تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: دلیل مصرف بالا در کشور از نظر شما

راي دهنده
17. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارزان بودن قیمت دارو

3 17.65%
  • عدم تشخیص توسط پزشک

5 29.41%
  • گران بودن هزینه درمان و آزمایشات

4 23.53%
  • کیفیت پائین داروها

8 47.06%
  • موارد دیگر

5 29.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: دلیل مصرف بالا در کشور از نظر شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

13 دلیل مصرف بالا در کشور از نظر شما

وقت بخیر دوستان
    اگر دقت کرده باشید . چند روز پیش تو بی بی سی با یک داروساز در تهران حرف زد در مورد مصرف بالا دارو در کشور.
    که داروساز میگفت به خاطر ارزان بودن دارو هستش که مصرف بالاست.
    و میگن از 4 قلم در هر نسخه شده 3 قلم دارو در هر نسخه.

اما من نظر دیگری دارم. به نظر من کیفیت پائین دارو ها و برخی اوقات عدم تشخیص پزشک و گرون بودن آزمایشات یا هزینه درمان باعث افزایش مصرف دارو توسط شخص میشه.

به طور شما اگر بدنتون عفونت کنه و دکتر بگه 20 تا سفالکسین باید بخورید.حالا این 20 عدد قرص بشه 500 تا تک تومن یا 10 هزار تومن یا رایگان بلاخره شما نیاز دارید و تهیه و مصرف میکنید.این طور نیست که کسی خوشش بیاید دارو الکی مصرف کند. چون اضافه دارو میشه تحمیل بر بدن و خوب نیست.

هیچ کس از دارو خوشش نمیآد و من به جای پول دارو میرم میوه میخورم چرا دارو بخورم؟ پس نمیشه گفت چون ارزان هستش مصرف بالا هست.

یا اگر کیفیت دارو بالا باشد من با یک دوره قرص شاید خوب بشم و نیاز به 2 دوره یا بیشتر نباشد.
    یک مورد دیگر هم که هست . شما وقتی میرید داروخانه و اگر پول خورد نداشته باشن بهتون استامینوفن میدن!!!!
    انگیزه خود در مانی هم در ایرانی ها زیاد هست.
    بعضی مریض ها هم که معلوم نیست خوب شدنی هست یا نه
    مثل حساسیت من 6 ماه از سال شاید بیشتر آنتی هیستامین یا لوراتادین میخورم. نخورم روزی 20 تا عطسه میکنم .
    Last edited by Life24; 29-08-2010 at 10:23.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر بنده عمده ترین علت مصرف بالای دارو در کشور فرهنگ پایین ما در مورد بیماریها و درمان انها می باشد . به عنوان مثال یک سرماخوردگی ساده که شایع ترین علت مراجعه به مطبها و کلینیک ها می باشد در حقیقت درمانی نداره و باید با استراحت و مصرف مایعات و حد اکثر استفاده از یک مسکن مثل استامینوفن درمان بشه . در صورتیکه در کشور ما اگر شما سرما بخورید بلافاصله انواع آمپولها و آنتی بیوتیکهای خوراکی تجویز میشه که این یک اشتباه بزرگ می باشد .
    علت این امر هم خود مردم در وهله اول و سپس پزشکان می باشند . همین مساله بتدریج عادت شده و حتی عده ای به غلط بیان می کنند تا پنی سیلین نزنم خوب نمی شم در صورتیکه این یک تصور غلط می باشد و پزشک را مجاب به تجویز دارو می کنند .
    امیدوارم با فرهنگ سازی مناسب این مشکل به تدریج مرتفع شود .

3. 3 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

ارزان بودن قیمت دارو
    عزيزم بهتر بود اين گزينه رو به نظرسنجيت اضافه نميكردي به جاش گزينه پورسانت براي پزشكان در صورت تجويز دارو رو ميذاشتي...

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

میدونید من فکر میکنم مشکل از اینه که هر کدوم از ملت خودشون یک پا دکتر می دونند و احساس می کنند هیچ نیاز به دکتر ندارند و تا یک سرما خوردگی ساده می گیرند سریع هر چی آنتی بیوتیک هست امتحان می کنند آخرش درست خوب نیمشند مجبورند برند یک پنی سیلین نوش جان کنند
    چند وقت پیش با یک دکتری صحبت می کردم گفت مردم البته نه همه بعضی ها این فرهنگ ندارند وقتی می آیند پیش دکتر اجازه بدند دکتر مداوا رو انجام بده دفترچه رو می گذارند روی میز می گویند بنویس وقتی بهشون می گیم اجازه بدید ما تجویز کنیم می گویند نه دکتر تو حالیت نیست من می دونم این دارو برام خوبه بهم می سازه
    شاید درسته دارو ارزان و یا شاید هزینه های درمان بالا باشه ولی عمده دلیلش همونی که گفتم ماها هرکدوم یک دکتریم به خاطر همینه که با یک سردرد سریع انواع اقسام استامینفون و...... می ریزیم توی معده مبارک یک دوستی من می شناختم که به خاطر حساسیت فصلی که داشت مادرش 100 تا قرص کری مکستازول براش تجویز کرد که اگه بخوره حتما خوب میشه خورد ولی خوب هم نشد
    اساسا تجربه پزشک بیچاره که چندین چند سال درس خونده را قبول نداریم ولی فلان آدم یک قرص خورده حالا آیا با ما سازگار است یا نیست رو قبول می کنیم و می خوریم

6. 2 کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عزيزم بهتر بود اين گزينه رو به نظرسنجيت اضافه نميكردي به جاش گزينه پورسانت براي پزشكان در صورت تجويز دارو رو ميذاشتي...
    شما از کجا می گی که دکترا پورسانت می گیرند
    آقا این حرفا چیه دیگه . دکتر کارش فقط تجویز دارو می باشد و بس داروخانه چکار به دکتر داره ؟ اون پول داروش را خودش می گیره میزاره توی جیبش
    لطفا در مورد چیزی که نمی دانید اظهار نظر نکنید

8. 5 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

پيش فرض

وقت بخیر دوستان
    اگر دقت کرده باشید . چند روز پیش تو بی بی سی با یک داروساز در تهران حرف زد در مورد مصرف بالا دارو در کشور.
    که داروساز میگفت به خاطر ارزان بودن دارو هستش که مصرف بالاست.
    و میگن از 4 قلم در هر نسخه شده 3 قلم دارو در هر نسخه.

اما من نظر دیگری دارم. به نظر من کیفیت پائین دارو ها و برخی اوقات عدم تشخیص پزشک و گرون بودن آزمایشات یا هزینه درمان باعث افزایش مصرف دارو توسط شخص میشه.

به طور شما اگر بدنتون عفونت کنه و دکتر بگه 20 تا سفالکسین باید بخورید.حالا این 20 عدد قرص بشه 500 تا تک تومن یا 10 هزار تومن یا رایگان بلاخره شما نیاز دارید و تهیه و مصرف میکنید.این طور نیست که کسی خوشش بیاید دارو الکی مصرف کند. چون اضافه دارو میشه تحمیل بر بدن و خوب نیست.

هیچ کس از دارو خوشش نمیآد و من به جای پول دارو میرم میوه میخورم چرا دارو بخورم؟ پس نمیشه گفت چون ارزان هستش مصرف بالا هست.

یا اگر کیفیت دارو بالا باشد من با یک دوره قرص شاید خوب بشم و نیاز به 2 دوره یا بیشتر نباشد.
    یک مورد دیگر هم که هست . شما وقتی میرید داروخانه و اگر پول خورد نداشته باشن بهتون استامینوفن میدن!!!!
    انگیزه خود در مانی هم در ایرانی ها زیاد هست.
    بعضی مریض ها هم که معلوم نیست خوب شدنی هست یا نه
    مثل حساسیت من 6 ماه از سال شاید بیشتر آنتی هیستامین یا لوراتادین میخورم. نخورم روزی 20 تا عطسه میکنم .

خیلی علاقه داری یارانه دارو ها هم ورداشته شه؟
    استامینوفن رو بخری ورقی ده هزار تومن؟!!!

10. این کاربر از kiarash3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

شما از کجا می گی که دکترا پورسانت می گیرن
    خوب عزيزم اون كارخونه داروسازي وقتي ببينه اخر سال فروش داروش 20 درصد بيشتر از سال گذشته بوده معلومه با اون دكترا يه زده و بندي داشته و به اين صورت هست كه يه درصدي هم به پزشكا ميرسه ديگه و همون پزشك براي اينكه سال بعد درصد بيشتري گيرش بياد مياد و نسخه بيشتري از اون دارو. مينويسه و سال بعد درصد فروش اون كارخونه داروسازي ميشه 40 درصد بيشتر و بازم پورسانت دكتر بيشتر ميشه
    ديدي چقدر ساده بود؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی علاقه داری یارانه دارو ها هم ورداشته شه؟
    استامینوفن رو بخری ورقی ده هزار تومن؟!!!
    من علاقه ندارم
    اون دکتر داروساز که مصاحبه میکرد علاقه داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوب عزيزم اون كارخونه داروسازي وقتي ببينه اخر سال فروش داروش 20 درصد بيشتر از سال گذشته بوده معلومه با اون دكترا يه زده و بندي داشته و به اين صورت هست كه يه درصدي هم به پزشكا ميرسه ديگه و همون پزشك براي اينكه سال بعد درصد بيشتري گيرش بياد مياد و نسخه بيشتري از اون دارو. مينويسه و سال بعد درصد فروش اون كارخونه داروسازي ميشه 40 درصد بيشتر و بازم پورسانت دكتر بيشتر ميشه
    ديدي چقدر ساده بود؟
    حالا اون کارخونه داروسازی میاد همه پزشک هارو چک میکنه پورسانت میده؟ این چه حرفیه

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشيد ميشه بپرسم " ارزان بودن قيمت دارو " چه ربطي به " پورسانت و گاوبندي " داره ؟؟ يعني شما ميگي يكي از

دلايل مصرف بالاي دارو گاوبندي دكتر با داروخانه هست ؟ اين مورد شايد براي هر نفر از ماها يكبار پيش بياد . ولي به نظر

شما دليل اينكه يخچال خانه هاي ما مخزني از داروهاست پورسانته ؟؟! يك كم واقع بين باشيد لطفا

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •