تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: بازار كار كدوم زبان برنامه نويسي بهتر و داغتر و پولسازتره؟

در آغاز فعالیت MARJAN-khanoomi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض بازار كار كدوم زبان برنامه نويسي بهتر و داغتر و پولسازتره؟

سلام ميشه ازتون خواهش كنم كمي در مورد زبانهاي برنامه نويسي رايج و بازار كار و ميزان درآمدسازي هر كدوم يه كمي توضيح بدين ممنونم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تو ایران یا تو خارج...؟!

تو ایران معمولاً برنامه نویس های وب بیشتر در آمد دارن...!

زبان های وب : PHP و ASP و...!

ولی برنامه های کاربردی... تو ایران بیشتر با Delphi می نویسن...! (البته VB و #C هم زیاد استفاده میشن...!)

یاد گرفتن پایگاه داده و بانک اطلاعات و... هم ضروری هستش... واسه پول در آوردن...!

ولی کلاً تو ایران... با برنامه نوشتن نمیشه پول در آورد...!

اگه خواستید بگید تا بیشتر وارد جزئیاتش بشم...!

موفق باشید...!

3. 2 کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

2

تو ایران یا تو خارج...؟!

تو ایران معمولاً برنامه نویس های وب بیشتر در آمد دارن...!

زبان های وب : PHP و ASP و...!

ولی برنامه های کاربردی... تو ایران بیشتر با Delphi می نویسن...! (البته VB و #C هم زیاد استفاده میشن...!)

یاد گرفتن پایگاه داده و بانک اطلاعات و... هم ضروری هستش... واسه پول در آوردن...!

ولی کلاً تو ایران... با برنامه نوشتن نمیشه پول در آورد...!

اگه خواستید بگید تا بیشتر وارد جزئیاتش بشم...!

موفق باشید...!
    چرا دلفی؟مگه جاوا و دات نت نخودن؟
    اگه کسی زرنگ و با عرضه باشه تو ایران هم می تونه در بیاره.البته بصورت جهانی نه داخلی
    لطفا دعوا نشه باز.فقط توضیح لطفا.

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من در حالت کلی (دیدی نسبت به جزئیات بازار داخل ندارم ) پول سازترین زبان جاوا بوده.....زبانهای تحت دات نت هم در حال رشد سریع اند.....مکان سوم هم پلتفرم دلفی (که قبلا دوم بود ولی الان به دات نت باخته)
    اما با صحبت اون دوستمون که برنامه نویسی کلا توی ایران خیلی پولساز نیست تا حدی موافقم (در واقع اونجوری که باید باشه نیست...)

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

البته از تکامل سریع زبانهای اسکریپتی (مثل پایتون) و زبانهای تحت سرور هم نباید گذشت....
    الان یه روندی توی برنامه نویسی هست که داره به سمت ارائه خدمات در سمت سرور میره همینطور بحث محاسبات ابری و...
    ولی باز همه اینا دید جهانیش بود....

اما کلا توی برنامه نویسی باید اونقدر تئوری و تجربه رو بالا برد که برنامه نویس دو خاصیت 1)حل مسئله 2)انعطاف پذیری رد بکارگیری تکنولوژی و زبانهای مختلف رو داشته باشه این تضمینی ترین راه هست....اگر قرار باشه به یه زبان خاص محدود بشین از حد متوسط بالاتر نمیرین
    Last edited by MasterGeek; 09-09-2010 at 18:27.

7. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

به نظر من در حالت کلی (دیدی نسبت به جزئیات بازار داخل ندارم ) پول سازترین زبان جاوا بوده.....زبانهای تحت دات نت هم در حال رشد سریع اند.....مکان سوم هم پلتفرم دلفی (که قبلا دوم بود ولی الان به دات نت باخته)
    اما با صحبت اون دوستمون که برنامه نویسی کلا توی ایران خیلی پولساز نیست تا حدی موافقم (در واقع اونجوری که باید باشه نیست...)

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

البته از تکامل سریع زبانهای اسکریپتی (مثل پایتون) و زبانهای تحت سرور هم نباید گذشت....
    الان یه روندی توی برنامه نویسی هست که داره به سمت ارائه خدمات در سمت سرور میره همینطور بحث محاسبات ابری و...
    ولی باز همه اینا دید جهانیش بود....

اما کلا توی برنامه نویسی باید اونقدر تئوری و تجربه رو بالا برد که برنامه نویس دو خاصیت 1)حل مسئله 2)انعطاف پذیری رد بکارگیری تکنولوژی و زبانهای مختلف رو داشته باشه این تضمینی ترین راه هست....اگر قرار باشه به یه زبان خاص محدود بشین از حد متوسط بالاتر نمیرین
    تا چند سال دیگه اکثر برنامه ها تحت میشن.پس دلفی اون موقعه میشه نخود.ولی دات نت و جاوا امکان برنامه نویسی برای وب و موبایل میدن.موبایل هم خیلی مهمه.آینده کامپیوتر ها دست موبایل ها و امثالشون است.
    من با گفته این دوستومون تقریبا موافقم.

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من جاوا اصلاً به درد برنامه نويسي (حداقل تو ايران) نمي خوره...! (رجوع شود به ضميمه...!)

