سلام
برای این موضوع نمیخواستم تاپیک بزنم ولی دیدم مطلب مهمتر از اونی هست که فقط توی 1 پست از بین 150 صفحه باشه!
خوب همتون از تعیین جایزه 2.7 میلیون دلاری برای برنامه نویسان این سیستم عامل یعنی بادا اطلاع دارین
هر آدم عاقلی میدونه این سرمایه برای اول کار یا پیشرفت 1 سیستم عامل حیرت برانگیزه
ولی بعضی ها خیلی تردید داشتند که نکنه 1 دفعه سامسونگ زیر همه چی بزنه و بگه ما اصلا همچین سیستم عاملی نداشتیم!!! (از جمله خود من که تو این زمینه ها کمی وسواس دارم)
خوب علاوه بر پشتیبانی همه جانبه شرکت های بزرگ از جمله gameloft میتوان به رونمایی 3 مدل دیگر گوشی wave با این سیستم عامل توسط سامسونگ رو میتوان دلیل پیشرفت دانست میتونین 3 مدل گوشی بادا عرضه شده رو در این جا ببینین:
خوب ولی آیا این ها برای 1 سیستم عامل دلیل موفقیت میشه؟ واسه 1 آدم وسواسی نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس بازم ادامه میدیم:
خوب اگه سری به سایت زیر که مخصوص ارائه برنامه های سامسونگ هست بزنید و به بخش ایتالیا برین در اون جا تا به امروز (30/8/2010 ) تعداد 943 تا برنامه برای این گوشی آمده که تقریبا 70 درصد رایگان است! ( البته برای تحقیقات به بخش انگلیس برید چون نرم افزار ها تقریبا کمی کمتر هستند ولی در عوض از زبان انگلیسی 1 چیزی حالیتون میشه!)
که باید بگم از این چند ماهی که معرفی این سیستم عامل میگذره و در حال حاضر فقط 1 گوشی با این سیستم عامل دست مردمه حضور این تعداد نرم افزار یعنی عالی!
البته درست که اکثر برنامه ها ( مخصوصا بازی ها!) که کارایی و کیفیت عالی دارن پولیه و در ایران قابل خرید نیستن ( حالا کی هست که بخره) ولی ما چشم به دستان پر توان هکر ها داریم و امیدواریم که این برنامه ها هم مجانی شن!!!!
سایتی که گفتم:( این سایت که ماله خود سامسونگه جامع ترین سایت برای این سیستم عامل از نظر برنامه است)
ظاهرا پتانسیل سیستم عامل خیلی بالاست حتی با توجه به تصاویر بعضی بازی ها در حدود سطح کامپیتر هستن به لینکهای زیر مراجعه کنید:( screen sot ها رو نگاه کنید! )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش بینی من از این سیستم با توجه به سخت افزار فوق العاده اینه که بسیار جای پیشرفت داره.
البته اینو هم اظافه کنم که این سیستم عامل در حال حاضر ( که مطمئنم بعدا درست میشه) فراتر از سیستم عامل های دیگر نیست یعنی خیال نکنین که آندروید رو قورت میده! در حال حاضر این 2 سیستم عامل رقیب و رفیق هم هستند ولی در زمان ارائه سایر گوشی های سامسونگ با این سیستم عامل این رقابت شدت میگیره که باید منتظر برتری 1 کدوم باشیم! ( یعنی جنگ قدیمیه n73 و k800 !!!)
موفق باشید