سلام.من میخوام ماشین بگیرم .نو یا دست دوم برام فرق نمیکنه......شما اساتید چی پیشنهاد میدید تو این رنج قیمت....میشه 206 گرفت یا فقط برم سراق پراید!!!!![]()
سلام.من میخوام ماشین بگیرم .نو یا دست دوم برام فرق نمیکنه......شما اساتید چی پیشنهاد میدید تو این رنج قیمت....میشه 206 گرفت یا فقط برم سراق پراید!!!!![]()
206 رو با این پول اصلا پیشنهاد نمیکنم!
پراید کارکرده تمیز بهترین و کم دردسر ترین گزینست.
206 با اون قيمت به درد نميخوره من پيشنهادم يك سمند يا 405 مدل 82 يا 3 تميز هست.به شرطي واقعا تميز باشه حالا 2 تا گلگير هم رنگ داشته باشه اشكال نداره
405 شاید معقولتر از سمند باشه!
سمند با کارکرد زیاد زود تر از 405 لش میشه! در کل 405 کاکرده اونم در این حد بهتر از سمند هستش.
فکر میکنم سیلو هم گیر بیاد.
من شخصا اگه بخوام ماشین کارکرده 82 بگیرم سیلو میگیرم.![]()
سیلو تمیز زیر 8.5 گیر نمیاد تازه فقط به درد کسی میخوره که تو شهرهای بزرگ زندگی میکنه چون مشکل قطعه داره
به نظر من پراید بهترین گزینه هست
انتظاراتتو نگفتی ...
با این پول یه پراید که افت قیمتشو کرده باشه انتخاب خوبیه ، دستتم بازه واسه انتخاب
با تشکر از نظر همه دوستان........
والله انتظار که چه عرض کنم...با این پول نمیشه انتظار زیادی از ماشین داشت....همون که زیاد تو خرجم نندازه و دیگه اینکه کم مصرف باشه و اینکه پراید نباشه !!!!!
من از پراید خوشم نمیاد..البته اگه شما بگید دیگه مجبورم بخرم.....اگه میشد 206 نسبتا تمیز 81 پیدا کرد خوب میشد
من ميگم GLX 82_83 بگير......
دوست من با 8تومن يه تميزشو گرفته!
منم مثل شما بود شرایطم. خیلی تحقیق کردم اما آخر سر پراید هیدرولیک گرفتم.باز از نظر تمیزی و قیمت قطعات خیالم راحت تره.مخصوصاً اگه ماشین اولتون باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)