمان ورود رسمی به ایران و...
قمیتش 52 ... تا جایی که اطلاع دارم
نمی ارزه .
قیافشم که خیلی خوب نشده .
اپشناش هم فرق زیادی نکرده .
فکر کنم بیشتر از 52 تومن باشه، به هر حال سوناتا 6 سیلندر 2010، قیمتش اختلاف زیادی با آزرای قدیمی نداره و آپشنهاش هم بیشتره، امتیاز کرش تست بالاتری داره، ظاهر زیباتر داره، تقریباً یکی از به صرفه ترین ماشینا نسبت به قیمتشه!
قیافش فوق العاده شده، بهتر نشده؟! تو طراحیش یکمی از CLS الهام گرفته شده.
از هر نظری ماشین بهتر شده از هر نظری. چطوری می تونین بگین فرقی نکرده، سوناتا 2011 یکی از بهتری ماشین های کلاس خودش هست اگر بهترین نباشه.
فقط چندتا از بهبودهای این خودرو نسبت به نسل قبلش رو بخوام بگم: موتور 4 سیلندر 2.4 با 198 اسب بخار قدرت (مدل قدیمی 175 اسب قدرتش بود) و البته با این که قدرتش بیشتر شده مصرفش کمتر شده. گیربکس کاملاً جدید اتوماتیک 6 سرعته، که یکی از دلایل مصرف کمتر و پرفرمنس بهتر هست. هندلینگ خودرو بهتر شده چون کل سیستم تعلیق خودرو نسبت به نسل قبل تغییر کرده. (یکی از مشکلات سوناتاهای نسبل قبل سیستم تعلیقش بود). فضای بیشتر نسبت به نسل قبل و دریافت بالاتربن امتیاز امنیت در تصادفات از عقب، جلو و کنار از موسسه ی IIHS و امکانات ریز و درشت دیگه.
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Guts; 23-09-2010 at 13:48.
قیافش خوب شده، ولی واسه من تناسب نداره! نمیدونم مشکلش کجاست، ولی نگاش میکنم...انگار فاصله چرخاش خیلی زیاده، حالا شاید یه رینگ و لاستیک بهتر بذارن، بیشتر به دل بشینه
از نظر طراحی که خیلی خوبه در مورد خودش هم که تو صافکاری دوستم پنجشنبه هفته گذشته دیدم یکی پلاک تبریز بود که چپ کرده بود! ازمالکش پرسیدم گفت براش 62.5 تموم شده!
ماشالا! نپرسیدی چجوری موفق شد چپش کنه؟
تو سایت پیشگامان بسته به آپشن از 47 تومن داره تا 55 تومن
به نظر من زیبا و تیون تر شده ؛ طراحی اخمو و خشنی هم داره!
طراحيش واقعاً بهتر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)