از نظر راحت رجیستر شدن (بوسیله ی همین کلیدهای رایج) و کارایی و باگ نداشتن کدوم نسخه بهتره؟ 2010 یا 2011 ؟؟
منظورم از راحت رجیستر شدن اینه که trial Reseter نمیخوام استفاده کنم و با کلید میخوام رجیستر کنم
از نظر راحت رجیستر شدن (بوسیله ی همین کلیدهای رایج) و کارایی و باگ نداشتن کدوم نسخه بهتره؟ 2010 یا 2011 ؟؟
منظورم از راحت رجیستر شدن اینه که trial Reseter نمیخوام استفاده کنم و با کلید میخوام رجیستر کنم
هر دوشون یه جورن
ولی 2011 یکم به نظرم تو کی دادن بهش بیشتر سخت گیری می کنه
ولی بازم به نظرم 2011 نصب کن
نصب کردم و با روشی که در پست زیر گفته شده فعالش کردم
اینم میگم شاید زمانی بکار کسی اومد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش از نصب این نسخه از کاسپر، ESET Smart Security 4 نصب بود
بعد از پاکسازی معمول و تلاش برای نصب کاسپر پیغام زیر میمومد و نصب نمیشد
خلاصه پاکسازی پوشه ها و رجیستری و نصب دوباره و حذف چند باره و... هیچ جواب نداد
بلاخره دوباره نصبش کردم و از داخل Safe Mode بوسیله ی برنامه ی کوچک ESET Uninstaller و طبق توضیحات صفحه ی زیر در سایت کاسپر موفق به حذفش شدم
بیشتر از یکساعت اذیت شدم تا آخر راه حل رو یافتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=f-secure;5338675]نصب کردم و با روشی که در پست زیر گفته شده فعالش کردم
اینم میگم شاید زمانی بکار کسی اومد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش از نصب این نسخه از کاسپر، ESET Smart Security 4 نصب بود
بعد از پاکسازی معمول و تلاش برای نصب کاسپر پیغام زیر میمومد و نصب نمیشد
خلاصه پاکسازی پوشه ها و رجیستری و نصب دوباره و حذف چند باره و... هیچ جواب نداد
بلاخره دوباره نصبش کردم و از داخل Safe Mode بوسیله ی برنامه ی کوچک ESET Uninstaller و طبق توضیحات صفحه ی زیر در سایت کاسپر موفق به حذفش شدم
بیشتر از یکساعت اذیت شدم تا آخر راه حل رو یافتم[/QUOTEکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام
یک پیشنهاد دارم که خودم تجربه کردم.اگر از ویندوز 7 استفاده می کنی حتما kasper 2011 را بریز چرا که ورژن 2010 آن در ویندوز 7 خود ویندوز پیغام disable آنتی ویروس را میده.اما برای XP و VISTA همون کاسپر 2010 عالیه.توی XP کاسپر 2011 خیلی ویندوز را سنگین می کنه. هوفمن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)