با سلام
ميشه لطف كنيد و كرك برنامه هاي ABC Amber PDF Merger و A-Pdf Merger رو اگه دارين بذارين.
اين بار پنجم كه درخواست ميدم. خيلي عجيبه يا اين برنامه ها خيلي نادرند يا دوستان ديگه نسبت به ما لطف ندارن.![]()
مرسي
با سلام
ميشه لطف كنيد و كرك برنامه هاي ABC Amber PDF Merger و A-Pdf Merger رو اگه دارين بذارين.
اين بار پنجم كه درخواست ميدم. خيلي عجيبه يا اين برنامه ها خيلي نادرند يا دوستان ديگه نسبت به ما لطف ندارن.![]()
مرسي
Last edited by galaxy_110; 17-05-2006 at 07:24.
Last edited by galaxy_110; 17-05-2006 at 07:24.
طبق دستور استاد ماني.
بچه ها خواهشا اگه كرك يا سريال اين برنامه ها رو دارين ممنون ميشم اگه بدين. آخه واسه يه سري پروژه لازم دارم.
مرسي
دوست عزيز مطمئنا مورد اوله.اگر پيدا بشه گزاشته ميشه.شما حالا هفته اي يكبار اين تاپيكو بيار بالا تا بلكه دوباره بگردم.البته اينو هم بگم يكي دو جا ديدم و گرفتمش ويروسي بود.اين merger سخت پيدا ميشه.
البته اگر مثل خودم با لينكهاي تورنت مشكلي نداشته باشي.اينها هست
A-PDF Merger 2.0.2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A-PDF Merger 1.0
PDF Splitter and Merger 2.0
ماني جون بسيار ممنون
فقط ميشه بگين بعد دانلود فايل چه كارش بايد بكنم؟
مرسي
دوست عزيز شما وقتي لينك را دانلود ميكني .مثلا اگر با اپرا گرفتي بعد با همون اپرا بازش كن و بعد شروع ميكنه به دانلود.
file/open/browse
ماني جان خيلي ممنون از لطفتون.
ولي من فقط Firefox و internet explorer دارم و با اونها هم كه امتحان كردم نشد. در ضمن من ورژن2.2.2 برنامه
A-PDF Merger رو لازم دارم.
به هر حال ممنون
نه دوست عزيز .در بين مرورگر ها فقط اپرا لينكهاي تورنت را بدرستي ساپورت ميكنه.من فكر ميكردم كه شايد از تورنت منيجر استفاده ميكنيد.حالا بهر حال اگر نخواستيشون كمي صبر كن شايد كه كركش در آينده بياد يا دنبال برنامه مشابه بگرد.
دوستان سلام
ميخواستم بدونم كرك اين دوتا برنامه پيدا شد؟![]()
Cheers
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)