كلاً تو ايران %80 برنامه هاي كاربردي با VB و Delphi نوشته ميشن...!

براي مثال... نرم افزار حساب داري... (غير از نرم افزار حساب داري... چيز ديگه اي تو ايران نوشته نمي شه...!) رو تو گوگل سرچ كنيد...! و بعد توضيحات هر كدوم رو بخونيد...! همش يا با VB و SQL و يا Delphi و SQL نوشته شده...!

جاوا فقط به درد برنامه نويسي موبايل مي خوره...! (رجوع شود به ضميمه...!)

البته اگه خواستيد... بيشتر وارد جزئيات ميشم... كه چرا جاوا تو ايران به درد نمي خوره...! (البته قصد دعوا ندارم...!)

NET. هم فكر نمي كنم فعلاً به درد بخوره...! NET. به دليل سنگين بودن و حجم بالا و... خودش يه سري مشكلاتي رو به وجود مياره...! (قصد دعوا ندارم...!)

NET. فقط به درد نوشتن برنامه هاي بزرگ مي خوره...! (برنامه هاي خيلي بزرگ) و تو ايران هم هيچ برنامه بزرگي نوشته نميشه...! (و فكر نمي كنم كه در آينده هم نوشته بشه...!) (قصد دعوا ندارم...!)
    ---------------------------
    ضميمه 1 : دفعه قبلي اين حرف رو زدم دعوا شد... از الان ميگم... من قصد دعوا ندارم...! نظر شخصيمه...!

11. 2 کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

[B]
    NET. هم فكر نمي كنم فعلاً به درد بخوره...! NET. به دليل سنگين بودن و حجم بالا و... خودش يه سري مشكلاتي رو به وجود مياره...! (قصد دعوا ندارم...!)

NET. فقط به درد نوشتن برنامه هاي بزرگ مي خوره...! (برنامه هاي خيلي بزرگ) و تو ايران هم هيچ برنامه بزرگي نوشته نميشه...! (و فكر نمي كنم كه در آينده هم نوشته بشه...!) (قصد دعوا ندارم...!)
    به نظر من الان دیگه سال 2010 است و حتی اداره های دره پیت (منظورم ایرانه) هم کامپیوترهاشون پیشرفت کرده! دیگه باید از شر این vb6 و دلفی و ... خلاص شد! مگه اینکه بخوای واسه پنتیوم 2 برنامه بنویسی!
    به نظر من، اگه می خوای یه برنامه حسابی و پایه ای بنویسی برو سراغ c و VC++ اما نه! اگه می خوای برنامه های تحت ویندوز و کاربردی طراحی کنی (مثل حسابداری و نرم افزارهای مدیریت و ...) برو سراغ vb.net و C#.net که الان رو بورسن! برای برنامه نویسی وب هم من به شخصه php رو ترجیح می دم...

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

تو ایران زبانهای دات نتی پولسازه و بازارکار داره. مثل #C و VB
    جاوا و دلفی هم خوبه.
    PHP هم تو برنامه نویسی تحت وب خوبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    بنظر میاد آینده برای زبانهای تحت وب باشه.
    توی ایران دات نت ( سی شارپ یا وی بی ) و پی اچ پی بیشتر مطرح هستند.
    من چند سالیه که با دات نت کار میکنم. الان در شرکتی هستم که سیستمهای بزرگی با دات نت تحت وب نوشتیم ( و داریم می نویسیم ) با توجه به علاقمندی و فرصت کاری که براتون پیش میاد, روی یکیش تمرکز کنید و بصورت حرفه ای دل و رودشو در بیارید ! نیروی کارآمد برنامه نویس در بازار کمه. در خیلی جاها برای پیدا کردن یک نیروی قابل و با تجربه, هفته ها آگهی میدن توی روزنامه! اگر توانایی تونو با مطالعه و تمرین و انجام پروژه های مختلف بالا ببرید, بسرعت در بازار کار جذب میشید . اما ......
    همانطور که دوستان گفتند در ایران از نظر مالی حق برنامه نویس پرداخت نمیشه. کار سخت و فشرده با حقوق معمولی.
    شخصا به کسانیکه از من درباره کار کامپیوتر مشورت گرفتند, گفته ام که برنامه نویسی را بعنوان کار دوم در نظر بگیرید. در حوزه کامپیوتر فکر میکنم کار در حوزه شبکه بهتر باشه . حقوق بهتر با آینده کاری مطمئنتر. سعی کنید در کاری بصورت حرفه ای وارد بشید که تجربیات مثلا 5 سال یا 10 سال قبلتر بدردتون بخوره. برنامه نویسی متاسفانه اینطور نیست. شما سنتون بره بالای 40 سال اونوقت ...

15. این کاربر از hajHasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

12

در ایران از نظر مالی حق برنامه نویس پرداخت نمیشه
    حق رو نمیدن ، میگیرن
    برنامه نویس پول خواستن در فرهنگش نیست.اگه نخوام جسارت کنم اینطوری باید گفت :کلآ ادبش بالاس . ولی راننده ی تاکسی تا قرون آخر میگیره بعد نصف پولی که گرفته رو روش میگیره(اگه ندی رسوات میکنه)
    Last edited by ma@@#; 10-09-2010 at 19:40.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •