سلام
من یک لپ تاپ fw 590 fzb دارم که حدود 6 ماه پیش خریدم.زیاد اهل بازی نیستم –به خاطر همین اون اوایل فقط یک call of duty نصب کرده بودم و باز ی می کردم تا اینکه یک دفعه تصویر مانیتور رفت و سیاه شد و یک صدای ممتد هم میومد.وقتی call of duty بازی می کردم خیلی کم این اتفاق می افتاد.اما الان که assasain creed ii رو خریدم باز هم همین مشکل رو دارم و بازی تا لحظه ای که کاراکتر اصلی روی اون صندلی نخوابیده خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی پیش میره.اما تا توی بازی روی اون صندلی می خوابم باز همین مشکل پیش میاد یعنی تصویر مانیتور سیاه و یک صدای ممتد هم پخش می شه و چندین بار هم بعد از ریست لپ تاپ دوباره وارد بازی شدم اما باز همین مشکل برام پیش اومد.
زمانیکه بازی need for speed shift و assasain creed I هم همین مشکل برام پیش میومد.وقتی هم این مشکل پیش میاد دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم جز اینکه سیستم رو ریست کنم
ویندوز 7 به گرافیک لپ تاپم امتیاز 6.6 رو میده .با 3dmark 2006 هم گرافیک لپ تاپ رو تست کردم که باز هم امتیازی رو که باید بگیره می گیره.
اینم بگم که لپ تاپم تا حالا نه ضربه خورده –نه آب روش ریخته و نه ....
تنها مشکلی هم که با لپ تاپم دارم همینه اما واقعا اعصابمو ریخته بهم
به نظر شما دلیل این مشکل چیه؟ چرا این مشکل پیش میاد ؟ آیا این ایراد سخت افزاری هست؟ اگر ابن مشکل سخت افزاری هست گارانتی شامل حالش میشه؟ببرمش گارانتی؟
خیلی ممنون