تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل دیر خاموش شدن کمک کنید عزیزان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13 مشکل دیر خاموش شدن کمک کنید عزیزان

سلام دوستان عزیز من ویندوز سون 32 بیت رو لپ تاپم نصب الان 3 روز موقع خاموش شدن 30 ثانیه گیر میکنه خسته شدم توروخدا کمک کنید سیستمم ویرووسی نیست رمم که 4 گیگ برنامه های زیادیم نصب نکردم یه برنامه بود برای رفع مشکلات سیتم عامل ها نصب کردم چندتا کار رو ریجستری انجام داد بعد پوشه ی تمپ ویندوزم پاک کرد از اون موقع سر خاموش شدن گیر میکنه.نرم افزار شرکت ماکروسافت هم که برای رفع این مشکل بود User Profile Hive Cleanup Service دانلود کردم ولی روی سون جواب نمیده.چیکار کنم؟؟؟؟توروخدا کمک کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز من ویندوز سون 32 بیت رو لپ تاپم نصب الان 3 روز موقع خاموش شدن 30 ثانیه گیر میکنه خسته شدم توروخدا کمک کنید سیستمم ویرووسی نیست رمم که 4 گیگ برنامه های زیادیم نصب نکردم یه برنامه بود برای رفع مشکلات سیتم عامل ها نصب کردم چندتا کار رو ریجستری انجام داد بعد پوشه ی تمپ ویندوزم پاک کرد از اون موقع سر خاموش شدن گیر میکنه.نرم افزار شرکت ماکروسافت هم که برای رفع این مشکل بود User Profile Hive Cleanup Service دانلود کردم ولی روی سون جواب نمیده.چیکار کنم؟؟؟؟توروخدا کمک کنید

ببینید در مورد برنامه های بهبود عملکرد سیستم مثل Registry Doctor باید توجه داشته باشید این نرم افزار ها گاهی اشتباه میکنند اما قبل از انجام هرکاری بر روی رجیستری یک نسخه پشتیبان از ان تهیه میکنند. شما میتوانید با استفاده از بکاپ های نرم افزار خود مشکل را حل کنید. System Restore هم میتواند جواب دهد . پوشه Temp هم خطری ندارد.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

system restore رو انجام بده طبق گفته دوستمون و اینکه از نرم افزار هایی مثل Tune Up Utiliti 2010 استفاده کن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممکنه جایی آپدیت کرده باشی ؟ چون اون موقع اگه سیستمت نکشه سون اتو ماتیک شروع میکنه تو هر ریست یکی از آپدیت ها رو اجرا می کنه .

دوم اینکه سیستمت رو بو چیه تا بیشتر بتونم راهنماییت کنم

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ببین tweak 7 کمکت میکنه منم یکباری اینطوری شد ولی این برام جواب داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •