می خواستم بدونم به عنوان يه دانشجوی نرم افزار چه نوع مدارکی در رابطه با شبکه رو بايد تسلط داشت و دوره های معتبر بين المللی در رابطه بااين مدارک رو چه موسساتی ارائه ميدن؟(تبليغ نکنين خواهشن)
می خواستم بدونم به عنوان يه دانشجوی نرم افزار چه نوع مدارکی در رابطه با شبکه رو بايد تسلط داشت و دوره های معتبر بين المللی در رابطه بااين مدارک رو چه موسساتی ارائه ميدن؟(تبليغ نکنين خواهشن)
Network+
Microsoft
Cisco
mcse/mcsa واسه مایکروسافت هست.. شبکه تحت ویندوز.
ccna/ccnp هم برای cisco هست
البته اینا یه سر نخ دادم دستت خودت بری دنبالش مدارک خیلی بیشتری دارند باید ببینی واسه چه کاری می خوای..
با سلام
دوره هاي +network و cisco واقعا جامع و مفهومي هستن
مدارك بين المللي خيلي خوبي هم دارن و در همه جا معتبره
موفق باشيد.
راستش مشکل من همون انتخاب بين سيسکو و مايکروسافته.
نميدونم دوره های کدومش معتبر تره يا به نوعی بازار کار بيشتری داره
با سلام
دوست عزيز شما سيسكو رو انتخاب كن![]()
اصلا فقط به یکی از این دو اکتفا نکنید و سعی کنید هر 2 را با هم هرچند به کندی پیش ببرید.
به نظر من ابتدا روی مایکروسافت و سپس سیسکو تمرکز کنید.
اگه تازه کاری network+ رو حتما بخون شبکه هم میخوایی امتحان بدی حالا تازه اش بر مبنای ویندوز 2008 باشه بهتره MCITP کمک خواستی یک پیام خصوصی بده همه جوره در خدمتیم خودم دارم این رو میخونم کمکت میکنم
عزيزان من يه انتخابی کردم و نظرتون رو ميخوام.
راستش کلاسccna ثبت نام کردم.البته هنوز نميدونم اين کلاس پيش نياز ccnpهستش يا ميشه بدون اين دوره سراغ ccnpرفت.اصلآ چه تفاوت هايی باهم دارن.
آيا سيسکو دوره های کامل تری داره يا نه.
در مورد mcitpهم اطلاعات ميخواستم که چقدر با mcseفرق دوره و ارزش ثبت نام داره يا بعدآ همون mcseرو بگذرونم کافيه؟
درسته که ميگن mcse تا جولای ۲۰۱۱ اعتبار داره و بعدش مايکروسافت فقط مدرک mcitp رو به اعتبار ميشناسه؟
چرا کسی پيدا نميشه جواب سوالای منو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)